Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Van z paką na motocykl enduro

Featured Replies

Napisano

Taka ciekawa rozkminka:

Znajomy chce kupić enduro (Yamaha DT). Ponieważ jednak nie ma garażu (tylko parking strzeżony) to wpadł na ciekawy pomysł, aby do kompletu kupić jakiegoś vana. Będzie nim woził te moto w teren i w nim "garażował" pod blokiem. 

Rozmyśla o czymś na kształt VW T5.

Tylko budżet (10kPLN) trochę krótki się wydaje.

Co doradzicie ?

Napisano
Godzinę temu, slawekw napisał:

Co doradzicie ?

Imo już lepiej przyczepkę z plandeką z podporami. Bez problemu załaduje motorek bez podpinania do auta, zaparkuje na parkingu strzeżonym, a i problemów mniej niż z drugim autem. Jedyny minus jest taki, że trzeba założyć hak do obecnego auta (o ile nie ma).

Szansa że kupi starego, wyeksploatowanego złoma i nie będzie go co chwile naprawiał jest niewielka. Szczególnie szukając T5 za 10k. ;) 

Napisano
2 godziny temu, slawekw napisał:

Taka ciekawa rozkminka:

Znajomy chce kupić enduro (Yamaha DT). Ponieważ jednak nie ma garażu (tylko parking strzeżony) to wpadł na ciekawy pomysł, aby do kompletu kupić jakiegoś vana. Będzie nim woził te moto w teren i w nim "garażował" pod blokiem. 

Rozmyśla o czymś na kształt VW T5.

Tylko budżet (10kPLN) trochę krótki się wydaje.

Co doradzicie ?

Ja woziłem moto Peugeot Expertem II z długą niską budą - rewelacyjnie się sprawdzał, tylko ceny od 20000

Napisano
  • Autor
18 godzin temu, swienty napisał:

Imo już lepiej przyczepkę z plandeką z podporami.

Brak auta (a więc i haka), jedno dostępne miejsce parkingowe (z przyczepką się nie zmieści).

Napisano
2 godziny temu, slawekw napisał:

Brak auta (a więc i haka), jedno dostępne miejsce parkingowe (z przyczepką się nie zmieści).

Spoko, po prostu jakoś pomyślałem że szukasz dla niego innego pomysłu. :) 

Napisano

Nie prościej poszukać w okolicy jakiegoś miejsca parkingowego na wynajem? Myślę tu o garażach pod blokami. Za wynajem nawet jak zapłaci z 200-250 miesiąc to w zakładanym budżecie może ten motocykl tam trzymać 3-4 lata :)

Napisano

Stare scudo lub jego bliźniak - podłoga dość nisko - łatwo będzie zapakować pojazd - a i same auto jest dość tanie.

Napisano

ja wożę swojego KTM'a 350 Renault Trafik'iem H1L1. Jest spoko, ale gdybym miał trzymać tam moto kupiłbym dostawczaka w którym można swobodnie stanąć wyprostowanym (podwyższany).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.