Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak wielką wtopą może być to sbROO

Featured Replies

Napisano
  • Autor

no  mi  też by  pasowało   :ok:;] 

ale  zasadniczo  wolałbym  STI   :ee:

do gory  temat  ;] 

ktoś  cos  dziwnego  - poza wiertłem  widzi ? 

http://allegro.pl/show_item.php?item=6103932927#0d99046fde

@@ppmarian  były  2.0 bez  reduktora? 

• 2 miesiące później...
Napisano
  • Autor

@@ppmarian wie kolega jakie sa roznice miedzy gd a saabem 9-2 ?

klaptaptap

Napisano

Mechanicznie prawie żadne. To jest Subaru w opakowaniu Saaba. Części poza blacharką i tymi "elementami Saaba" są bez problemu dostępne. Jednak wspomniane "elementy Saaba" mogą okazać się problematyczne w razie czego ;)

Napisano
  • Autor

Mechanicznie prawie żadne. To jest Subaru w opakowaniu Saaba. Części poza blacharką i tymi "elementami Saaba" są bez problemu dostępne. Jednak wspomniane "elementy Saaba" mogą okazać się problematyczne w razie czego ;)

saabaROO  http://otomoto.pl/oferta/saab-9-2x-saab-9-2x-zamiana-zarejestrowany-w-kraju-gaz-ID6yk98D.html#fb213513c9 

coś  dziwnego  widać? ;]  ( uprzedze  pytanie  na  SIP mam  jakiś dziwny  problem i  nie  umiem  sie  tam  zalogować)

Napisano

To jest wlasciwie to samo auto co ja mam, tylko inaczej wygląda. Ten sam motor 2.5 SOHC. Na pewno nie ma 183 hp jak w ogłoszeniu, a moim zdaniem 165 hp albo 173. To jest silnik EJ253 - możesz poszukać informacji w sieci.

Czy ja bym kupił, nie wiem, na pewno unikat, na pewno fajne, ale nie wiem jak z wspomnianą blacharką czy późniejszą odsprzedażą. Jak się coś zepsuje to tanio nie jest. Aaa i w tych silnikach trzeba kontrolować olej. Od nowości biorą - wymiana pierścieni itd nic nie daje. TTTM.

Edytowane przez chojnik

Napisano

Chcesz kupic zapytaj o serwis i historie, jesli nie bylo robione nic poza wspomnianym olejem i rozrządem to przygotuj się na wydatek z pierwszym przeglądem.

Edytowane przez chojnik

• 1 miesiąc później...
Napisano

Odkopię trochę temat. Zachorowałem ostatnio na Forestera XT 2.0t my2003. Co możecie powiedzieć o tym modelu. Podaję przykład w ogłoszeniu.

http://otomoto.pl/oferta/subaru-forester-2-0turbo-4wd-177km-serwis-aso-navi-skora-bezwpadkowe-szwajcar-ID6yxjBb.html

Napisano

Jak biezesz pod uwage lpg to pamietaj o kosztach regulacji zaworow

Lpg będzie w planie. Da radę wyregulować na aucie, czy silnik trzeba wyciągać???

Napisano

BTW - ostatnio jechałem kawałek za/obok/przed S-turbo.

Po raz kolejny żałuję, że kupiłem 2.0x a nie I-gen z wiertarką za połowę ceny ;] 

Napisano

BTW - ostatnio jechałem kawałek za/obok/przed S-turbo.

Po raz kolejny żałuję, że kupiłem 2.0x a nie I-gen z wiertarką za połowę ceny ;]

Swoim sg 2.5 n/a zrobilem blisko 200kkm i zlego slowa nie moge powiedziec. Swietne auto
Napisano

Swoim sg 2.5 n/a zrobilem blisko 200kkm i zlego slowa nie moge powiedziec. Swietne auto

Ale n/a nie ma tego, jakże przyjemnego dla ucha bulgotu :)

Napisano

założysz różnoodległościowy kolektor i końcowy tłumok z STi i też będzie bulgotać ;)

Napisano

Nie ma fakt ale nie problem zeby mial

Poza tym n/a odwdziecza sie w kosztach eksploatacji

Z pespektywy czasu ...h6 rulez :)

Napisano

Nie ma fakt ale nie problem zeby mial

Poza tym n/a odwdziecza sie w kosztach eksploatacji

Z pespektywy czasu ...h6 rulez :)

To fakt. Wczoraj trafiła mi się okazja poznać osobiście Outbacka 2.5 my2005 w maualu :serducha:. Powiem szczerze, że nie chcę już Forestera :)