karax Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 No to się witam. Jaram się straszliwie Zoe 2020 Wersja Intens 6 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HelixSv Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 1 minute ago, karax said: No to się witam. Jaram się straszliwie Zoe 2020 Wersja Intens Super! Teraz tylko wymienić filtr powietrza, świece, olej, płyn chłodniczy, paski rozrządu i klinowy, sprawdzić sprzęgło, uszczelkę pod głowicą, przepływomierz, tłumik i cieszyc się bezproblemową jazdą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrBEAN Posted September 24, 2021 Share Posted September 24, 2021 6 godzin temu, karax napisał: No to się witam. Jaram się straszliwie Zoe 2020 Wersja Intens Ulala! Dej mu z rana na zimnym, aż korba wyjdzie bokiem baterii! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karax Posted September 25, 2021 Author Share Posted September 25, 2021 Jak na razie jestem zajarany. Auto jest kapitalne. Jeszcze chwilę potrwa zanim się go całego nauczę i ustawię pod siebie ale już teraz wiem że związek będzie energetyczny 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HelixSv Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 1 hour ago, karax said: Jak na razie jestem zajarany. Auto jest kapitalne. Jeszcze chwilę potrwa zanim się go całego nauczę i ustawię pod siebie ale już teraz wiem że związek będzie energetyczny Inny świat. Witamy w klubie. To teraz czekamy na relacje z jazdy do Portugalii. Nie takimi samochodami ludzie dają radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrBEAN Posted September 25, 2021 Share Posted September 25, 2021 7 godzin temu, karax napisał: Jak na razie jestem zajarany. Witamy po drugiej stronie Matrixa A poczekaj na zimę i jak szybko ogrzewanie będzie działać Kwh też szybko będą działać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravitz Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 W dniu 25.09.2021 o 13:13, karax napisał: Jak na razie jestem zajarany. Gdzie ta ładowarka pod Lidlem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
format Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 4 godziny temu, kravitz napisał: Gdzie ta ładowarka pod Lidlem? Puławska. Popatrz na plugshare 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravitz Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 56 minut temu, format napisał: Puławska. Popatrz na plugshare Tak, już znalazłem, bo przecież wiem gdzie ten gnom mieszka i daleko to nie mógł ładować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karax Posted September 27, 2021 Author Share Posted September 27, 2021 2 godziny temu, kravitz napisał: Tak, już znalazłem, bo przecież wiem gdzie ten gnom mieszka i daleko to nie mógł ładować tam masz CCS, chademo i typ2 jak chcesz to jeszcze jedna jest pod Smykiem w Piasecznie - typ2 ta w przeciwieństwie tej w Lidlu działa całą dobę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
format Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 2 godziny temu, kravitz napisał: Tak, już znalazłem, bo przecież wiem gdzie ten gnom mieszka i daleko to nie mógł ładować Ja też kilka razy u niego już wymiotowałem 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karax Posted September 27, 2021 Author Share Posted September 27, 2021 Teraz, format napisał: Ja też kilka razy u niego już wymiotowałem można by to powtórzyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts