Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trasa Wrocław Kołobrzeg

Featured Replies

Napisano

Ktoredy jechac? 3 przez Lubin Gorzow Szczecin czy Leszno Poznan Pila ? Na 3 remonty i ponoc srogie korki. Wyjazd w niedziele rano ok. godz 5-6. 

Napisano
28 minut temu, Randar napisał:

Ktoredy jechac? 3 przez Lubin Gorzow Szczecin czy Leszno Poznan Pila ? Na 3 remonty i ponoc srogie korki. Wyjazd w niedziele rano ok. godz 5-6. 

Ja zawsze jezdze poznan pila

Przez Lubin raz ze dalej i niekoniecznie szybciej jesli jedziesz glownie 90-110 z rodzina.

Mi wielokroc trasa wroclaw - sarbinowo zajmowala ok 7 h z postojami.

Wyjazd o 5-6 jest rozsadny, w wakacje nie moga jezdzic TIRy i to wielka zaleta.

Utrapieniem pewnym moga byc zniwa i prace polowe jesli bedzie sucho

Raz wracalem za namowa znajomego sarbinowo-lubin i...120km dalej i 11 h jechalismy !!! wiec lepsze wrogiem dobrego.

Ludzie mysla, ze jak A4, A8, A 2 to same plusy. Poki nie ma wypadku wtedy stoisz jak pała .

Wole krajowki bo zawrocisz chociaz jakby cos.

Napisano
2 minuty temu, fanlan napisał:

Wyjazd o 5-6 jest rozsadny, w wakacje nie moga jezdzic TIRy i to wielka zaleta.

Jakiś przepis się zmienił? To, że w niedziele to owszem, jest tego dużo mniej, ale w wakacje?

Napisano
Teraz, komor napisał:

Jakiś przepis się zmienił? To, że w niedziele to owszem, jest tego dużo mniej, ale w wakacje?

Nie zmienil, ograniczenia sa jedynie w weekendy.

Napisano
11 minut temu, Maciej__ napisał:

Nie zmienil, ograniczenia sa jedynie w weekendy.

no w tym sensie od 8-22 bodaj wiec o tyle dobrze, a i w niedziele malo DG na drogach, raczej lub

Do poznania neizla obwodnica rawicza, po 2,5 h poznan zaliczysz, a i poznac objedziesz bokiem wiec znaczna poprawa wobec poprzednich lat.

Ja polecam.

Napisano
55 minut temu, Randar napisał:

ja jechałem w lipcu do Koszalina - A4, później przez Kożuchów do Nowej Soli i dalej S3 do Szczecina, DK6 do Koszalina. Wyszło ~6 godzin.

Jedynie remonty koło Zielonej Góry i Gorzowa mogą przyblokować jazdę trochę.

Napisano

Jeźdżę co roku. Poznań-Oborniki-Trzcianka-Czaplinek-Białogard

Napisano
7 godzin temu, fanlan napisał:

Ja zawsze jezdze poznan pila

....

Raz wracalem za namowa znajomego sarbinowo-lubin i...120km dalej i 11 h jechalismy !!! wiec lepsze wrogiem dobrego.

Ja Cię przepraszam, ale chyba wbiłeś Lublin do navi i się w Toruniu pokapowałeś że coś jest nie tak...

Przez Szczecin - Gorzów - Lubin to bedzie góra ze 60km więcej, a nie 120

Edytowane przez sebaM25

Napisano
8 godzin temu, Randar napisał:

Na 3 remonty i ponoc srogie korki. 

Potwierdzam. Koleżanka mojej :piekna: z pracy jechała w weekend nad morze i podsumowanie było jedno: tamtędy pod żadnym pozorem nie jechać

Napisano
15 godzin temu, ghost2255 napisał:

Jeźdżę co roku. Poznań-Oborniki-Trzcianka-Czaplinek-Białogard

Jak do tej pory chyba najlepsza trasa nawet w robocze dni. Mały ruch na lokalnych drogach, ładne widoki przy drawsku tylko ten dojazd do Poznania :facepalm:

Napisano
16 godzin temu, sebaM25 napisał:

Ja Cię przepraszam, ale chyba wbiłeś Lublin do navi i się w Toruniu pokapowałeś że coś jest nie tak...

Przez Szczecin - Gorzów - Lubin to bedzie góra ze 60km więcej, a nie 120

Wiem co wbilem, wiem ile jechalem i wiem, ze poki nie musze jezdzil  ta ekspresowka nie bede.

Jak komus wystarczy V w przedziale 90-110 to nie nadgoni zbytno na ekspresowce bo V srednia ok 70 a 60km wiecej to niemal godzina dluzej.

Jesli nie ma wypadku/zwezenia itp

Kolo Rawicza i wokol poznania pieknie sie juz jedzie.

No ale sa i fascynaci ekspresowek co wroclaw rewal ponoc w 4-4,5 h robia.

No ale na debili nie ma rady :(

Napisano
2 godziny temu, komor napisał:

Jak do tej pory chyba najlepsza trasa nawet w robocze dni. Mały ruch na lokalnych drogach, ładne widoki przy drawsku tylko ten dojazd do Poznania :facepalm:

W niedziele o 5 rano?

Napisano

Może nie będzie najgorzej ;] Raz jechałem w sobotę o podobnej porze i ruch był mały, ale ważne żeby nie pakować się na piątkę :oki:

Napisano
Dnia 2.08.2017 o 08:31, Randar napisał:

Obwodnica Gorzowa w rozbudowie więc korki bywają przeokropne. Dalej to nie do przewidzenia w Płotach remontują nawierzchnię ale korki raz są spore a następnego dnia wcale. W Szczecinie w weekend zaczyna się fina Tall Ships więc na drogach dojazdowych może by tłok - poprzednim razem było ponad 2500000 zwiedzających

Napisano
Dnia 2.08.2017 o 09:23, fanlan napisał:

no w tym sensie od 8-22 bodaj wiec o tyle dobrze, a i w niedziele malo DG na drogach, raczej lub

Do poznania neizla obwodnica rawicza, po 2,5 h poznan zaliczysz, a i poznac objedziesz bokiem wiec znaczna poprawa wobec poprzednich lat.

Ja polecam.

Ja jeździłem 3 ostatnie lata w okolice Kołobrzegu od siebie i przez Legnicę - Szczecin mi to nocą, na spokojnie, z postojami jakieś 8,30h zajmowało.

Ale jak tu czytam, co to za remonty/korki tam teraz są, to faktycznie Twoja trasa będzie teraz lepsza...

Napisano

Jedź S3 z włączonym Google Maps, na wysokości Gorzowa mapy zaproponują objazd i nie stracisz czasu stania w korku, ominiesz go bokiem w 15 minut.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.