Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Astra J] zagłówek, regulacja w poziomie

Featured Replies

Napisano

Pisze (sprawdzane w instrukcja_astra_0116_my16-5_pl oraz instrukcja_astra_j_0813_my14_pl, s. 42 lub 43): 

"Aby wyregulować w poziomie, pociągnij zagłówek w przód. Można go ustawić w kilku pozycjach. Aby ponownie przesunąć go do tyłu, pociągnąć całkowicie do przodu, a następnie zwolnić."

Nie idzie. Nic się też nie zwalania, Jest opcja, że nie ma tej regulacji? Co robię źle? W pionie oczywiście działa. Wersja z upgrade 1, nic o braku regulacji w poziomie nie ma. 

Napisano

Też próbowałem tej regulacji i nic... Mam zagłówki aktywne i może takie nie mają regulacji przód - tył.
Pozdr.

Napisano
  • Autor
4 godziny temu, master22221 napisał:

Też próbowałem tej regulacji i nic... Mam zagłówki aktywne i może takie nie mają regulacji przód - tył.
Pozdr.

tylko, że ja lubię jeździć wyprostowany, jak to zrobić z zagłówkiem zmuszającym do zgarbienia? ;]

dziwna sprawa

Napisano

Mam takie same w Merivie, nie ma regulacji. 

Napisano
  • Autor
1 godzinę temu, rostex napisał:

Mam takie same w Merivie, nie ma regulacji. 

Napiszę do nich, nie ma uwagi, że nie ma opcji regulacji - możę ktoś coś wie czemu tak? Astra z 2016 roku. 

Napisano
4 godziny temu, wawo napisał:

Napiszę do nich, nie ma uwagi, że nie ma opcji regulacji - możę ktoś coś wie czemu tak? Astra z 2016 roku. 

Tez to probowalem rozkminic i nie udalo mi sie zmienic nachylenia zaglowka u siebie ;] Mam J z 2016.

Napisano
Dnia ‎2018‎-‎11‎-‎03 o 23:02, wawo napisał:

tylko, że ja lubię jeździć wyprostowany, jak to zrobić z zagłówkiem zmuszającym do zgarbienia? ;]

dziwna sprawa

To chyba najwiekszy problem w nowych autach. W Focusie tez tak mialem, ze glowa byla do przodu bo zaglowek byl wysuniety no dramat.

Napisano

W blizniaczym Cruze jest ta regulacja. Zerknijcie pod zaglowek czy w miejscach gdzie wychodza z niego te prety sa podluzne jakby przeciecia w materiale umozliwiajace przesuwanie polozenia. Jesli macie na maksa do przodu wysuniety zaglowek to zeby go cofnac trzeba dol zaglowka docisnac w kierunku kierownicy, dopiero zwalnia sie blokada i zaglowek mozna cofnac w kierunku tylu auta. Najlepiej to robic siedzac na fotelu, rece za siebie jak do rzutu pilka lekarska zza glowy, bo trzeba rownomiernie z obu stron manipulowac.

Edytowane przez PAWELwaw84

Napisano

AHS = ZAGŁÓWKI AKTYWNE 4-KIERUNKOWE

Jeśli tego nie ma w spisie wyposażenia dla danego modelu to regulacji nie ma.

Edytowane przez rostex

Napisano

No to się sprawa wyjaśniła, mam:

AJF = ZAGŁÓWEK,SIEDZENIE PRZEDNIE,AKTYWNY

Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.