Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kormoran Snow (nie Snowpro)

Featured Replies

Napisano

Tak z czystej ciekawości - ktoś nabył i testuje? Interesuję mnie oponie nt. tej opony.

kormoran-snow-18807-t-f-l700-sk4.png

Edytowane przez aviator

Napisano

też jestem ciekaw opinii, do tej pory produkty kormorana były raczej słabej jakości (pomijając winter s100) - ciekawe jak będzie z tymi

Napisano

To jest jakaś nowość? Jeśli tak, to z nazwą handlową mocno się pomylili. Nikt tego nie kupi jeśli miał doświadczenia ze snow pro.

Napisano
  • Autor
14 godzin temu, mati_lecha napisał:

To jest jakaś nowość? Jeśli tak, to z nazwą handlową mocno się pomylili. Nikt tego nie kupi jeśli miał doświadczenia ze snow pro.

Tak, nowość. Jak wolisz inną nazwę to opona występuje także jako Strial Winter i Riken Snow...

strial winter.jpg

Edytowane przez aviator

Napisano
Dnia 14.01.2019 o 11:54, aviator napisał:

Tak, nowość. Jak wolisz inną nazwę to opona występuje także jako Strial Winter i Riken Snow...

strial winter.jpg

Jeżeli faktycznie chcesz ją pooglądać na reala. A nawet dotknąć. To są w biedronkach w różnych rozmiarach. Przeważnie 195/65/15 i 205/?/16

Bynajmniej widziałem je na Śląsku Tychy/ktw/BB i okolice oraz pod małopolska... Sprawdź może w Kauflandzie je znajdziesz.

Z moich obserwacji będzie dobra na śniegowe drogi mniej oblodzone. Z racji głębokiego bierznika srodkiem ...

Napisano
Dnia 13.01.2019 o 21:45, mati_lecha napisał:

Nikt tego nie kupi jeśli miał doświadczenia ze snow pro. 

jeździłem lata temu i przez lata na SnowPro, nie B2, i raczej Twojej opinii nie podzielam. Dużo gorszą opinię miały wtedy ich letnie opony.

To była dobra opona w tej półce cenowej w tamtych latach (początek lat 2000), potem rozmiarowo nie pasowało mi do niczego B2, a też chciałem potestować.

Pamiętaj, że Kormoran należy teraz do Michelin to już jest inna liga niż blisko 20lat temu.

Napisano
  • Autor
18 godzin temu, HARDTECHNO napisał:

Jeżeli faktycznie chcesz ją pooglądać na reala. A nawet dotknąć. To są w...

Oglądałem Strial w Norauto, ale nie o oglądanie tu chodzi...

Napisano
  • Autor
Dnia ‎2019‎.‎01‎.‎13 o 21:45, mati_lecha napisał:

Nikt tego nie kupi jeśli miał doświadczenia ze snow pro.

To jest inna opona, więc po co te uprzedzenia...

• 2 lata później...
Napisano

ze tak sie zapytam,  ktos to uzytkuje?

Edytowane przez Antoine

• 3 tygodnie później...
Napisano

Mam założony w moim fordzie s-max 2.5 turbo i nawet dają radę, takie porządne zimówki, trochę głośne na suchym asfalcie ale przyczepności im nie brakuje

• 4 tygodnie później...
Napisano

Ja kupiłem w rozmiarze 205/55/16 XL nawet mają rant ochronny. Generalnie do 3 letnich Frigo HP2 na śniegu przepaść na korzyść Kormoranów. Jak na agresywny bieżnik dosyć ciche, na mokrym dają radę nie gorzej niż Dębica. Generalnie jestem zadowolony jak za opony budżetowe. Brat ma takie z 2018r i mówił mi że na śniegu dają radę bez problemu w ta zimę.

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka