Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grudzień - spam wątek

Featured Replies

Napisano

bą żur

Napisano

teraz słonko świeci  ;) 

Napisano

Jak świeci jak jest ciemno ;]

Napisano

Jak świeci jak jest ciemno ;]

Ciemno jest, jak to w grobowcu. :swieca:

Napisano

To zaświeć światło :phi:

Czasami wpadam tu z latarką, ale pusto jest, cicho, ciemno i straszno.  :czacha:

Napisano

po zmianie "szaty" graficznej zrobił się tu pusto - denerwujące jest to że jak chcesz przeczytać nowy wpis  to i tak trzeba wszystko "przemaglować" do dołu :facepalm:

Napisano

po zmianie "szaty" graficznej zrobił się tu pusto - denerwujące jest to że jak chcesz przeczytać nowy wpis  to i tak trzeba wszystko "przemaglować" do dołu :facepalm:

Jak klikniesz w kropkę to przeniesie Cię do nieprzeczytanych.

Napisano

Trzeba tu już światło zgasić ;]

Napisano

Cromę miałeś kupić z zenonami, to może by się coś rozjaśniło, a tak to co, dalej łoplem jeździsz i po oczach świecisz ;]

Napisano

Cromę miałeś kupić z zenonami, to może by się coś rozjaśniło, a tak to co, dalej łoplem jeździsz i po oczach świecisz ;]

Świeczki wiatr zgasił więc czas lasery zapaić  ;]   

Napisano

Tomek wpierw chaupa, potem Croma.

Napisano

No co Ty, Croma kosztuje teraz tyle co meble do kuchni. Wykręcasz się.

Napisano

Ale Kazu chce moją, a moja tyle nie kosztuje.

Napisano

Ale Kazu chce moją, a moja tyle nie kosztuje.

Twoja nie ma relingów i lotki na klapie, więc 5zl mogę dać ;]:phi:

Napisano

po zmianie "szaty" graficznej zrobił się tu pusto

Zmień sobie skórkę na "pustynia" i będzie prawie jak na starym AK :oki:

Napisano

Twoja nie ma relingów i lotki na klapie, więc 5zl mogę dać ;]:phi:

Moją bierz. To jest Croma z długą historią autokącikową, którą mógłbyś jeszcze bardziej przedłużyć. Stałaby się maskotką tego kącika, a za parę lat nawet pomnikiem  ;]   

Napisano

mogę się zamienić na insignie, i to nawet bez dopłaty :) a od xenonów to tylko oczy bolą  :phi: 

Napisano

Opel to złom nad złomami. Nigdy wiecej opla

Napisano

podstaw tą padake mi pod dom, kluczyki wrzuć na plac. Croma stoi przed domem, kluczyk ci zostawie na prawym przednim kole.

Dowody zostawiamy za daszkiem kierowcy. Pasuje?

Napisano

podstaw tą padake mi pod dom, kluczyki wrzuć na plac. Croma stoi przed domem, kluczyk ci zostawie na prawym przednim kole.

Dowody zostawiamy za daszkiem kierowcy. Pasuje?

ej gościu, byłem pierwszy :chaja::piaskownica:

Napisano

Opel to złom nad złomami. Nigdy wiecej opla

Miałem Astrę III GTC, Vectre C fl, i insignie, wiec jakoś sobie dam rade :phi:

Napisano

Dawaj mi crome po fl z xenonami, sky window, jasna skóra, navi, 18 calowe alu i zamieniamy sie.

Napisano

Dawaj mi crome po fl z xenonami, sky window, jasna skóra, navi, 18 calowe alu i zamieniamy sie.

Bierz moją, możesz nawet tego Opla zostawić w rozliczeniu tylko dorzucisz trochę złota na jego naprawy.

Napisano

Miałem Astrę III GTC, Vectre C fl, i insignie, wiec jakoś sobie dam rade :phi:

Kupisz Insignie od Kazu i zmienisz opis na AK "Kupie części do Opla po 2007r." ;l

Napisano

Cudów się domagasz, pewnie jeszcze z przebiegiem 50 tyś. Jasna skórę będziesz sobie musiał przełożyć z Cromy przed fl, o ile można nazwać ten "skaj" skórą.

Daj sobie spokój z Fiatem, BMW bierz, będziesz miał prawdziwą skórę  ;]

Napisano

Bmw nie mój gust, audi tak :-)

Napisano

Kupisz Insignie od Kazu i zmienisz opis na AK "Kupie części do Opla po 2007r." ;l

dobra dobra, miałem insignie, i to nawet w identycznym kolorze jak Kazu. Co do cześci to od czasu insigni mam dobrego znajomego na magazynie w aso opla wiec damy jakoś rade :phi:

Napisano

dobra dobra, też tak mówiłem, i wiesz co? faktycznie nie mój gust, ale w poszukiwaniu żony jestem gotowy na poświecenia ;) 

Napisano

dobra dobra, też tak mówiłem, i wiesz co? faktycznie nie mój gust, ale w poszukiwaniu żony jestem gotowy na poświecenia ;)

Mojej żonie też się nie podoba BMW.

Napisano

Bierz moją, możesz nawet tego Opla zostawić w rozliczeniu tylko dorzucisz trochę złota na jego naprawy.

Spoko, za tydzień będziesz miał zmieniony rozrząd, pasek wielorowkowy napinacza i rolka.

Napisano

Spoko, za tydzień będziesz miał zmieniony rozrząd, pasek wielorowkowy napinacza i rolka.

Ty to rozrządu już czasem nie robiłeś? :hmm:

Napisano

Ty to rozrządu już czasem nie robiłeś? :hmm:

ta po 33 tys km z powodu szurania na zimnym silniku, i teraz znowu to samo a auto ma 84 tys km, ale wtedy i teraz to prawdopodobnie napinacz lub rolka paska wielorowkowego była, ale serwis wszystko podobno zmienił.

Ale robię wszystko teraz u swojego mechanika i będzie spokój i pewność że zmienione.

Napisano

Audi strasznie oklepane jest, pełno tego jeździ i te ich odpustowe lampki  :facepalm:

Jak nie BMW to zastanów się nad Mazdą, niby Japończyk, a jeździ jak BMW  :ok:  

Napisano

Audi strasznie oklepane jest, pełno tego jeździ i te ich odpustowe lampki  :facepalm:

nowa 6 ładna :oki:

Napisano

No moja croma to tylko tyle, że po fl i z xenonami na 17" kołach i z potwierdzonym przebiegiem 50 000 km. Ale do bagażnika insigni musiałbyś jeszcze parę sztabek złota dorzucić.

Napisano

nowa 6 ładna

To bierz, co się będziesz jakąś koślawą Cromą woził  ;]

Napisano

To bierz, co się będziesz jakąś koślawą Cromą woził  ;]

range rover tez fajny, jag xf tez :oki:

Napisano

Jedynie Porsche Panamera lub Cayenne. :):ok: 

Napisano

bez przesady. zlom ostatnio jest po 30groszy za kg to za 1500kg cromy :hmm:   wyjdzie na komplet garnkow do kuchni i to z marketu :hehe:

Napisano

bez przesady. zlom ostatnio jest po 30groszy za kg to za 1500kg cromy :hmm:   wyjdzie na komplet garnkow do kuchni i to z marketu :hehe:

Moja pójdzie za cenę złomu, bo na wyświetlaczu pojawił się niepokojący szlaczek :panic:

111111.jpg

post-139947-0-81647700-1450203130_thumb.jpg

Napisano

IMAG0066j_sxanhhr.jpg

foto z maja, teraz 135k km

bójcie sie, bo u mnie jest więcej i sie sypie.

Dzisiaj poszła do dieslowca bo rzucała palenie, a w zawieszeniu z tyłu coś tak tłucze, że nie wiem czy dojade do zawieszeniowca ogarnąć :]

Z przodu dzięcioł którego wożę od roku się nie odnalazł, zawias z przodu "panie jak nowy" wymienione guy stabilizatora, łaczniki stabilizatora, łożyska mc persona. I dalej coś tłucze, stawiam na magiel. Chyba jednak nie bede sprzedawał tylko ogarne to i rok znów przedłuże posiadanie

Napisano

Masz rację, nie sprzedawaj. Pojeździj jeszcze, albo żonie daj, a jak już Croma całkiem się rozpadnie to na złom  ;]

Napisano

żona już jedną padliną jezdzi, ona napewno idzie na przedaż bo nie warto trzymać auta które prawie nie jezdzi

Napisano

IMAG0066j_sxanhhr.jpg

foto z maja, teraz 135k km

bójcie sie, bo u mnie jest więcej i sie sypie.

Dzisiaj poszła do dieslowca bo rzucała palenie, a w zawieszeniu z tyłu coś tak tłucze, że nie wiem czy dojade do zawieszeniowca ogarnąć :]

Z przodu dzięcioł którego wożę od roku się nie odnalazł, zawias z przodu "panie jak nowy" wymienione guy stabilizatora, łaczniki stabilizatora, łożyska mc persona. I dalej coś tłucze, stawiam na magiel. Chyba jednak nie bede sprzedawał tylko ogarne to i rok znów przedłuże posiadanie

Miałem Ci ja kiedyś dzięcioła trudnego do złapanie z przodu. Okazał się zaciskiem hamulca. Może to to?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.