Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wawa - urodziny mojej córy, prośba ;)

Featured Replies

Napisano

Hejka! Ludki, sprawa jest... Czy znajdzie się ewentualnie pomocna dusza do przetransportowania z Józefowa do Village Circuit dzieciaków, na miejscu aktywny udział w zabawie - czyli wożenie tych onych dzieciaków w terenie i potem prawdopodobnie odtransportowanie do Józefowa? To ostatnie to różnie może być, bo część rodziców się deklaruje że przyjadą po potomków ;) Impreza z okazji urodzin mojej córy ;) Na razie mam na 100% do dyspozycji 2 auta (moje i @ryjek), jutro (w zasadzie to dzisiaj) się okaże czy będą dostępne następne. Jeśli zabraknie, to będzie buba :( 
A w sumie nawet jak będzie wystarczająca ilość na transport, to jeśli nie macie nic innego do roboty to wpadajcie do Świętochowa, niech zobaczą dzieciaki (głównie dziewuchy lat 11 - 12) jak się można bawić w błocie;)Część z nich już zna temat, dla niektórych będzie to nowość ;)  

Aaa... Termin: najbliższa sobota, czyli 13 maj, z Józefowa startujemy o 10:00 (czyli w Ziutkowie trza być na 9:45) powrót przewidziany na 16:00.

@mati1.6dohc @Bravus @szyman

Edytowane przez _sky_

Napisano
  • Autor

Aaaa... Toż jeszcze @tomirek ma tutaj terenófkie ;)

Napisano
7 godzin temu, _sky_ napisał:

z Józefowa startujemy o 10:00 (czyli w Ziutkowie trza być na 9:45) powrót przewidziany na 16:00.

Wujek, w kwestiach logistycznych nie mam jak Cię wspomóc, jest natomiast jest cień szansy że w sobotę pojawię się w Świętochowie. Żeby nie było tak kolorowo, jak uda się dotrzeć to nie wcześniej jak o 12. Będzie tam też spotkanie białołęckiej grupy offroadowej, zaraz rzucę im linkiem z Twoją prośbą, z "warszawskich wyjazdów..."

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, Bravus napisał:

Wujek, w kwestiach logistycznych nie mam jak Cię wspomóc, jest natomiast jest cień szansy że w sobotę pojawię się w Świętochowie. Żeby nie było tak kolorowo, jak uda się dotrzeć to nie wcześniej jak o 12. Będzie tam też spotkanie białołęckiej grupy offroadowej, zaraz rzucę im linkiem z Twoją prośbą, z "warszawskich wyjazdów..."

A, oczywiście nie za darmo ;) 

Napisano
3 godziny temu, _sky_ napisał:

Jeszcze jakby dziewczyny były tak 17+ to miałbyś kolejkę chętnych :hehe:

Napisano
  • Autor
8 minut temu, ryjek napisał:

Jeszcze jakby dziewczyny były tak 17+ to miałbyś kolejkę chętnych :hehe:

No ba ;]

A dzisiaj się dowiedziałem,  że warunki w Village są bardzo mocno odstające od tych które do tej pory tam widziałem ;) 

Czyli jest pewnie 99,9% że będziemy się ciągać kinetykami czy wyciągarkami ;) 

Napisano

W piątek jeszcze u Pawła będę bo mi wentylator łopatki stracił.

Napisano
4 godziny temu, _sky_ napisał:

A właśnie, że za darmo. Ktoś się pewnie znajdzie do przewiezienia dzieciaków. Mam jedną deklarację od sąsiada. ZJ V8 na simexach, co będzie dalej zobaczymy.

Edit, niestety tylko na przewiezienie na miejscu :(

Napisano
  • Autor
48 minut temu, Bravus napisał:

A właśnie, że za darmo. Ktoś się pewnie znajdzie do przewiezienia dzieciaków. Mam jedną deklarację od sąsiada. ZJ V8 na simexach, co będzie dalej zobaczymy.

Edit, niestety tylko na przewiezienie na miejscu :(

Kombinuję dalej. Tomir ma dać znać wieczorem czy żona go puści :ok: Do tego jeszcze kolega od Landryny dzisiaj będzie wiedział, czy da radę (zupełnie zapomniał o imprezie, no miesiąc wcześniej go uprzedzałem i miał prawo ;) )

Napisano

Dam znać wieczorkiem. Żonka planowała jakies prace na działce, ale to jeszcze nic pewnego. jak wróci to pogadam :)

Może się też okazać, że nawet jak będę mógł jechać to będę potrzebował poratowania akumulatorem. W długi weekend majowy frotka stała tydzień i nie wiem dlaczego, ale aku do zera się wyładowało, Pokazywał 3V. Pierwszy prostownik, taki z elektroniką w ogóle nie chciał ruszyć i nie mogłem ustawić ładowania. Mam drugi, o mniejszym prądzie, do motocykla i osobówek. Ładuję go już drugą dobę i nawet w połowie się nie naładował (na razie pokazuje poniżej 6V). Może się okazać, że tak się zasiarczył, że do wyrzucenia będzie. Póki co jeżdżę Toyotką teściowej.

Edytowane przez tomirek

Napisano
  • Autor
1 godzinę temu, tomirek napisał:

Dam znać wieczorkiem. Żonka planowała jakies prace na działce, ale to jeszcze nic pewnego. jak wróci to pogadam :)

Może się też okazać, że nawet jak będę mógł jechać to będę potrzebował poratowania akumulatorem. W długi weekend majowy frotka stała tydzień i nie wiem dlaczego, ale aku do zera się wyładowało, Pokazywał 3V. Pierwszy prostownik, taki z elektroniką w ogóle nie chciał ruszyć i nie mogłem ustawić ładowania. Mam drugi, o mniejszym prądzie, do motocykla i osobówek. Ładuję go już drugą dobę i nawet w połowie się nie naładował (na razie pokazuje poniżej 6V). Może się okazać, że tak się zasiarczył, że do wyrzucenia będzie. Póki co jeżdżę Toyotką teściowej.

Powiedz Lepszej Połowie, że baaaardzo łaaadnie proszę :) Jeśli chodzi o aku, to może udałoby mi się zorganizować jakiś :ok:

ps. Już dzwoniłem do rodziciela, jutro będę wiedział czy da radę. Jeszcze Szymana i Pawełka zapytam.

Edytowane przez _sky_

Napisano

czemu nie dałeś znać z tydz. wcześniej obecnie mam rozgrzebana Vitarę nawet jak ją poskładam na sztukę to i tak nie da się jechać dłużej niż 15 min tak wali farbą w środku

Napisano
  • Autor
21 minut temu, szyman napisał:

czemu nie dałeś znać z tydz. wcześniej obecnie mam rozgrzebana Vitarę nawet jak ją poskładam na sztukę to i tak nie da się jechać dłużej niż 15 min tak wali farbą w środku

No nie pomyślałem :( A miałbyś jakiś aku Tomirowi jakby co użyczyć? Ogarnę transport.

Napisano
10 minut temu, _sky_ napisał:

No nie pomyślałem :( A miałbyś jakiś aku Tomirowi jakby co użyczyć? Ogarnę transport.

jaki motor ma uciągnąć ten aku?

Napisano
  • Autor
46 minut temu, szyman napisał:

jaki motor ma uciągnąć ten aku?

Tomir ma Opel Frontera chyba z serduchem 2,2 na gnojówkę

Napisano
  • Autor
2 minuty temu, szyman napisał:

ten co mam nie uciągnie takiego motoru

W ostateczności ojcu z pikusia wyciągnę :lol:

Napisano
23 minuty temu, _sky_ napisał:

Tomir ma Opel Frontera chyba z serduchem 2,2 na gnojówkę

We frotce jest przeszczep 2,8 TD z Isuzu.

Gadałem z Danuśką. Nie odpuści mi :( Musimy odpalić automatyczne podlewanie na działce i kilka innych pierdół :( Jak do piątku odpalę Frotkę to jest jeszcze jedna opcja. Pojedziemy na działkę Frotką i w sobotę urwę się bo działka jest koło Białej Rawskiej, a to raptem 40km od Village Circut. Ale nie mogę obiecać na 100% no i jezeli bym pojechał to musiałbym oszczędzać Frotkę, żeby nic mi nie pierdykło, bo będę musiał wrócić na działkę i w niedzielę przywieźć Danę i Bambinę do domu.

Napisano
  • Autor
Teraz, tomirek napisał:

We frotce jest przeszczep 2,8 TD z Isuzu.

Gadałem z Danuśką. Nie odpuści mi :( Musimy odpalić automatyczne podlewanie na działce i kilka innych pierdół :( Jak do piątku odpalę Frotkę to jest jeszcze jedna opcja. Pojedziemy na działkę Frotką i w sobotę urwę się bo działka jest koło Białej Rawskiej, a to raptem 40km od Village Circut. Ale nie mogę obiecać na 100% no i jezeli bym pojechał to musiałbym oszczędzać Frotkę, żeby nic mi nie pierdykło, bo będę musiał wrócić na działkę i w niedzielę przywieźć Danę i Bambinę do domu.

Tomir, to odpuść. W Village, z tego co wiem, będzie więcej autek. Mi zależy na przetransportowaniu tam i abarot dzieciarni. Dzięki wielkie za chęci :ok: Kombinuję dalej ;) 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.