Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Galeria [ALLEGRO]

Featured Replies

Napisano

> Czinol przyznaj się że to Twoja fura

hehe.gifhehe.gifhehe.gif nie nie,ale koles jezdzi nim non stop obok mojej firmy kibel okrutny grinser006.gifok.gifhehe.gif

Napisano

> nie nie,ale koles jezdzi nim non stop obok mojej firmy kibel okrutny

Dobra dobra, tylko winny się tłumaczy hehe.gifhehe.gifzlosnik2.gif20.GIF

Napisano

no to znów coś ode mnie smile.gif

klik 1

bagażnik w stylu fast & furious ale tak poza tym fura niezla moze nie ten temat ale wiadomo jakie sa gusta food.gif

klik 2

a tutaj fast&furious na calego biglaugh.gif

klik 3

i na dobitke "nełony" w T4 sciana.gif

klik 4

Napisano

> no to znów coś ode mnie

> klik 1

> bagażnik w stylu fast & furious ale tak poza tym fura niezla moze nie ten temat ale wiadomo

> jakie sa gusta

> klik 2

> a tutaj fast&furious na calego

> klik 3

> i na dobitke "nełony" w T4

> klik 4

Z tym Accordem to pojechałeś. Wiadomo, tak jak mówisz, są gusta i guściki, ale widziałeś to auto i chociażby ten "bagażnik" na żywo? Bo ja tak i robi to robotę, nie mówiąc o reszcie auta.

I na marginesie, to auto zostało wybrane 5tym najlepiej zrobionym autem w kraju:

http://bofb.pl/top3/index.php

Napisano

no ta hondziawka robi robotę i jak dla mnie to z wsią nawet się nie kojarzy. Nie jeden chciałby taki samochód mieć u siebie w garażu, a sama zabudowa może jest z filmu F&F ale mi się podoba i osobiście podziwiam kolesia za trud włożony w prace

Napisano

> A ten znowu swoje

hehe.gif no chlopaki dajcie mi spokoj,auto znam bo przejezdza dzien w dzien kolo mojej roboty...na dziurach szpachla sie sypie... grinser006.gif

Napisano

> no chlopaki dajcie mi spokoj,auto znam bo przejezdza dzien w dzien kolo mojej roboty...na

> dziurach szpachla sie sypie...

jak mieszkalem na zaborzu to tez go czesto widywalem...zal mi tej sieny frown.gif

Napisano

Miałem kiedyś takie malowanie w NFS grinser006.gif

Napisano

> mam to na plakacie z GT , wtedy jeszcze wyglądało

dokładnie... teraz to skundlony jest :/ ale ogrom modyfikacji powalał - jak pamiętam

• 2 tygodnie później...
Napisano

> megane

Zdaje się, sądząc po gazecie że włoski? styl tuningu. Z tego co pamiętam oni tam tak robią wink.gif

Napisano

> megane

od początku do końca zrobiona w jednym stylu... W F&F to by przeszło raczej zlosnik.gif

Napisano

ciekawe jak takie projekty prezentują się po kilku latach jazdy, gdzie szpachel pęka praktycznie na cały aucie oink.gif

Napisano

> ciekawe jak takie projekty prezentują się po kilku latach jazdy, gdzie szpachel pęka praktycznie na

> cały aucie

buda jak buda ale utrzymaj białe wnętrze w czystości ...

Napisano

> buda jak buda ale utrzymaj białe wnętrze w czystości ...

no trafione w 10-tkę ok.gif

ale KocoS dawał radę 20.GIF

Napisano

jeśli potrafisz zadbać o auto to i ta biel nie jest straszna, a jak widać na zdjęciu to właściciel dbał o te cudo

Napisano

> ciekawe jak takie projekty prezentują się po kilku latach jazdy, gdzie szpachel pęka praktycznie na

> cały aucie

kilka lat to optymistycznie zakładając, pamiętam jak koleżanki chłopak miał zrobioną na gładko klapę w golfie 3, kilka razy się zapomniał i trzasnoł mocniej to zaczeła mu pięknie szpachla pękać oink.gif

Napisano

> A dlaczego to wygląda jak VT

na 1000% nie jest VT był u Nas w Rybniku na zlocie z STK

Napisano

> na 1000% nie jest VT był u Nas w Rybniku na zlocie z STK

potwierdzam też widziałem grinser006.gif

Napisano

> na 1000% nie jest VT był u Nas w Rybniku na zlocie z STK

Przyjechał póżniej i stanął tym wynalazkiem obok mnie! ooniee.gif maaasaaakraaa! sick.gif

Zobaczcie na te niebieskie szyby albo te progi połączone z błotnikiem - to dopiero będzie odpadać po latach... facepalm%5B1%5D.gif

Usunąć folie z szyb, usunąć troche laminatu z boku, zmienić zderzaki na RC/GT pomalować auto w ładny kontrastowy kolor do wnętrza - jakąś czarną/brązową perłe i spokojnie można byłoby to łyknąć - w takim zestawie dla mnie takie potworki są nie do przyjęcia... Masakra! crazy.gif

Napisano

> no trafione w 10-tkę

> ale KocoS dawał radę

ok.gif

puga widziałem live i gadałem z typem crazy.gif

skóra jest tylko na fotelach i na boczkach kawałek - reszta to lakier tongue.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Zdaje się, sądząc po gazecie że włoski? styl tuningu. Z tego co pamiętam oni tam tak robią

śródziemnomorski

Napisano

Te "płetwy",lampy przód i tył facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

Szpachle to chyba w wiadrze urabiali facepalm%5B1%5D.gif