Napisano Czwartek o 18:082 dni Popularny post W dniu 22.11.2021 o 08:28, misiu napisał:Dodge Challenger No i w końcu się udało, wprawdzie to tylko zwykłe 345HEMI ale z Super Track Pakiem.
Napisano Czwartek o 20:302 dni 1 godzinę temu, deszczowyRoman napisał:bedzie lpg?W życiu, czysta benzyna! 1 godzinę temu, pakuu1 napisał:@misiu ile to ma mocy i jakie osiągi? Sam sprowadzałeś z USA?376KM, 552Nm, 5,6 do 100Już kupiłem w Polsce zarejestrowany.
Napisano Wczoraj o 05:13 1 dzień 8 godzin temu, misiu napisał:W życiu, czysta benzyna!376KM, 552Nm, 5,6 do 100Już kupiłem w Polsce zarejestrowany.Dobrze naprawiony?
Napisano Wczoraj o 06:14 1 dzień 12 godzin temu, misiu napisał:No i w końcu się udało, wprawdzie to tylko zwykłe 345HEMI ale z Super Track Pakiem.Fajnie, czekam na jakiś większy opis z pierwszych wrażeń
Napisano Wczoraj o 10:01 1 dzień 13 godzin temu, misiu napisał:W życiu, czysta benzyna!376KM, 552Nm, 5,6 do 100Już kupiłem w Polsce zarejestrowany.No I fajnie choć wolniejszy od elektryka.
Napisano Wczoraj o 16:07 1 dzień 21 godzin temu, misiu napisał:No i w końcu się udało, wprawdzie to tylko zwykłe 345HEMI ale z Super Track Pakiem.super, świetna fura! dawaj znać jak się jeździ i wstaw więcej fotek, również ze środka
Napisano Wczoraj o 19:07 1 dzień 13 godzin temu, Rado_ napisał:Dobrze naprawiony?No lakiernik dużo roboty nie miał. Szukałem długo i podstawowym warunkiem była mała szkoda.Bidcars Edytowane wczoraj o 19:08 1 dzień przez misiu
Napisano 12 godzin temu12 godzin 15 godzin temu, misiu napisał:No lakiernik dużo roboty nie miał. Szukałem długo i podstawowym warunkiem była mała szkoda.BidcarsZdrowa sztuka Niech dlugo cieszy
Napisano 8 godzin temu8 godzin W dniu 17.07.2026 o 11:01, wujek napisał:No I fajnie choć wolniejszy od elektryka.Ale do podjudzania kierowców w EV jest w sam raz, jak na autostradzie odpalam aktywny wydech przy przyspieszaniu
Napisano 4 godziny temu4 godziny 3 godziny temu, misiu napisał:Ale do podjudzania kierowców w EV jest w sam raz, jak na autostradzie odpalam aktywny wydech przy przyspieszaniu Tu nie ma sie co oszukiwac, praktycznie kazdy EV bedzie od tego spalinowego przystanka szybszy
Napisano 4 godziny temu4 godziny 12 minut temu, PawelWaw napisał:Tu nie ma sie co oszukiwac, praktycznie kazdy EV bedzie od tego spalinowego przystanka szybszy Na autostradzie akurat to nie każdy, ba nawet mniej niż więcej
Napisano 3 godziny temu3 godziny Jak na razie, to jadąc spalinowym autem ekspresówką licznikowe 130 km/h w większości przypadków to ja ich wyprzedzam. Rzeczywiście najszybsze te elektryki. Pewnie właścicielom wystarcza świadomość ich ogromnej przewagi nad resztą i jadą sobie z godnością, bo nie muszą się spieszyć Drugą z możliwości jest świadomość, że gdyby chcieli pokazać swoją przewagę, to po 200 km muszą zjechać na 3-sekundowe ładowanie. Edytowane 3 godziny temu3 godziny przez hyperreal