Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Strój na upały.

Featured Replies

Napisano

Polatałem dziś na pełnym słońcu i się prawie zagotowałem od temperatury, najgorzej na postoju. Mam strój tekstylny Held z odpinaną tylko podpinką. Najgorzej jest z rękawami kurtki. Pływałem w nich.

Dlatego szukam tekstylnego stroju na upały. Wyznacznikiem jest głównie cena i najbardziej zależy mi na kurtce.Ale nie chcę rezygnować z bezpieczeństwa dlatego minimum to protektory łokci barków i kolan, resztę można dokupić. Ma być to typowo letni strój na upały, nie potrzebuję uniwersalnego bo już mam.

Ktoś ma coś takiego, może polecić?

Napisano

Kupiłem na ten sezon seca aero i daje rade. Kupisz za 299 pe el enów

Wysłane Pocztą Polską

Napisano
  • Autor

Modeka Breeze :ok:

Cena trochę zaporowa.

Napisano
  • Autor

Bieliznę termoaktywną chłodzącą masz?

Bieliznę termoaktywną mam ale czy jest chłodząca? ;)

Napisano

Niby są modele bielizny na upały (sam mam brubeck cooler), ale zapewne chłodzą tylko z nazwy, a są po prostu tylko bardziej przewiewne.

Sam na upały mam zestaw jeansy moto + kurtka mesh (praktycznie cała w perforacji/siatce).

Napisano

Polatałem dziś na pełnym słońcu i się prawie zagotowałem od temperatury, najgorzej na postoju. Mam strój tekstylny Held z odpinaną tylko podpinką. Najgorzej jest z rękawami kurtki. Pływałem w nich.

Dlatego szukam tekstylnego stroju na upały. Wyznacznikiem jest głównie cena i najbardziej zależy mi na kurtce.Ale nie chcę rezygnować z bezpieczeństwa dlatego minimum to protektory łokci barków i kolan, resztę można dokupić. Ma być to typowo letni strój na upały, nie potrzebuję uniwersalnego bo już mam.

Ktoś ma coś takiego, może polecić?

Jeansy motocyklowe +

- kurta mesh np held trophic lub

- zbroja lub

- żółw & protektory na łokcie

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Napisano

Brubeck Cooler lub coś z Coolmax. Podobno bardzo dużo daje. Sam jeszcze nie testowałem, ale w najbliższym tygodniu zakupię.

No i mowa o komplecie tzn bluza + gacie. Bo jak bluza jest sucha, a spodnie mokre to wciąż dalekie to jest od komfortu.

Napisano

zbroja

To bardziej rozwiązanie do offroadu - zamortyzuje upadek ale od obrażeń wynikających ze szlifowania asfaltu specjalnie nie ochroni. 

Napisano
  • Autor

To bardziej rozwiązanie do offroadu - zamortyzuje upadek ale od obrażeń wynikających ze szlifowania asfaltu specjalnie nie ochroni.

Też tak myślę dlatego takiego rozwiązania nie biorę pod uwagę.