Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto z obracanymi fotelami w pierwszym rzędzie

Featured Replies

Napisano

Robi się jeszcze takie auta?

Kiedyś np. była V-klasa na bazie pierwszego Vito z takim rozwiązanie – można było ustawić fotele kierowcy i pasażera przodem do pasażerów 2-rzędu.

Przeglądam konfiguracyjny różnych marek i nie mogę znaleźć takiego auta. Czyżby nie opłacało się już tego robić?

Edytowane przez TomcatT4

Napisano

Kiedyś np. była V-klasa na bazie Vito.

Przeglądam konfiguracyjny różnych marek i nie mogę znaleźć takiego auta. Czyżby nie opłacało się już tego robić?

Biorac pod uwage, ile obecnie jest poduszek to wg mnie to byloby wrecz niebezpieczne...

Poza tym, czemu by to mialo sluzyc w normalnym uzytkowaniu?

Napisano

Korzystasz z tego na postoju a nie w czasie jazdy. I to fajny bajer jest, bo można sobie usiąść przodem do pasażerów z II rzędu podczas postoju/odpoczynku w trasie. Mam taki bajer w Cytrynie - używałem raz, bo na codzień nie jest to potrzebne. Ale fajne! :oki:

Napisano
  • Autor

Biorac pod uwage, ile obecnie jest poduszek to wg mnie to byloby wrecz niebezpieczne...

Poza tym, czemu by to mialo sluzyc w normalnym uzytkowaniu?

Przecież obracało się te fotele na postoju a nie w trakcie jazdy.

Kiedyś takich aut było więcej – Renault Espace, citroen C8, trojaczki Galaxy/Sharan/Alhambra jak i te bardziej użytkowe auta (które mnie interesują) np. Peugeot Expert czy wspomniane Vito.

Zresztą nie wnikam w to czy miałoby sens czy nie itd. Kiedyś były takie auta. Teraz być może przydałoby się w firmie takie auto i sprawdzam czy są na rynku jeszcze auta z takim rozwiązaniem.

0587_42.jpg

Edytowane przez TomcatT4

Napisano

są, ale nie na nasz Polski rynek :-/

Napisano
  • Autor

są, ale nie na nasz Polski rynek :-/

A w jakim aucie?

Napisano

Kiedyś np. była V-klasa na bazie pierwszego Vito z takim rozwiązanie – można było ustawić fotele kierowcy i pasażera przodem do pasażerów 2-rzędu.

np. toyota siena

sporo amerykanskich busow/vanow. Szukaj czegos co ma siedzenia/fotele kapitanskie bo wtedy jest szansa ze jest rowniez obracany, przynajmniej ten pasazera

Napisano

Ja mam i na campingu zarąbista sprawa, na środku stawiasz stolik (mam całą podłogę płaską od deski do klapy) i w 4 osoby spokojnie można zakrapianą posiadówę robić jak pada ;]:oki:

Napisano

Fiat Scudo był produkowany w wersji z obracanymi fotelami, wiec pewnie i Expert i Jumpy.  Ale tam obracany był II rząd siedzeń.  Nawet na jednym popularnym niemieckim portalu motoryzacyjnym stoi taka wersja.

$_3.JPG

Napisano

Miałem Galaxy z takimi fotelami.

Użyłem dwa razy. Pierwszy jak kupowałem, drugi jak sprzedawałem ;]

Napisano

Miałem Galaxy z takimi fotelami.

Użyłem dwa razy. Pierwszy jak kupowałem, drugi jak sprzedawałem ;]

Mam Galaxy z takimi fotelami. Raz przy kupnie obrócił sprzedający, drugi raz niedawno znajomy zainteresowany zakupem takiego auta testował to rozwiązanie w moim aucie. Dla mnie to całkowicie niepotrzebny bajer  ;]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.