Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

F1 GP Austrii

Featured Replies

Napisano

Dwa koguty w jednym kurniku - cóż, Hamilton miał sporą przewagę i wiadomo było, że nie odpuści. Rosberg też wiadomo, że nie odpuści - widział co się dzieje, miał problemy z hamulcami. Wyścig to wyścig. Nie wiem kto ogląda na Eleven Sports (PL), ale ci ze studio po wyścigu to się do spalenia nadają  :facepalm:

Napisano

Nie wiem kto ogląda na Eleven Sports (PL), ale ci ze studio po wyścigu to się do spalenia nadają  :facepalm:

Wszyscy narzekali na Borowczyka, a okazuje się, że nowi wcale nie są lepsi :)

Napisano

Wszyscy narzekali na Borowczyka, a okazuje się, że nowi wcale nie są lepsi :)

Nieprawda, że wszyscy. Ja tam lubiłem opowieści Borowczyka, miał (ma) pasję, kontakty, wiedzę. Teraz to jakaś porażka  :no:  

Napisano

Mikołaj Sokół tak przynudza, że nawet nie zauważa, że coś się dzieje na torze :no:

Cóż, począć. Coś tam ES piszczało, że poprawi "jakość", ale ciemno to widzę.

Napisano

Nieprawda, że wszyscy. Ja tam lubiłem opowieści Borowczyka, miał (ma) pasję, kontakty, wiedzę. Teraz to jakaś porażka  :no:  

Znał kulisy i rozpoznawał wiele twarzy.

Co nie zmienia faktu, że za dużo bajek opowiadał, a za mało komentował to, co się działo na torze.

Obecnie w drugiej kwestii niewiele się zmieniło ;]

Napisano

Można gdzieś powtórkę obejrzeć?

Tu analiza - warto obejrzeć do końca - wynika z niej, że ROS pojechał specjalnie torem kolizyjnym.

http://www.formula1.com/en/video/2016/7/Accident_or_aggression__Hamilton_and_Rosberg's_Austrian_collision_explained.html

Napisano

Tu analiza - warto obejrzeć do końca - wynika z niej, że ROS pojechał specjalnie torem kolizyjnym.

ROS nie pojechał dobrym torem i to jest jego wina, ale to HAM wjechał w niego. Wyraźnie widać, że HAM najeżdża kolem na jego skrzydło mimo, ze mógł uciec poza linię toru i uniknąć kolizji - a tego nie zrobił.

Tak generalnie to ROS zrobił dokładnie to co zawsze robi HAM przy obronie, docinał do krawędzi toru. W przypadku HAM jest to zawsze oceniane jako twarda walka, natomiast ROS dostaje za to samo po głowie... cóż sprawiedliwości w ocenianiu postępków HAM na torze nie było nigdy, ani w 2007, ani 2008, ani nie ma teraz...