Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2017 Honda UR-V - po co mi X6 ...

Featured Replies

Napisano

[...] Jesli mozna miec Honda UR-V :chipsy:

Ani nie jest wyklepane ze smietnikowego plastiku jak BMW, ani sie nie psuje jak BMW.... tak samo urodziwe jak X6 ...

tWfSUIU.jpg

Silnik: K20C3 - 2.0l Turbo benzyna - 272KM, 370Nm - polaczone z ZF 9-speed automatic - AWD.

c3LVZ1H.jpg

OdkkB0X.jpg

Wymiary: 4,825/1,942/1,670, - calosc miedzy kolami 2,820 (mm)

yOLVVc4.jpg

Uq62OtC.jpg

Calosc klepane przez Donfeng Honda - juz w sprzedazy ....

Napisano
  • Autor
Acura zdx to moj typ. Miales z tym stycznosc?

@lisik - widziałem to, nigdy nie jeździłem. AFAIK to na MDX jest bazowane - mdx u mnie był sprzedawany do poprzedniej generacji , teraz już nie.

cd5796a6fc518ee056ea8d1ed0b379eb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Napisano

wizualnie do X6 to ta Honda się nie umywa.

Cos ma nie tak z proporcjami.

Napisano
  • Autor
wizualnie do X6 to ta Honda się nie umywa.
Cos ma nie tak z proporcjami.

Zawsze jest Honda Avancier [emoji16][emoji18]

05cdb30c38b615cfc54756a1212792e6.jpg

f08b8f02b7250ca14b2cbea6d97cc801.jpg

853579a58020e09cb3faf4bd00832ef7.jpg

fa773672f557eab1eb07614c4e119c95.jpg

c9f9aaefa03863eef666aaa01aeff675.jpg

2551a0ed944ed3b7a14fda0d1e0998d1.jpg

Napisano
21 godzin temu, OZI napisał:

tak samo urodziwe jak X6 ...

urodziwe daj w " ..." bo ktoś pomyśli, że ten typ budy jest urodziwy naprawdę ;]

Edytowane przez subArek

Napisano

Moze beda sprzedawac na Aliexpress z darmowych shippingiem ;) 

Niestety, Honda w EU leci siłą rozpedu. Sprzedaz marginalna, oferta okrojona a to co jest to raczej dla dziadków (troche poprawia nowy Civic bo tam mocniejsze silniki wreszcie - chociaz przy porownywalnych mocach konkurencja pokazuje duzo lepsze osiagi) do tego cena ...

Ciekaw jestem pierwszych danych ze sprzedazy Civica Xgen w EU. W US sprzedaje sie swietnie. Ale europejskie ceny moga sugerowac, ze sprzedaz bedzie niszowa.

Na rynkach, gdzie maja sprzedaz oferta modelowa wyglada duzo ciekawiej. URV i Avancier z Chin wygladaja dobrze. I jak nie lubie SUV to bym chetnie widzial to w garazu. Silnik pokrewny z tym z CTR więc pewnie potencjał na "rozwój" jest. 4x4 i dobry automat czyni go niezłym kozakiem. Tak samo jak blisko 300KM ZDX :)

Tylko obawiam sie, ze taki URV w PL by kosztowal 200k ;)

Z ciekawosci wszedlem an strone honda.com.cn.

Gama modelowa taka, ze EU moze pomarzyc. Troche modeli JDM i USDM, troche CNDM.

Edytowane przez Filipfm

Napisano
  • Autor
Moze beda sprzedawac na Aliexpress z darmowych shippingiem [emoji6] 
Niestety, Honda w EU leci siłą rozpedu. Sprzedaz marginalna, oferta okrojona a to co jest to raczej dla dziadków (troche poprawia nowy Civic bo tam mocniejsze silniki wreszcie - chociaz przy porownywalnych mocach konkurencja pokazuje duzo lepsze osiagi) do tego cena ...

Ciekaw jestem pierwszych danych ze sprzedazy Civica Xgen w EU. W US sprzedaje sie swietnie. Ale europejskie ceny moga sugerowac, ze sprzedaz bedzie niszowa.

Na rynkach, gdzie maja sprzedaz oferta modelowa wyglada duzo ciekawiej. URV i Avancier z Chin wygladaja dobrze. I jak nie lubie SUV to bym chetnie widzial to w garazu. Silnik pokrewny z tym z CTR więc pewnie potencjał na "rozwój" jest. 4x4 i dobry automat czyni go niezłym kozakiem. Tak samo jak blisko 300KM ZDX [emoji4]
Tylko obawiam sie, ze taki URV w PL by kosztowal 200k [emoji6]

Z ciekawosci wszedlem an strone honda.com.cn.

Gama modelowa taka, ze EU moze pomarzyc. Troche modeli JDM i USDM, troche CNDM.

'Nowy' (już nie taki nowy) Civic jest ok, jak dla Honda to hit [emoji106]🇦[emoji1255]🇺 Jeśli dobrze pamietam to w pierwszych miesiącu sprzedaży było to coś ok 170+% teraz po całym roku +30%,

W 2016 Honda opchnela u mnie 40,838* aut, ok 1/4 to Civic.

415ee9e3b65d552dab46f42700e8a9ac.jpg

* a to mniej niż Mercedes [emoji16]41,226, czy mniej niż ludzi kupiło samego Hilux 42,124

Napisano

Wiesz Ozi, w pl nikt (pewnie z małym wyjątkiem kilku osób) tym nowym civikiem nie jeździł. [emoji4] w pl jeszcze jest nowy, a raczej będzie.

Dziwne, że w tej lepszej części eu już można nim pojeździć i jest w salonach a w pl nawet nie można pomacac.

Napisano
  • Autor
Wiesz Ozi, w pl nikt (pewnie z małym wyjątkiem kilku osób) tym nowym civikiem nie jeździł. [emoji4] w pl jeszcze jest nowy, a raczej będzie.
Dziwne, że w tej lepszej części eu już można nim pojeździć i jest w salonach a w pl nawet nie można pomacac.

@hefi popatrzyłem na Honda.pl i [emoji79]

Czy 'starego' Civic gdzieś jeszcze klepią? [emoji848]

Obecna generacja Civic jest u mnie w sprzedaży od 4/2016 - czyli prawie rok [emoji848], patrząc na PL [emoji1200] www widzę same stare [emoji90][emoji90][emoji90]

To z placów? Sprzedają?

Napisano

Starego juz nie robia (co do kombi nie jestem pewny) Dali dobre ceny i wyprzedaja 9 gen.

Parkingi w porcie zabite nowym civickiem czekaja na wysylke. W uk juz jest X  w salonach. 

@Filipfm bardziej ogarnia temat w pl

Napisano

@OZI

USDM + Asia&Pacific dostaly Civica jeszcze w zeszlym roku. W Stanach i Kanadzie jest bestsellerem, dostał nagrody samochód roku etc.

EU dostaje auto dopiero teraz. Głównie celują w Hatchbacka, ktory tez dopiero chwile temu trafił do US. A Sedan (made in Turkey) wchodzi 1-2mc po Hatchbacku.

9 gen można kupić tylko ze stocku. Został tylko Tourer w produkcji - ZTCP do konca tego roku bedzie składany. Natomiast Hatch 9gen już od pewnego czasu nie jest produkowany, zaje się pod koniec roku z taśmy zszedł ostatni TypeR. 

Edytowane przez Filipfm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.