Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Może ktoś reflektuje na wycieczkę motocyklową? :)

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
Napisano

Bardzo ciekawy pomysł z tą akcją, mam nadzieję, że cena poszybuje w górę. Macie jakiś wstępny plan wypadu co chcielibyście zobaczyć? Ciekawa mogłaby być trasa na mazury. 

Napisano
  • Autor
Dnia 24.01.2018 o 11:47, mathe0 napisał:

Bardzo ciekawy pomysł z tą akcją, mam nadzieję, że cena poszybuje w górę. Macie jakiś wstępny plan wypadu co chcielibyście zobaczyć? Ciekawa mogłaby być trasa na mazury. 

Dzieki. Generalnie co roku kilka wypadów jednodniowych jest organizowanych. Wyjeżdżamy rano, powrót wieczorem, plany zawsze na kilka dni wcześniej są ustalane, a to Kazimierz, a to okolice Tomaszowa Maz. a to zakup Mamrota w sklepiku z Rancza, generalnie różne propozycje się pojawiają. Spokojna całodzienna jazda bez pośpiechu z częstymi postojami, jakimiś atrakcjami po drodze, w sumie kółko ~200-300km. 

Ale zdarzają się i dalsze wyprawy w mniejszym gronie. W zeszłym roku była Praga i kawałek Czech, w tym roku jakiś plan na Węgry wzdłuż Dunaju sie pojawił. 

Napisano
  • Dnia ‎26‎.‎01‎.‎2018 o 18:20, tomirek napisał:

zakup Mamrota w sklepiku z Rancza, generalnie różne propozycje się pojawiają. Spokojna całodzienna jazda bez pośpiechu z częstymi postojami, jakimiś atrakcjami po drodze, w sumie kółko ~200-300km. 

Od 3 sezonów planuję wypad do "Wilkowyj" i zawsze coś mi nie teges... Może z Wami by się udało. Pytanie tylko jakim tempem się poruszacie i jak liczną grupą? Mam w planach kat. A na ten rok i większe moto, ale na teraz jest 125 ccm i nie chciałbym zamulać.

Napisano
  • Autor

tempo raczej rekreacyjne. Jak w grupie to dostosowane do najwolniejszej osoby i zazwyczaj zgodnie z przepisami, czasami nieco ponad limit. Autostradami nie latamy, więc poza zabudowanym 90-100, w porywach 110. W zabudowanym, wiadomo, jeszcze spokojniej. 

Co do wielkości grupy to różnie, zależy jak się ekipa zbierze, czasami 3-4 moto, zdarzało się, że kilkanascie osob było. W większości faceci, ale czasami kobitki też na swoich motongach czy jako plecaki jeżdżą.

Napisano

To jak MT-125 nie będzie razić w grupie i jakieś terminy się zepną, to chętnie spróbuję się z Wami bujnąć :oki:

Napisano
47 minut temu, tomirek napisał:

Było licytować ;) ;] 

Jak bez licytacji to skrzynka Whisky być musi ;) ;] 

Nie wiedziałem o licytacji opoju ;] Ale rozumiem, że gapowe się płaci :ok: 

• 2 tygodnie później...
Napisano
Dnia 29.01.2018 o 21:33, tomirek napisał:

to jak sezon ruszy i będzie jakaś wycieczka dam znać. :)

No ja mam nadzieję - zabiorę się z Wami wtedy moim szpetnym Trampkiem, bez chromów ;)

Napisano
Dnia 29.01.2018 o 21:33, tomirek napisał:

to jak sezon ruszy i będzie jakaś wycieczka dam znać. :)

Daj znać gdzieś tu jak będziecie się wybierać, to chętnie wpadnę i ja, tym bardziej że mam bardzo blisko :) 

Napisano

A ja kiedyś się zastanawiałem dlaczego nie było jeszcze zlotu motocyklistów AK ? :hmm: Może by tak coś w tym roku coś zorganizować ? Chyba by się jakaś ekipa zebrała, ja osobiście mam zamiar w tym sezonie trochę więcej pojeździć, niż 1500 km przez ostatnie 2 lata :facepalm::phi:

Napisano

Jak uderzycie na południe to chętnie sie dołącze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.