Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kia Stinger

Featured Replies

Napisano
Teraz, Marcin79 napisał:

to niech spada :) za 150 tyś to ja ledwo bym kupił trochę lepiej doposażone  bmw 3 :)

ja nie należę do osób które lubią płacić za znaczki i tylko na tym korzystam...jak ktoś lubi brylować w towarzystwie za swoją kasę to proszę bardzo ;l

Wlasnie w tym kontekście mówię, że jest szansa, że na rynku 2-3 latków to auto będzie w bardzo przystępnej cenie

Napisano
  • Autor
2 minuty temu, Ryb napisał:

Dla BMW to może konkurencja nie jest ale gdybym ja chciał dużego liftbacka w tej cenie to bym raczej Arteona brał.

droga wolna bierz ;]

w temacie  brylowania właśnie chciałem @ Ciebie ale widzę, że sam się zgłosiłeś ;l

Napisano
  • Autor
1 minutę temu, Filipfm napisał:

Wlasnie w tym kontekście mówię, że jest szansa, że na rynku 2-3 latków to auto będzie w bardzo przystępnej cenie

jeżeli ktoś kupi to auto i będzie się dobrze sprawowało to wątpię aby sprzedawał po 2-3 latach. 

Napisano
3 minuty temu, Marcin79 napisał:

jeżeli ktoś kupi to auto i będzie się dobrze sprawowało to wątpię aby sprzedawał po 2-3 latach. 

Sporo bedzie w leasingu. No i zostaje jeszcze rynek niemiecki, gdzie rotacja jest większa, chodziaż tu będzie akcyza przeszkadzać.

Pamiętam jak na rynku niemieckim po 3 latach od premiery był wręcz wysyp Civiców TypeR. Dwa czynniki - koniec gwarancji i koniec finansowania i idziesz po nowe do salonu

Edytowane przez Filipfm

Napisano
  • Autor
2 minuty temu, Filipfm napisał:

Sporo bedzie w leasingu. No i zostaje jeszcze rynek niemiecki, gdzie rotacja jest większa, chodziaż tu będzie akcyza przeszkadzać.

Pamiętam jak na rynku niemieckim po 3 latach od premiery był wręcz wysyp Civiców TypeR. Dwa czynniki - koniec gwarancji i koniec finansowania i idziesz po nowe do salonu

tak ale Stinger raczej szybko następny nie będzie miał .

Napisano
2 minuty temu, Marcin79 napisał:

tak ale Stinger raczej szybko następny nie będzie miał .

Tam też nie było następcy.

Napisano
8 minut temu, Marcin79 napisał:

droga wolna bierz ;]

Nic nie biorę bo mnie takie auta nie interesują.

9 minut temu, Marcin79 napisał:

w temacie  brylowania właśnie chciałem @ Ciebie ale widzę, że sam się zgłosiłeś ;l

Powiedział ten, co bez przerwy się zastanawia jaką Kię kupić.

Napisano
14 minut temu, Ryb napisał:

Dla BMW to może konkurencja nie jest ale gdybym ja chciał dużego liftbacka w tej cenie to bym raczej Arteona brał.

Nie żebym był fanem Kii ale napisz kilka słów dlaczego. Kia ma silniki od 200-370 KM. Ma 8-biegową automatyczną skrzynię biegów, RWD lub stałe AWD i kupę fajnego wyposażenia. Do tego jest bardzo ładna. Dlaczego byś wybrał Arteona?

Napisano
2 minuty temu, marcindzieg napisał:

Nie żebym był fanem Kii ale napisz kilka słów dlaczego. Kia ma silniki od 200-370 KM. Ma 8-biegową automatyczną skrzynię biegów, RWD lub stałe AWD i kupę fajnego wyposażenia. Do tego jest bardzo ładna. Dlaczego byś wybrał Arteona?

Bo sam jeździ a Kia nie. Bo Kia więcej straci na wartości. Bo o Arteona będą się kupujący bili. Bo VW ma ładniejszy znaczek.

Gorzej tylko że jest brzydszy na zewnątrz (bo w środku mi się Kia nie podoba).

Oczywiście gdyby okazało się, że Kia znacznie wygrywa ceną to byłby argument na korzyść Kii.

Napisano
3 minuty temu, Ryb napisał:

Bo sam jeździ a Kia nie

A jeździłeś jednym i drugim?  ;]

Kia bardzo mało traci na wartości. O reszcie się nie wypowiadam ale zwykle kupuję samochód dla siebie a nie następnego kupującego.

Edytowane przez marcindzieg

Napisano
9 minut temu, marcindzieg napisał:

A jeździłeś jednym i drugim?  ;]

Oczywiście że nie. I oczywiście że po jeździe mógłbym zmienić zdanie. Na razie oceniamy sobie z obrazków, jak to w Internecie.  :ok:

PS. Jako "sam jeździ" miałem na myśli autonomiczne prowadzenie.

9 minut temu, marcindzieg napisał:

Kia bardzo mało traci na wartości. O reszcie się nie wypowiadam ale zwykle kupuję samochód dla siebie a nie następnego kupującego.

Cena zakupu - utrata wartości = Twój rzeczywisty koszt samochodu. Taniej wyjdzie kupić auto za 200k i sprzedać za 150 niż kupić za 100 i sprzedać za 40. Sama cena to nie wszystko.

Następny kupujący mnie nie obchodzi, poza jednym wyjątkiem: obchodzi mnie, ile mi zapłaci.  ;]

Edytowane przez Ryb

Napisano
2 minuty temu, Ryb napisał:

Taniej wyjdzie kupić auto za 200k i sprzedać za 150 niż kupić za 100 i sprzedać za 40

No nie do końca bo mając tyle zwykle obracasz resztą. A tu 100 masz zamrożone. Jak kupujesz za gotówkę. Jak nie to i tak rata leasingowa jest mniejsza. Ale argument i tak jest z pupy bo ceny te auta mają podobne. A Kia Ci daje lepszą gwarancje (3 lata bez limitu kilometrów). Argument z odsprzedażą też jest do pupy bo Kie świetnie trzymają ceny.

Napisano
1 minutę temu, marcindzieg napisał:

A Kia Ci daje lepszą gwarancje (3 lata bez limitu kilometrów).

Boję się trochę gwarancji Kii. Kiedyś robili klientów w balona, więc teraz niech się nie dziwią jak im ktoś nie ufa.

Nie żebym jakoś szczególnie ufał w gwarancję VW oczywiście...  ;)

2 minuty temu, marcindzieg napisał:

Argument z odsprzedażą też jest do pupy bo Kie świetnie trzymają ceny.

No to oprócz autonomicznej jazdy nie mam więcej argumentów. Musiałbym iść i pomacać oba auta.  :ok:

Napisano
3 godziny temu, wladmar napisał:

Raczej nigdy. Chyba że wzorem Toyoty stworzy osobną markę. VW też się nie wybił z Phaetonem. Po prostu Kia to w świadomości ludzi producent tanich aut o zadowalającej jakości i tak pozostanie. Choćby nie wiem jak dobra była Kia za 200 kzł, to i tak każdy kupi gorsze BMW. 

Nie każdy :skromny:

Poza tym Kia nie tylko sprzedaje auta w pl i nie tylko pod nas projektuje auta a nie we wszystkich krajach patrzą tylko na znaczek. Jak auto bedzie miało dobrą wartość do tego co oferuje +będzie zgrabne to będzie się sprzedawać, myślę że u nas też po jakimś czasie. Chyba, że KIA poszaleje z ceną (czy z rabatami) wtedy fakt nikt tego nei będzie chciał

Napisano
2 godziny temu, marcindzieg napisał:

Wersje za 150 kzł się sprzedawały całkiem dobrze.

Raczej za 100kzł i to już prawie max wypas .. przynajmniej takie myśmy oferty dostawali.

Napisano
1 godzinę temu, Marcin79 napisał:

z nowym Sorento już się przebili , sporo tego widzę na ulicach.

Optima jest fajna ale polityka kia zabija to auto w Polsce. Nie rozumiem dlatego w Polsce mamy silnik 1,7 141 ps natomiast w USA gamę silników otwiera 1.6 Turbo dlaczego kia ładuje do Sportage diesla 2.0 który w zależności od programu ma 130 i 184 ps natomiast w Optimie nadal pakuje  stare Ceedowskie 1,7.:no:.

Teraz poszły ploty na miasto, że podobno od 2018 w Optimie będzie własnie ładowane 2.0 diesel 184 i wtedy w pakietem GTline będzie to super auto.

i jeszcze do tego zepsuli imho najładniejszego SUVa jakim był Sportage, który się bardzo dobrze sprzedawał :(.

Oby nie było jak z Fiatem w przypadku m.in Stilo, gdy poszedł po rozum do głowy było już za późno.

Napisano
37 minut temu, Ryb napisał:

Boję się trochę gwarancji Kii. Kiedyś robili klientów w balona, więc teraz niech się nie dziwią jak im ktoś nie ufa.

Czego się bać i o jaki balony Ci chodzi :swinka:?

Były wyłączenia to fakt, ale na gwarancji przedłużonej z 2 do 7 lat. U mnie już któraś z kolei KIA jest w rodzinie od ostatnich 10 lat i w sumie tylko przeglądy, absolutnie nic się nie zepsuło ;), więc prywatnie mam póki co dobre zdanie (choć kolega co ma flotę też chwali).

Napisano
4 godziny temu, Rado_ napisał:

Co masz na mysli?

Pitoli i tyle. Kila nie daje rabatow na takim poziomie jak inne marki. Sprzedaje sie to w miare dobrze. Choc ten Stinger to kosztuje podobnie do Julietty. Jednoczesnie jest duzo tanszy od marek premium. Czy bedzie sukces? IMO nie wystarczy zobaczyc jak malo jezdzi Optimy czy Sorento. :phi: Poza PL bedzie hit. BTW pchanie w EU diesela 2.2 to troszku lipa IMO. Powinien byc 2.0

Napisano
2 godziny temu, marcindzieg napisał:

Dokładnie tak. Więc tu nie ma co porównywać. Raczej do wspomnianego Opla/Forda Mondeo itp.

Właśnie sprawdziłem dane techniczne i Stinger jest 2cm krótszy od Optimy. Od początku myślałem że jest to samochód o klasę wyżej. W związku z tym nie wróżę mu sukcesu. Na taki samochód trzeba amatora, który chce dobre osiągi i napęd na tył. Amatorzy z kasą pójdą po BMW, ci bez kasy nie będą chcieli wydać 150kPLN na Kię. Zwykły nabywca któremu zależy na w miarę szybkim i komfortowym samochodzie kupi mocniejszą wersję Opla/Forda itp. za 30kPLN mniej.

Napisano
2 godziny temu, format napisał:

Od siebie dodam, że od katalogowe ceny można sobie wsadzić a majtki. Byle pajac z ulicy w BMW dostaje -25%.

jak ma DG i jak korzysta z ich "najmu" albo leasingu to tak.

co do tej kia to sukcesu nie wróżę. W tej cenie są szybsze auta jak ktoś szuka wrażeń 

Napisano

Jak mi ktos załatwi 25% na nową bmw 140M to zapraszam na priv. Cena katalogowa z opcjami 250 parę tys.

Zejść poniżej 202 nie chcą.

Napisano
3 godziny temu, Marcin79 napisał:

ja np na Sorento dostałem ponad 10 tysięcy rabatu, jeżeli na takiego Stingera dostałbym podobnie to za 130+ tyś miałbym bardzo fajnie auto.

Kia rabatuje jak dacia :)

Napisano
41 minut temu, Chalek napisał:

Jak mi ktos załatwi 25% na nową bmw 140M to zapraszam na priv. Cena katalogowa z opcjami 250 parę tys.

Juz prawie 50 tys dostales. Malo?

Napisano

U mnie w firmie ludziom się zdarzało dostać 30% na bmw. Ale bierzemy pewnie kilkadziesiąt aut rocznie.

Napisano
3 godziny temu, Marcin79 napisał:

Wypali , Sorento III ( które notabene jest Sorento V) i kosztuje od 150+ pod 200 tyś sprzedaje się bardzo dobrze

A to ciekawe - jak napisałeś Sorento III to aż wklepałem w google jak to wygląda i skojarzyłem, że widziałem ten model na plakacie reklamowym, ale na drodze nie kojarzę bym to widział.

Napisano
4 godziny temu, wladmar napisał:

Ale Opel też nie jest Kią. Niemiec to mimo wszystko niemiec, a korea to korea.

Kia i Hyundai ostatnimi modelami dogoniły niemców, Opla i VW przegoniły zbliżając się jakością i technologią do Audi i BMW! Japończycy też specjalnie nie mają się czym pochwalić. Francja i Włochy ciągną ogon koreańczykom :old:

Napisano
7 minut temu, amazaque napisał:

Kia i Hyundai ostatnimi modelami dogoniły niemców, Opla i VW przegoniły zbliżając się jakością i technologią do Audi i BMW! Japończycy też specjalnie nie mają się czym pochwalić. Francja i Włochy ciągną ogon koreańczykom :old:

Gdzie kia a gdzie audi i buma? Nawet w alfabecie kia jest daleko. Prosze Cie

Napisano
18 minut temu, amazaque napisał:

Z całym szacunkiem ale ma papierze to może i tak ... przetestuj takie auta (Korea vs Niemcy premium skoro tak porównujesz) inaczej niż siedząc w salonie, to częściowo zrozumiesz gdzie jest  różnica i jednak jak duża.

Na ta chwile pomijamy fakt czy jest sens takiego dopłacania bo to inna sprawa ale to są auta dla innych segmentów klientów 

Napisano
  • Autor
27 minut temu, Chorzyn napisał:

Z całym szacunkiem ale ma papierze to może i tak ... przetestuj takie auta (Korea vs Niemcy premium skoro tak porównujesz) inaczej niż siedząc w salonie, to częściowo zrozumiesz gdzie jest  różnica i jednak jak duża.

Na ta chwile pomijamy fakt czy jest sens takiego dopłacania bo to inna sprawa ale to są auta dla innych segmentów klientów 

jednak kia do bmw i audi raczej nie można porównywać , począwszy od samego przywitania przy wejściu do salonu a kończąc na aksamitności dywanika na podłodze w aucie :)

Kupiłem kia bo mnie nie stać na x5 albo granda :) natomiast kia ma o wiele większy bagażnik od granda natomiast mając x5 to raczej limuzyna a nie suv i byłoby mi szkoda tyrać je tak jak tym kie z uśmiechem na gębie...bo każda rysa czy porysowany plastik mają historię jakieś przygody :).

Natomiast co do kwestii technicznych , elektronika czujniki nie mają takiej czułości jak np mazda , skrzynia mimo, że jest ok jednak nie jest super mega szybka no i brak nawet w opcji pneumatycznego zawieszenia które zwłaszcza przy suvie ma sens.

Jednak podejrzewam , że następna generacje Sorento będzie jeszcze lepsza i zapewne na + dla ludzi którzy muszą mieć drogie, będzie droższa.

Napisano
2 godziny temu, Manx napisał:

A to ciekawe - jak napisałeś Sorento III to aż wklepałem w google jak to wygląda i skojarzyłem, że widziałem ten model na plakacie reklamowym, ale na drodze nie kojarzę bym to widział.

Wogole tego nie ma na ulicach. Bestseller normalnie :hehe:

http://carsalesbase.com/european-car-sales-data/kia/kia-sorento/

Napisano
6 godzin temu, johnson napisał:

Juz prawie 50 tys dostales. Malo?

@format wskazuje tu że byle smiec z ulicy dostaje 25%, prośba o kontakt którymi da 25% na tą Mke. Zawsze dycha w kieszeni. Zakup na firmę z bmw leasing.

Napisano
14 hours ago, grogi said:

@OZI co byś wybrał - BMW czy Kia na podobnym wypasie za identyczne pieniądze?! :D

Stinger bez zadnego wachania - nie mam parcia na znaczki juz od lat --- a z doswiadczenia wiem ze wykonanie nowych BMW just totalnym guuufnem... 8-)  -

500 sztuk V6 sprzedane nawet jak lud tego nie widzial. Full wypas V6 ma byc $55k =  159,358.99PLN - i beda rekomendowane ceny liczyc + pewnie 10% wyzej przez dobry rok bo jest tylu chetnych...

Oceniaja 2,000 sztuk miesiecznie popyt.

Najtansze V6 ma byc ok $40-45k

Wiekszosc ludzi ktorych znam zamowione ma V6 + wydech... - wydech extra $5k ....

Napisano
15 hours ago, kravitz said:

Jak inne? Wierzysz w to, ze masz do wyboru BMW I Kia w Australii za ta sama kase I podobny wypas, ktos w ogole pomysli o Kia? ;)

To musialoby byc porownanie BMW 1 150KM vs Kia Stinger 250KM. Ale I tak nie wiem czy tych BMW 1 by nie zeszlo wiecej ;)

Czy taki @OZI to ostatnio jakos nie mial wlasnie BMW 1? Dlaczego nie kupil jakiegos Hyundaia? ;]

@kravitz

Bo nie mialem drugiego dizeciaka, i 1 series bylo 'daily' wozkiem na zakupy....

Bo BMW dalo Mrs Ozi swietna cene jak oddawala 130 .... (komplet opon Mrs Ozi starczal na 10-12k km - ale wtedy duzo jeszcze na tory jezdzilismy... - rekord byl 7k km na komplecie)...

Bo bylem mlodszy i glubszy ...

Bo nie byla Kia Stinger - ktora da ci 0-100km/h ponizej 5 sec ...

Wiec dzis kupujac max wypas V6T za 160k PLN, V6T z tapicerka ze szmaty kupisz za pewnie ok 120k PLN ...

BMW ci tego nie da za taka cene, dorzuc 7 lat gwarancji od zdzerzka do zdzerzaka, i tanie czesci...

Nein, BMW jest no no ....

Napisano
  • Autor
3 godziny temu, OZI napisał:

BMW ci tego nie da za taka cene, dorzuc 7 lat gwarancji od zdzerzka do zdzerzaka, i tanie czesci...

Nein, BMW jest no no ....

ale przecież dla polaków cebulaków , że Stinger jest " tani " to jest beee bo bez prestiszju  jest ;l

Napisano

Raczej za 100kzł i to już prawie max wypas .. przynajmniej takie myśmy oferty dostawali.

Max wypasu nie szło kupić za 100 kPLN, nawet z najwyższym rabatem flotowym.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano
Dnia 28.07.2017 o 17:30, motomouse napisał:

Ale w BMW to którą serię bierzesz pod uwagę ? 1 ? No to może tak, ale to nie te gabaryty. 

Porównywalny gabarytami 440i xDrive Gran Coupé startuje od 273 tyś. - po doposażeniu na poziomie Stingera mamy jakieś 340 tyś ;-) Mniejszy 340i xDrive Limousine - startowo 250 tyś, i spokojnie dobijemy do 300 ;-). O serii 5 nawet nie ma co wspominać :D

porównująć KIA i BMW, myślę, że osiągi tego stingera to będą bliżej 320-328 w bmw a nie 340 ...

to znaczy ten 255 km stinger

Edytowane przez akisel

Napisano
Dnia 28.07.2017 o 15:12, Marcin79 napisał:

Optima jest fajna ale polityka kia zabija to auto w Polsce. Nie rozumiem dlatego w Polsce mamy silnik 1,7 141 ps natomiast w USA gamę silników otwiera 1.6

kolega właśnie kupił roczną, wystawiona była za cirka 74 tysiące ... za ile kupił nie wiem

Napisano
  • Autor
18 minut temu, subArek napisał:

kolega właśnie kupił roczną, wystawiona była za cirka 74 tysiące ... za ile kupił nie wiem

pewnie 2.0 pb

Napisano
Dnia 7/28/2017 o 14:30, motomouse napisał:

Ale w BMW to którą serię bierzesz pod uwagę ? 1 ? No to może tak, ale to nie te gabaryty. 

Porównywalny gabarytami 440i xDrive Gran Coupé startuje od 273 tyś. - po doposażeniu na poziomie Stingera mamy jakieś 340 tyś ;-) Mniejszy 340i xDrive Limousine - startowo 250 tyś, i spokojnie dobijemy do 300 ;-). O serii 5 nawet nie ma co wspominać :D

a czego dowodzi porownanie ceny  250 konnej R4 benzyny RWD z 4x4 R6 300+ kucy? bo nie kumam... 

Napisano
1 godzinę temu, akisel napisał:

porównująć KIA i BMW, myślę, że osiągi tego stingera to będą bliżej 320-328 w bmw a nie 340 ...

4 minuty temu, jimbo22 napisał:

a czego dowodzi porownanie ceny  250 konnej R4 benzyny RWD z 4x4 R6 300+ kucy? bo nie kumam... 

Czytać ze zrozumieniem Panowie ... rozmawiamy o Stingerze w wersji V6 4x4 : 3.3 l, 370 KM ... i co ? Mam porównywać do 320 ? ...

Napisano
10 minut temu, motomouse napisał:

Czytać ze zrozumieniem Panowie ... rozmawiamy o Stingerze w wersji V6 4x4 : 3.3 l, 370 KM ... i co ? Mam porównywać do 320 ? ...

ale podajesz polskie ceny BMW... a gdzie cena tej "zrozumianej chociaż nigdzie nie zaznaczyłeś tego" wersji 3.3 w PL?

Napisano
23 minuty temu, jimbo22 napisał:

a gdzie cena tej "zrozumianej chociaż nigdzie nie zaznaczyłeś tego" wersji 3.3 w PL?

Ofertę zamyka najbardziej sportowy stinger GT z napędem na cztery koła i benzynowym 3,3 V6 twin-turbo o mocy 370 KM - takie auto wyceniono na 234 900 zł.

Pierwszy link z google ... Dodam, że Stinger GT nie ma żadnych opcji do dodania, bo jest już wyposażony na full.

http://auto.dziennik.pl/premiery/artykuly/555026,kia-stinger-cena-polska-silnik-nowa-kia-stinger-wideo.html

Napisano
Dnia 28.07.2017 o 17:02, wujekcybul napisał:

Pitoli i tyle. Kila nie daje rabatow na takim poziomie jak inne marki. Sprzedaje sie to w miare dobrze. Choc ten Stinger to kosztuje podobnie do Julietty. Jednoczesnie jest duzo tanszy od marek premium. Czy bedzie sukces? IMO nie wystarczy zobaczyc jak malo jezdzi Optimy czy Sorento. :phi: Poza PL bedzie hit. BTW pchanie w EU diesela 2.2 to troszku lipa IMO. Powinien byc 2.0

Sam pitolisz głupoty, bo raz miałeś Kię i na każdym kroku jest dla Ciebie najgorsza. A prawda jest taka, że Kia przy zakupie cee'da lepszy rabat od ceny wyjściowej niż Opel, Renault czy Dacia. (A zaznaczę, że były brane 2szt. w leasingu). Gdzie cena z Kię była co prawda kilka tysięcy większa od Astry, ale cee'd dużo lepiej wyposażony. No, ale najlepiej jest tylko gadać na każdym kroku jaka ta Kia jest zła :hehe: 

Napisano

Giulia RWD, Stinger RWD...i to jest znak dobrej zmiany. Ja na miejscu PiSu normalnie to mówił w przyszłej kampanii...:hehe: Dobra, żadnych offów politycznych!

Prędkość z jaką rozwija się Kia/Hyundai można porównać do pięcia się w górę Polski w rankingu FIFA. Technika, nowoczesność, wszechstronność, charakter.

Ostatni raport mówi, że średni wiek sprowadzanego auta do Polski to 11,5 roku. Czyli na dziś to mamy najgorszą jakość śmietnika, ale za 10-15 lat masowo będziemy jeździć tak charakternymi autami, tylnonapędowymi Twingo, lekkimi Insigniami i super Alfami i Kiami. Przyszłość widzę różowo...przez białe okulary.;]

Muszę powiedzieć córce, że jej motoryzacyjną przyszłość widzę pozytywnie.:oki: Uczmy się od Koreańczyków...ale i tak bym wybrał Alfę.

Napisano
3 godziny temu, motomouse napisał:

Pierwszy link z google ... Dodam, że Stinger GT nie ma żadnych opcji do dodania, bo jest już wyposażony na full.

http://auto.dziennik.pl/premiery/artykuly/555026,kia-stinger-cena-polska-silnik-nowa-kia-stinger-wideo.html

o kurde szacun dla kia za sprzedaz tego w PL cenniku.

ale 230 tysia za koreę... grubaśnie :)

Napisano
17 minut temu, jimbo22 napisał:

o kurde szacun dla kia za sprzedaz tego w PL cenniku.

Sprzedaż rusza od IV kw. 2017 - więc nic dziwnego, że nie ma ani cennika na stronie ani konfiguratora. Przejdź się do dealera, to dostaniesz info ;-)

17 minut temu, jimbo22 napisał:

ale  230 tysia za koreę... grubaśnie

V6, 4x4, 370 KM ... okazja :/

Edytowane przez motomouse

Napisano
2 minuty temu, motomouse napisał:

Sprzedaż rusza od IV kw. 2017 - więc nic dziwnego, że nie ma ani cennika na stronie ani konfiguratora. Przejdź się do dealera, to dostaniesz info ;-)

V6, 4x4, 370 KM ... okazja :/

a to nie są już piniondze ze kupujesz Camaro lub Mustanga?

Napisano
Dnia 28.07.2017 o 17:37, Chalek napisał:

Ale serio M140? 

Jeździłem kiedyś pół dnia M135i, nowym - przez godzinę rogal mi nie schodził z twarzy, później już tylko modliłem się o koniec. Strasznie twarde i niewygodne auto, do tego stopnia że w jakąś trasę dłuższą niż 100km wolałbym Astrą jechać...

Co do rabatów - select-automotive.pl

edycja - wysokość rabatów zależy od wsparcia na dany model, teraz (miesiąc temu) jest na serię 3 i 3GT, 2 hybryda i X3. 

Edytowane przez bizz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.