Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Używany segment D w benzynie za ok 30 tys zl

Featured Replies

Napisano

Trudno uwierzyć, że może być jeszcze gorzej niż w Focusie 2 fl 1.6 benz ;]

Gorzej nie będzie,ale czy zdecydowanie   lepiej :hmm:

Edytowane przez wlad

Napisano

Tak dobrze zarabiam, ze też się muszę w takie paździerze bawić.

Uchybiałbyś godności zawodu. Dla Ciebie tylko Audi/BMW/AMG.

Napisano
  • Autor

Gorzej nie będzie,ale czy zdecydowanie lepiej :hmm:

Byłem i jeździłem. Na pewno wnętrze jest dużo bardziej "luksusowe" niż to w Focusie. Trochę śmieszne są drzwi- od środka wyglądają jakby były z betonu. Dupy nie urywa w porównaniu do focusa, ale jest na pewno ciekawszym samochodem. Mam czas do jutra do namysłu.

Napisano

Byłem i jeździłem. Na pewno wnętrze jest dużo bardziej "luksusowe" niż to w Focusie. Trochę śmieszne są drzwi- od środka wyglądają jakby były z betonu. Dupy nie urywa w porównaniu do focusa, ale jest na pewno ciekawszym samochodem. Mam czas do jutra do namysłu.

Ja swojego kupiłem bo był w cenie focusa ;]

Dzięki temu po roku sprzedałem praktycznie w cenie zakupu :oki:

Jeśli Ci się podoba to bierz-w moim przypadku nigdy jakoś nie polubiliśmy się.A u mnie to podstawa aby nie męczyć się autem-i nie ma znaczenia marka auta.

• 3 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Kompletnie zmieniłem koncepcje. Focus zostaje do wiosny. Wiem czego mogę się po nim spodziewać. Zrobię rozrzad w ASO i spokojnie nim jeszczę przejeżdżę zimę. Na wiosnę otwieram działalność i biorę coś nowego lub lekko używane w leasing. Teraz potestuje różne auta i na wiosnę kupuje coś fajnego.

• 2 miesiące później...
Napisano

Może Chevrolet Cruze ?

Zastanawiam się nad Cruze. Myślę też nad Octavia II FL ale te samochody są zbytnio kwadratowy. Gdyby Octavia III były w cenie Cruze to wybrałbym III :)

Edytowane przez markosss87

Napisano

Nie przekonują mnie francuzy, ale dzięki.

Tal z ciekawości: miałeś, jeździłeś trochę i się zraziłeś?

Bo wiesz, jak masz uraz np po jakiejś pierwszej megance to teraz nowe C5 lub Laguna to ciut inne samochody są ...

Napisano

Bo wiesz, jak masz uraz np po jakiejś pierwszej megance to teraz nowe C5 lub Laguna to ciut inne samochody są ...

Sa, ale w grupie PSA prozno szukac jakiegokolwiek sensownego silnika noPB...

W Renault wyglada to lepiej, ale na rynku praktycznie same kopciuchy.

Napisano
  • Autor

Może Chevrolet Cruze ?

Zastanawiam się nad Cruze. Myślę też nad Octavia II FL ale te samochody są zbytnio kwadratowy. Gdyby Octavia III były w cenie Cruze to wybrałbym III :)

Chyba wolałbym cruze niż octavie 2. Megane 3 tez spoko. Ale z tych wszystkich może warto rozważyć Civica?

Napisano
  • Autor

Poza nowym 3008 żaden francuz do mnie nie przemawia. Najbardziej pasuje Audi, lecz cena odstrasza...

Napisano

Poza nowym 3008 żaden francuz do mnie nie przemawia. Najbardziej pasuje Audi, lecz cena odstrasza...

Ale to nadal nie jest odpowiedź na moje pytanie...

Napisano
  • Autor

Ale to nadal nie jest odpowiedź na moje pytanie...

Po prostu nie leżą kompletnie mi te samochody. Lubię poczucie jakości wnętrza i solidności, a przede wszystkim trochę elegancji z dbałością o detale. Tak, w szczególności pasują mi samochody grupy VAG, ale tak naprawdę tylko vw i audi. Wnętrza aut francuskich częsta są dla mnie po prostu tandetne, a do tego nie przekonuje mnie sposób ich prowadzenia. Wyjątkiem jest nowy peugeot 3008. Chcę bliżej poznać nowe Megane i Talismana. Z podobnego powodu odpada Toyota, gdzie tandeta wnętrz kompletnie mnie zniechęca.

Napisano

Po prostu nie leżą kompletnie mi te samochody. Lubię poczucie jakości wnętrza i solidności, a przede wszystkim trochę elegancji z dbałością o detale. 

I dlatego jezdzisz Focusem 2 ?  :hehe:

Napisano
  • Autor

I dlatego jezdzisz Focusem 2 ? :hehe:

O, jednak żyjesz! Wymyśliłeś juz odpowiedz w temacie, w którym po mojej riposcie dziwnie zamilkłeś?

I Golfem 6 :)

Ps. Fajny masz ten przwsmiewczy ton wypowiedzi ;]

Edytowane przez Lexsensei

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.