Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Usuwanie graffiti ?

Featured Replies

Napisano

Jakiś skur#$#@ pobazgrał mi płot z klinkieru. Znacie coś skutecznego do zmycia tego ? Jest tego trochę i nie wiem co kupić.

Kiedyś miałem dobry zmywacz ale chyba już go nie ma.

Napisano

ja z 10 lat temu kupiłem preparat do usuwania zaschniętej piany pur i byłem zadowolony z efektu,

w ofercie też miał i ma nadal preparat do usuwania miedzy innymi graffiti

preparaty

Napisano

Znam miejsce gdzie mieli problem z graficiarzem, co kilka miesięcy musieli zmywać kolejne bazgroły. Dobry był płyn do czyszczenia kostki brukowej i myjka ciśnieniowa (jakaś żółta myjka która sama sobie podgrzewała wodę)

Jak już doszło to tego że odmalowali ścianę i grafiti znowu się pojawiło to po oczyszczeniu tego, został wykopany dół metr na metr i na dwa metry głęboki, przykryty folią budowlaną i posypany skoszoną trawą. Jeszcze raz musieli czyścić pół grafiti ale od ponad 6 lat już jest spokój.

Jako że pacjent zostawił sobie na dnie kilka puszek i złamanego smartfona, a w okolicy są tylko dwa punkty gdzie sprzedają te lakiery to patrol obywatelski 🧑‍🌾 namierzył i wytypował człowieka który potencjalnie mógł być za to odpowiedzialny. Niestety jak poszli go odwiedzić to się okazało że akurat jest u rodziny i wrócił do domu 3 miesiące później. Grafiti w okolicy się skończyło.

Napisano
W dniu 5.05.2024 o 17:04, MarcG napisał(a):

Zobacz na produkty TCS,duży wybór chemii.

Napisano
W dniu 7.05.2024 o 14:39, bengamin napisał(a):

został wykopany dół metr na metr i na dwa metry głęboki, przykryty folią budowlaną i posypany skoszoną trawą

lepsze bylyby sidła :]

Napisano
W dniu 7.05.2024 o 14:39, bengamin napisał(a):

Znam miejsce gdzie mieli problem z graficiarzem, co kilka miesięcy musieli zmywać kolejne bazgroły. Dobry był płyn do czyszczenia kostki brukowej i myjka ciśnieniowa (jakaś żółta myjka która sama sobie podgrzewała wodę)

Jak już doszło to tego że odmalowali ścianę i grafiti znowu się pojawiło to po oczyszczeniu tego, został wykopany dół metr na metr i na dwa metry głęboki, przykryty folią budowlaną i posypany skoszoną trawą. Jeszcze raz musieli czyścić pół grafiti ale od ponad 6 lat już jest spokój.

Jako że pacjent zostawił sobie na dnie kilka puszek i złamanego smartfona, a w okolicy są tylko dwa punkty gdzie sprzedają te lakiery to patrol obywatelski 🧑‍🌾 namierzył i wytypował człowieka który potencjalnie mógł być za to odpowiedzialny. Niestety jak poszli go odwiedzić to się okazało że akurat jest u rodziny i wrócił do domu 3 miesiące później. Grafiti w okolicy się skończyło.

o kamerkach slyszeli czy tylko lopaty tam maja ???

Napisano
W dniu 5.05.2024 o 17:04, MarcG napisał(a):

Jakiś skur#$#@ pobazgrał mi płot z klinkieru. Znacie coś skutecznego do zmycia tego ? Jest tego trochę i nie wiem co kupić.

co napisali ?

mam nadzieje ze nie legia pany ?

Napisano
  • Autor
9 godzin temu, PawelWaw napisał(a):

co napisali ?

mam nadzieje ze nie legia pany ?

Niestety gorzej, jakiś zakochany nieszczęśliwie ;] Nabazgrał dwa czerwone serca i się chyba podpisał, ale dlaczemu akurat na moim śmietniku :hehe:

Napisano
W dniu 15.05.2024 o 23:47, PawelWaw napisał(a):

o kamerkach slyszeli czy tylko lopaty tam maja ???

Na kamerkach geniuszu tylko czarny polar z kapturem, niebieskie spodnie dupozwisy, czarne okulary i maseczka Covidowa

Edytowane przez bengamin