Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WRZESIEŃ - czyli jesień się zbliża

Featured Replies

Napisano

Czas biegnie szybko , zwłaszcza na urlopie ;)

Teraz więc pora powspominać co nieco jak nasze Cromki poradziły sobie na wakacyjnej trasie :oki:

PS.

Moja dała radę ,  czerwiec/lipiec - kierunek południe i jakieś 2700 km więcej na blacie :skromny:

Napisano

ano ja także kursowałem. Co prawda po naszym pięknym kraju.

i chyba podobnie

6x300

2x 650

------------

3100.

spalania nie chce mi się liczyć .

srednio 6,5 na kompie.

niestety

ekrany w drodze na wschód ograniczają widoczność na..... pola i lasy

Edytowane przez Bzyk

Napisano

Sprzedałem i dobrze ją wspominam   :ok: 

Też się kiedyś udzielałeś, a teraz słabo jakoś. Masz jeszcze przecież Cromę. 

Napisano

czasu nie było, wyjazdy itd. Jasie dzisiaj pewnie rozpisze ze swoim problemem. może coś pomożecie.

Napisano

No właśnie - albo wszyscy jeżdżą albo dłubią przy autach i nie ma kiedy pisać :smirk:

No bo co tu pisać :-). Ja już napisałem o swoich wakacyjnych wyjazdach, sprawdziłem zawieszenie i okazało się, że jest OK a stuki zniknęły, coś mi dospawali do wydechu (jakaś  metalowa siatka która była już rozszczelniona), klamkę nową od środka zrobiłem i autko, choć 175 km na liczniku, odpukać jeździ :hehe: . I oby tak dalej. W każdym razie jak dla mnie jest idealne na dalekie wyjazdy :oki: i nawet te 120 koników wystarcza

Napisano

Mi stuknęło 200 tys km :) z usterek oberwała się osłona termiczna wydechu i sobie wisi(na samym końcu nad wydechem) i coś mi kurde puka w desce rozdzielczej... chyba trza sprzedać :)

Napisano

No mi dzisiaj pyknęło 190 tys     :hmm:

Edytowane przez sakul

Napisano

A mi Cromcia jeszcze jeździ i ma sie dobrze... Dzięki tom111. Stuknelo jej niedawno 200tys.

Napisano

Cokolwiek, najlepiej z fotkami ;]

Mówisz masz. To może na podgrzanie powakacyjnej atmosfery...

Nie dość, że mało Crom w ich ojczyźnie, to jeszcze same staruchy :chipsy:

post-134265-0-75873200-1473101506_thumb.jpg

Edytowane przez mir1

Napisano

A mi Cromcia jeszcze jeździ i ma sie dobrze... Dzięki tom111. Stuknelo jej niedawno 200tys.

Przejechałbym się nią jeszcze kiedyś   :ok:

Napisano

Mówisz masz. To może na podgrzanie powakacyjnej atmosfery...

Nie dość, że mało Crom w ich ojczyźnie, to jeszcze same staruchy :chipsy:

Ta poliftowa jakaś większa   ;]

Napisano

U mnie 200tys. będzie za niecały 1tys.

To jeszcze drugie tyle i na giełdę   ;]

Napisano

Da radę... Jak wybiorę się do Wrocka to dam znać. Trochę więcej ma rysek- zaliczyła spotkanie z dzikiem- rozrząd wymieniony, drugi raz chlodnica klimy i takie tam małe pierdólki. A że 3 potomek w drodze to myślę na phedrą bo nie wiem czy się pomiescimy z trzema fotelikami.

Napisano

Da radę... Jak wybiorę się do Wrocka to dam znać. Trochę więcej ma rysek- zaliczyła spotkanie z dzikiem- rozrząd wymieniony, drugi raz chlodnica klimy i takie tam małe pierdólki. A że 3 potomek w drodze to myślę na phedrą bo nie wiem czy się pomiescimy z trzema fotelikami.

Fajnie by było   :ok:

Gratuluje potomka   :)

Kiedyś udało mi się wepchnąć do tyłu 3 foteliki, ciasno było, ale wlazły   :ok:

Napisano

Tom: W brązowej cromie miałeś roletki... Do czego były podwieszone po rozwinięciu?

Napisano

Na takie dwa uchwyciki

post-147662-0-41564200-1473108990_thumb.jpg

Napisano

Kazu z tęsknoty przeklepał insignię na cromę  :hehe:

Napisano

Na takie dwa uchwyciki

Dodam tylko że uchwyty są połączone na stałe z uszczelką i trzeba kupić razem z uszczelką.

Napisano

Dodam tylko że uchwyty są połączone na stałe z uszczelką i trzeba kupić razem z uszczelką.

Zmieniales też uszczelkę? Bo z tego co mówiłeś to miałeś roletki zamontowane. Zamawiam boczki z roletkami a haczyki jakieś dokombinuje

Napisano

Miałem najpierw małe metalowe haczyki wkręcone w uszczelkę i też działało. W następnej Cromie dokupiłem uszczelkę z uchwytami za jakieś śmieszne pieniądze.

Napisano

Tam gdzie kupuje boczki chce za uszczelke 60zl sztuka a to chyba nie jest mało.. Wykombinuję coś jak będą boczki zamontowane. Dzięki za info.

Napisano

W sumie z zewnątrz zmieniło jej się to że dostała ledy do dziennej jazdy... Parę rysek jej przybyło Jutro pstrykne pare fotek

Napisano

Łezka się w oku kręci. 

Bardzo ładna, zadbana Cromcia   :ok:

Dziękuję za zdjęcia   :ok:

Napisano

My tak gadu gadu, a ja zrobilem podczas nieplanowanego urlopu w PL 2kkm mojego brata Alfą 159 kombi. 3 dni wcześniej On wrócił z Rumunii, gdzie nakręcił ze 3kkm+. No i co, Alfa przebrnęła przez ten przebieg bez nawet drobnego zająknięcia ;).

Ja z owego urlopu wróciłem w takim stanie:

post-129342-0-56747500-1473320566_thumb.jpg

P.S. Uważajcie na rowerze :P.

Napisano

My tak gadu gadu, a ja zrobilem podczas nieplanowanego urlopu w PL 2kkm mojego brata Alfą 159 kombi. 3 dni wcześniej On wrócił z Rumunii, gdzie nakręcił ze 3kkm+. No i co, Alfa przebrnęła przez ten przebieg bez nawet drobnego zająknięcia ;).

Ja z owego urlopu wróciłem w takim stanie:

attachicon.gif20160905_170653.jpg

P.S. Uważajcie na rowerze :P.

Bardzo ładne kokardki :oki: . Co się stało ?

Napisano

Ładnie, laski będą miały co całować   ;]

Jakieś ewolucje były?

Napisano

fakin szit, nic przyjemnego . Zdrowia

Napisano

Ładnie, laski będą miały co całować ;]

Jakieś ewolucje były?

Jedna laska, ktora raczej mnie za to nienawidzi, predzej mnie w to bedzie uderzac niz calowac :-P.

Postanowilem polatac po lesie, niestety idiotycznie skalkulowalem lot w koncowce trasy ;-).

Napisano

Niedobra laska, niegodna ran Twych całować   :no:

Facet powinien mieć jakieś hobby - odskocznie, im bardziej niebezpieczne tym lepiej   :ok:

Napisano

Swiko żeś fajnie napochoł :-]

Napisano
  • Autor

Postanowilem polatac po lesie, niestety idiotycznie skalkulowalem lot w koncowce trasy ;-).

A tyle wszędzie piszą o tym , jakie to te sprzęty na 2oo są niebezpieczne :phi:

Szybkiego powrotu do pełnej sprawności :ok:

Napisano

A tyle wszędzie piszą o tym , jakie to te sprzęty na 2oo są niebezpieczne :phi:

Szybkiego powrotu do pełnej sprawności :ok:

Dobrze, że skończyło się tylko tak, bo mogło znacznie poważniej. Przy upadku przyrżnąłem tak głową, że myślałem że mi ją urwie. Na szczęście, dzięki kaskowi wszystko z nią w porządku (teoretycznie ;):oki:.

Dzięki!

Napisano

Dziś w urodziny żony urodził nam się trzeci syn... Rozglądam się już za jakimś boksem na dach żeby się w Cromci pomieścić:) Ciekawe jak pomieszczą się trzy foteliki. Może jednak będę przesiadał się na Phedre lub coś w tym stylu...