Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie duże auto do roboty z LPG? Wystarczą dwa miejsca.

Featured Replies

Napisano

Z tego co ja się pytałem rok temu taka Panda Van nowa z klimą i LPG to koszt bez ubezpieczenia 40 tyś zł.

Napisano
  • Autor

https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-panda-ID6yPWlt.html#xtor=SEC-8

Warto jechać obejrzeć? Dzwoniłem pytałem. Auto było sprowadzone jako uderzone, sprzedajacy od razu powiedział że zdjęcia do wglądu, mocno nie było ale poduszki wystrzelily i wnętrze zostało wymienione, szyby całe. Szczerość do bólu aż w szoku byłem. Jak myślicie warto jechać obejrzeć czy odpuścić? Mam 50km... cena fajna.

Napisano
1 minutę temu, mich89 napisał:

https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-panda-ID6yPWlt.html#xtor=SEC-8

Warto jechać obejrzeć? Dzwoniłem pytałem. Auto było sprowadzone jako uderzone, sprzedajacy od razu powiedział że zdjęcia do wglądu, mocno nie było ale poduszki wystrzelily i wnętrze zostało wymienione, szyby całe. Szczerość do bólu aż w szoku byłem. Jak myślicie warto jechać obejrzeć czy odpuścić? Mam 50km... cena fajna.

Zauwazyles, ze cena jest netto?

Napisano
  • Autor

Wiem wiem ale do negocjacji czyli powiedzmy za 25 tyś zł idzie ją kupić :) a niby praktycznie półtora roczne auto.

Napisano
  • Autor

Oglądałem Pande... no nie... źle nie jest ale dobrze też... podluznica kiepsko zrobiona. Deska ciut porysowana. Jakieś amatorskie zapraweczki. Jeden kluczyk. Jakoś mnie nie przekonało to auto do siebie

Napisano
29 minut temu, mich89 napisał:

Oglądałem Pande... no nie... źle nie jest ale dobrze też... podluznica kiepsko zrobiona. Deska ciut porysowana. Jakieś amatorskie zapraweczki. Jeden kluczyk. Jakoś mnie nie przekonało to auto do siebie

Nie wiem czego oczekiwales za te pieniadze...

Napisano
  • Autor

To Van więc cena od razu w dół. Powiem szczerze że źle nie było ale do takiego ideału który ma 500km to jej dużo brakuje... a mogło być tak pięknie. Ogólnie żona na mnie krzyczy żebym kupił sobie jakieś auto za góra 10 tyś zł bo zbyt długo zna mnie i z żadnym dłużej jak dwa lata nie wytrzymałem :D

Napisano
  • Autor

Czyli co celowac do tych 10 tyś zł? 

Clio 2 1.2/1.4, Dacie Sandero 1.4 czy może ostatni raz przełamać się do opla astry 1.6 8v?

Napisano
13 godzin temu, mich89 napisał:

Clio 2 1.2/1.4, Dacie Sandero 1.4 czy może ostatni raz przełamać się do opla astry 1.6 8v?

Weź moją Vectrę. ;]

A na poważnie - Astra G 1.6 8V. :ok: Znajdź dobry egzemplarz to pojeździ jeszcze. :ok:

Napisano

Tak. Ścioprasz ją przez 2 lata i zmieniasz.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.