Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

suzuki GSXF vs Honad NTV vs?

Featured Replies

Napisano

jajko /duże jajko vs Deauville. Może jeszcze coś innego? budżet niewielki więc jest ograniczenie.

na suzuki siedzi mi się tak bardziej sportowo. na Hądzie jeszcze nie siedziałem.

szukam czegoś turystycznego z wygodną pozycją. 186 wzrostu.

Jechać tym do Włoch raczej nie będę... ot polatam wokół komina. głównie chodzi mi o pozycję w czasie jazdy.

Jakieś wskazówki? inne alternatywy?

Napisano

bandit/katana/inazuma - prawie jeden pies... poza tym vfr, cb, zzr, zrx, xj :)

Napisano

Ja mam też 186 cm i latam na cb 750 i jestem zadowolony, proponuję jeszcze xjr 1200/1300 ale ja lubię klasyczne golasy. :) No i cena Cię nie powali.

Napisano

Bezu motóra kupuje, świat się kończy! :totalszok:

Napisano

mi przy niemal identycznym wzroście bardzo wygodnie śmigało się fazerem (fakt, miałem akcesoryjną szybkę, co zwiększało komfort jazdy) ale pozycja wyprosotowana, mocy jak dla mnie było aż nadto, fajny, zwinny sprzęt  :ok:

Napisano

Ja mam też 186 cm i latam na cb 750 i jestem zadowolony, proponuję jeszcze xjr 1200/1300 ale ja lubię klasyczne golasy. :) No i cena Cię nie powali.

z tym że w cenie "Jajka" nie kupi dobrej XJR.

CB to klasa sama w sobie, taki Golf wśród motocykli. Tylko że w sumie - koszmarnie nudny motocykl. W przeciwienswie do olejaków od Suzuki, które mają w sobie jakieś coś w korzystaniu... Ale to moje skrzywienie:)

W sobotę sprzedaję mojego GSXa - i jakoś tak... będzie mi go brakowało:)

Napisano
  • Autor

Bezu motóra kupuje, świat się kończy! :totalszok:

jednego sprzedałem następnego kupię. i jeszcze mam 2 zabytki  :P  :palacz:

Napisano

jajko /duże jajko vs Deauville. Może jeszcze coś innego? budżet niewielki więc jest ograniczenie.

na suzuki siedzi mi się tak bardziej sportowo. na Hądzie jeszcze nie siedziałem.

Jechać tym do Włoch raczej nie będę... ot polatam wokół komina. głównie chodzi mi o pozycję w czasie jazdy.

Dodaj do listy transalpa.

Sadze ze na nim bedzie najwygodniejsza pozycja.

Kolega w pracy ma Deauville i ma prawie 190cm ... wg mnie wyglada "jak na kocie" ...ale on sobie chwali pozycje i wygode.

Napisano

Dodaj do listy transalpa.

Sadze ze na nim bedzie najwygodniejsza pozycja.

Kolega w pracy ma Deauville i ma prawie 190cm ... wg mnie wyglada "jak na kocie" ...ale on sobie chwali pozycje i wygode.

Kolega do mnie przyjechał KLE500, ma 190cm, jak sam mówił, musi oddać kanapę do podwyższenia, bo teraz jeździ na miejscu pasażera, bo na miejscu kierownika jest zagłębienie, w które jak wpadnie to moto za niskie się robi.

Napisano

Mi przy tym samym wzroście, na Jaju jest OK na krótsze trasy i wkoło komina. Na dłuższe i szybsze przydało by się bardziej leżąco.

Do Fazera się przymierz