Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gaśnica

Featured Replies

Napisano
Dnia 23.10.2017 o 10:23, lucash napisał:

No właśnie...co w tym temacie? Kupujecie co roku nową? Dajecie do legalizacji? Wiem że to tylko 40 zł i nie powinno być pytania ;)

Tam gdzie robię badanie techniczne w gratisie mogę wymienić na taką po przeglądzie z właściwą wlepką ppoż.

PS. Spamerzy-spokój!:kara:

Napisano
  • Autor

Czyli reasumując...nikt nie kupuje nowej gaśnicy co rok, mało kto robi badanie aktualnej gasnicy co rok, niektórzy z Was dostają w gratisie starą zalegalizowaną gaśnicę podczas przeglądu :)

Czyli chyba ja zostawię ten temat w spokoju. Jest gaśnica? Jest. 

Bardziej mnie nurtował temat kontroli zagranicznych no ale chyba tego nikt nie ćwiczył. A jak już zdarzy się pożar w samochodzie to lepiej mieć większą i sprawną. Czyli albo zostawiamy temat w spokoju albo kupujemy konkretną gaśnicę i bawimy się w strażaka. 

Napisano
1 godzinę temu, lucash napisał:

A jak już zdarzy się pożar w samochodzie to lepiej mieć większą i sprawną.

Jak się zdarzy pożar w samochodzie, to trzeba szybko wyprowadzić pasażerów i siebie na bezpieczną odległość. Zadzwonić na 112 i najwyżej nagrać ciekawy filmik komórką. Tyle. Jakiekolwiek próby gaszenia samochodu bez specjalistycznego sprzętu i umiejętności to niebezpieczna głupota. 

Napisano
8 godzin temu, lucash napisał:

jak już zdarzy się pożar w samochodzie to lepiej mieć większą i sprawną. Czyli albo zostawiamy temat w spokoju albo kupujemy konkretną gaśnicę i bawimy się w strażaka. 

Konkretną, czyli jaką? Proszkową 6kg? Może być mało, więc lepiej dwie, albo trzy...

W temacie - sam gaśnicy w bolidzie nie dotykam, mam ją w miejscu łatwo dostępnym w bagażniku :phi: nie legalizuję i nie zamierzam używać. Pożar pojazdu to nie jest częste zjawisko, żeby przekształcać bagażnik swojego bolidu w w amatorską JRG. A jeśli ktoś chce, to lepiej mieć "szybkie natarcie" z pianą średnią i dla równowagi torbę R1.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.