Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co kupić do 40 tys

Featured Replies

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, kaczorek79 napisał:

A autor wątku szuka nowego auta do 40 k

Nie... Autor nie szuka nowego do 40 tys w automacie bo zdaję sobie sprawę że takich cudów nie ma 😆 i albo uzywke do 40 tys, albo nówkę w leasing ale o tym jest inny wątek. I coraz bardziej się skłaniam się w drugą opcję 

Napisano
3 godziny temu, kaczorek79 napisał:

A autor wątku szuka nowego auta do 40 k? To może pytanie z innej strony, auta nowe kupione do najmu krótkoterminowego posiadają jakąś gwarancję producenta? Chodzi o gwarancję w praktyce.

Normalnie minimum 2 lata jak każde inne. 

Napisano
Dnia 1.07.2020 o 11:43, bielaPL napisał:

czemu na kołpakach jak taki wypas?

Nie widzisz, ze auto sprowadzone? Koła są oddzielnie sprzedawane, jak to u januszów bywa...

Napisano
Dnia 1.07.2020 o 11:00, bizz napisał:

Ono ma licznik wyskalowany do 260 km/h? Wow 😄   Jak widzę takie smaczki na zegarach to mnie słabi. Moim zdaniem jeżeli auto nie potrafi zamknąć swoich zegarów z deski rozdzielczej to jest zepsute 😄

Napisano
11 minut temu, NaczelnyFilozof napisał:

Ono ma licznik wyskalowany do 260 km/h? Wow 😄   Jak widzę takie smaczki na zegarach to mnie słabi. Moim zdaniem jeżeli auto nie potrafi zamknąć swoich zegarów z deski rozdzielczej to jest zepsute 😄

Tu gość zrobił 222 km/h z lekkiej górki więc z większej jeśli skrzynia pozwoli to się bujnie szybciej

Napisano
18 minut temu, NaczelnyFilozof napisał:

Od ponad 3 lat jezdze taka Astra i do dzisiaj nie mialem pojecie do ilu sa wyskalowane te zegary :hehe:

Napisano
8 godzin temu, Maciej__ napisał:

Od ponad 3 lat jezdze taka Astra i do dzisiaj nie mialem pojecie do ilu sa wyskalowane te zegary :hehe:

Mam tak samo. W sumie dalej nie dowierzam, jutro sprawdzę.

Napisano
8 godzin temu, bielaPL napisał:

Tu gość zrobił 222 km/h z lekkiej górki więc z większej jeśli skrzynia pozwoli to się bujnie szybciej

Moja na gazie leci 206 według GPS. Jedna osoba, pełne oba baki, dłuuuga prosta.

Na benzynie nie sprawdzałem.

Napisano
35 minut temu, bizz napisał:

Mam tak samo. W sumie dalej nie dowierzam, jutro sprawdzę.

Ja w sumie na ten analogowy predkosciomierz w ogole nie patrze, uzywam cyfrowego miedzy zegarami ;]

Napisano
10 godzin temu, bielaPL napisał:

Czyli auto zepsute jak nie umie na prostej drodze zamknąć licznika :-/

Napisano
47 minut temu, deszczowyRoman napisał:

Masz fabryczna instalacje LPG? Jaki przebieg?

W pierwszy rok zrobiła jakoś 52 tyś, teraz przez rok 5 tyś bo żona na macierzyńskim.

Na blacie 59 z hakiem.

Napisano
59 minut temu, Maciej__ napisał:

Ja w sumie na ten analogowy predkosciomierz w ogole nie patrze, uzywam cyfrowego miedzy zegarami ;]

Ja na żaden nie patrzę, dopiero jak Yanosik się odezwie to zerkam na tego na Yanosiku.

Od początku jazdy samochodem zmieniam biegi na czuja, prędkościomierz i obrotek mógłby być nie istnieć. W ogóle fajnie by było gdyby ktoś w końcu wyprodukował auto gdzie można wyłączyć całe zegary, po co to komu. Coś jak night panel w Saabie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.