Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie fotele do cc? Oprocz crx i swift/baleno

Featured Replies

Napisano

Witam, jakie fotele polecacie oprocz crx i swift? Montazowo zblizone do w/w, i wysokoscia rowniez, poniewaz na ori fotelach mam za wysoko niestety. Pozdrawiam

Napisano

Recaro...

A czy to będą z VW, Forda, Opla to już zależy od Ciebie co znajdziesz w lepszym stanie.

Najwygodniejsze fotele w jakich siedziałem/jechałem :ok:

Wiekszość tych foteli ma dodatkowo regulację wysokości, co w połączeniu z odpowiednimi mocowaniami umożliwia posadzenie tyłka prawie na podłodze :phi:

Napisano

Witam, jakie fotele polecacie oprocz crx i swift? Montazowo zblizone do w/w, i wysokoscia rowniez, poniewaz na ori fotelach mam za wysoko niestety. Pozdrawiam

Ja może z 6 lat jeździłem w fotelach Inter Groclin Standard z peloponeza i chwaliłem sobie bardzo :oki: IMO o wiele lepsze od wspomnianych crx'ów, czy baleno :ok: Mają bardzo dobre trzymanie boczne, sam fotel jest dość twardy i sztywny, a nie tapczanowaty (ale wiadomo wszystko zależy od 4eh liter użytkownika ;] ). Zamontować je możesz praktycznie na samej podłodze i będzie nisko...Oprócz mnie jeszcze w swoich sc miało je dwóch kumpli (z czego jeden do tej pory) i też byli/są zadowoleni ;) Ogólnie mogę polecić z czystym sumieniem :ok:

Napisano
  • Autor

W większości jeżdżone jest w dwie osoby ale zdarza się, że w trzy i cztery, ogólnie auto do jazdy codziennej, miałem przez chwile fotele ze Swifta Gti i o coś podobnego by mi chodziło, i wysokością i twardością. 

Co do foteli z Corsy to raczej odpadają.

Na Inter Groclinach jechalem i troche jednak za twarde.

Napisano

Pomyśl moze o skóra/welur z alfa147 TI albi alfa gtv :)

Napisano

Honda Prelude :oki:

11037185_1004910069571617_62275951991228

11896196_1004910079571616_49863528685917

Napisano

Ja miałem recaro ze sierry cosworth i byłem mega zadowolony. Ale dość ciężko znaleźć coś w dobrym stanie

Napisano

Ja mam u siebie sportsitze z BMW chyba e36, regulacja góra dół i pochylenie a ponadto można wydłużyć siedzisko wysuwając podpórke pod uda. Generalnie bardzo wygodne

Napisano

Z Mazdy RX8 ale z tyłu kanapy nie wożę bo nie ma sensu.  Siedzi się nisko i trzeba fotel cofnąć co zabiera miejsce na nogi pasażerom z tyłu.

FOTO

Napisano

mam recaro z golfa, dosc twarde z regulacja wysokosci, generalnie fajnie mi sie w nich siedzi.

Napisano
  • Autor

Musisz sobie dorobić mocowania i będzie hulać ;)

Domyslam sie że trzeba mocowania dorobic, tylko czy beda na podobnej zasadzie jak np. w crx'ach? Głownie mi chodzi czy hondowskie fotele mozna montowac na ceonikach czy jakies wieksze kombinacje potrzeba? I jak jest z wysokoscia tych foteli do crx? Podobna wysokosc kładąc je na podłodze czy sa wyzsze?

Napisano

Ja u siebie mam z suzuki Baleno położne na podłodze i dla mnie jest ok, lekko co głowa wystaje, ale jak kto woli. Ja osobiście wolę siedzieć niziutko :D