Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KZAK Czujnik parkowania - bez wiercenia

Featured Replies

Napisano

Cześć,

chciałbym dołożyć czujniki parkowania z tyłu. Niestety auto nie jest moje i nie ma opcji z montażem standardowego zestawy z czujnikami. :(

Czy takie wynalazki działają i się sprawdzają, czy lepiej sobie darować. Czekam na Wasze opinie, a jeszcze bardziej uwagi kogoś, kto stosował używa/używał.

Napisano

Na youtube niby działają. Zamówiłem u majfrenda jakiś tydzień temu za 37 zł więc jak przyjdzie to się zobaczy czy działa i jak działa.

Napisano

mam i leży u mnie już rok ;]i czeka na ewentualne założenie

Napisano
  • Autor
35 minut temu, Ozarek napisał:

a nie rozważałeś ramki na rejestrację z czujnikami?

Ciekawa propozycja....

Tablica jest na klapie bagażnika - czy to nie będzie wpływało na to, że po każdym otwarciu zamknięciu będą się rozregulowywały?

Napisano
Godzinę temu, cacus napisał:

Tablica jest na klapie bagażnika - czy to nie będzie wpływało na to, że po każdym otwarciu zamknięciu będą się rozregulowywały?

nie umiem Ci na to pytanie odpowiedzieć, nie mam, nie testowałem, wrzucam tylko jako propozycję, bo w te taśmy to jakoś mnie nie przekonały.

Napisano
  • Autor
17 godzin temu, Olleo napisał:

A coś w tym guście?

nie interesują mnie żadne kamery, tylko czujniki i to nawet w wersji tylko z buzzerem :)

Napisano

Też zastanawiam się nad czymś takim, z tym że ten wyświetlacz wrzuciłbym do kółka zapasowego żeby tylko pipczył. Ciekawe czy to działa w miarę.

http://allegro.pl/czujniki-parkowania-w-ramce-tablicy-rej-cofania-i6736749503.html

Napisano
Dnia 4.03.2017 o 14:29, cacus napisał:

Cześć,

chciałbym dołożyć czujniki parkowania z tyłu. Niestety auto nie jest moje i nie ma opcji z montażem standardowego zestawy z czujnikami. :(

Czy takie wynalazki działają i się sprawdzają, czy lepiej sobie darować. Czekam na Wasze opinie, a jeszcze bardziej uwagi kogoś, kto stosował używa/używał.

Ja mam i na początku wogóle nie działało ze względu na pole magnetyczne emitowane przez klapę, a ostatnio zaczęło działać, ale działa jak chce. Nie da się na tym polegać, więc można śmiało stwierdzić, że to pieniądze wyrzucone w błoto.

Napisano

:(

101 napraw w TVN Turbo  - właśnie leci montaż tego wynalazku

jak sie sprawdza jeszcze nie wiem bo oglądam :hehe:

Napisano
12 godzin temu, Kacper_ napisał:

:(

101 napraw w TVN Turbo  - właśnie leci montaż tego wynalazku

jak sie sprawdza jeszcze nie wiem bo oglądam :hehe:

No i niby zadziałało na tym wózku. Ciekawe czy przy mniejszych słupkach bedzie ablać

Napisano

Cześć,

Mam taki od blisko roku. Działa bezproblemowo. Należy pamiętać, że reaguje on na zmiany pola elektromagnetycznego, więc żeby działał to albo Ty, albo przeszkoda musi sie poruszać.

Napisano

A jak przeszkoda jest niemetaliczna? U matki pod blokiem głazy poukładali w charakterze słupków

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.