Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kia Stinger

Featured Replies

Napisano
16 minut temu, jimbo22 napisał:

a to nie są już piniondze ze kupujesz Camaro lub Mustanga?

Mustang nawet tańszy. Pytanie co lepsze.

Napisano
5 minut temu, marcindzieg napisał:

Pytanie co lepsze.

W sumie to nie ma co porównywać - to zupełnie dwa różne samochody :]

Napisano
7 godzin temu, sebek7 napisał:

Sam pitolisz głupoty, bo raz miałeś Kię i na każdym kroku jest dla Ciebie najgorsza. A prawda jest taka, że Kia przy zakupie cee'da lepszy rabat od ceny wyjściowej niż Opel, Renault czy Dacia. (A zaznaczę, że były brane 2szt. w leasingu). Gdzie cena z Kię była co prawda kilka tysięcy większa od Astry, ale cee'd dużo lepiej wyposażony. No, ale najlepiej jest tylko gadać na każdym kroku jaka ta Kia jest zła :hehe: 

o lol rece mi opadly. Czy ja napisalem, ze kupowal Janusz biznesu? Mowilem o fizolu wchodzi do salonu Kia i leci w podskokach po Astre.

Napisano
Dnia 28.07.2017 o 11:38, Manx napisał:

A ja się jestem przekonany, że nie będzie tego jeździło zbyt wiele. Tak jak i Optima/i40 (wiem że o klasę mniejsze) były dość ciekawymi wizualnie samochodami, cenowo lepsze od europejskiej konkurencji, ale mimo to jakoś rzadko się to na ulicach widuje. Mam wrażenie, że w klasie średniej i wyższej do niemców nikt nie ma startu. Wydaje mi się, że to wynika z tego, że jak ktoś szuka samochodu miejskiego, kompaktu, SUVa, Vana, to koreańczycy są opcją,bo cena częściej gra rolę niż znaczek. Jeżeli natomiast ktoś może sobie pozwolić na wydanie na samochód 150 000 zł to się dwa razy zastanowi zanim zaniesie taką kasę koreańczykom - tu liczy się też marka, a Kia kojarzy się z taniochą.

Zapomniales o takich rzeczach jak finansowanie, wartosc rezydualna po leasingu, obsługa flotowa. Wiekszosc ludzi bioracych auta za >150kpln bierze auta na firme, a tam to wszystko ma duze znaczenie.

Napisano
Dnia 28.07.2017 o 15:09, motomouse napisał:

Eee, 25% to nie, ale kilkanaście już tak. Co i tak nie zmienia faktu, że będzie kilkadziesiąt tysięcy droższy ... pakiet dodatków to jakieś 80-90 tyś jeśli chcemy dobić do wyposażenia Stingera.

Mnie wersja max wyszła coś pod 200 tyś. - mówisz, że dają 30% rabatu :/ ?

Alenw bmw bez wyposazenia dostajesz takie rzeczy jak wywazenie auta, jakosc prowadzenia, jakosc hamowania i odczucia z jazdy, o czym w kile nikt nie mysli - to po prostu ladne auto. Nie ten level i nie stawiaj jej w szrankach z beemą bo padnie w przedbiegach.

Napisano
Dnia 03/08/2017 o 20:32, Vadero napisał:

Zapomniales o takich rzeczach jak finansowanie, wartosc rezydualna po leasingu, obsługa flotowa. Wiekszosc ludzi bioracych auta za >150kpln bierze auta na firme, a tam to wszystko ma duze znaczenie.

Tak tak - oczywiście masz rację. Poza tematami nazwijmy to "emocjonalnymi" jest też rachunek ekonomiczny tak jak piszesz.

Przykładowo. Po 6 latach BMW X3, które jako nowe kosztowało ok.  200 k zł jest warte ok 50 % ceny nowego. Kia Sorento kupiona za podobną stawkę jest warta ok. 30% ceny takiej nowej. Utrata wartości wyższa i więcej trzeba dołożyć, żeby ponownie kupić coś takiego. W BMW masz do tego pakiet przeglądów w cenie i w sumie niewiele Cię obchodzą koszty przeglądów przez kilka pierwszych lat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.