Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wyścig F1 na żywo

Featured Replies

Napisano

Byłem 3 lata temu w Austrii. Pod kątem sportowym wolę oglądać w TV - wszystko widać, dane czasów itp. są dostępne, a na torze złapałem się na tym, że i tak 90% czasu patrzyłem na telebim. Warto pojechać dla atmosfery (na torze i poza nim, szczególnie wieczorami ;] ) :ok: 

Napisano
  • Autor
30 minut temu, Zbynek napisał(a):

Byłem 3 lata temu w Austrii. Pod kątem sportowym wolę oglądać w TV - wszystko widać, dane czasów itp. są dostępne, a na torze złapałem się na tym, że i tak 90% czasu patrzyłem na telebim. Warto pojechać dla atmosfery (na torze i poza nim, szczególnie wieczorami ;] ) :ok: 

Byłem kiedyś na Węgrzech i szczęście, że trybunę mieliśmy na końcu prostej startowej, więc coś tam było widać :)

Ale najważniejsza jest atmosfera. Dlatego wybrałbym się jeszcze gdzieś.

Z biurem jechałeś, czy sam organizowałeś wyjazd?

Napisano
2 godziny temu, rwIcIk napisał(a):

Byłem kiedyś na Węgrzech i szczęście, że trybunę mieliśmy na końcu prostej startowej, więc coś tam było widać :)

Samemu. W Austrii praktycznie nie ma hoteli obok toru, za to wszystkie okoliczne łąki i pola zmieniają się w kempingi. My jechaliśmy kamperem i było super :ok: 

Napisano

Byłem samemu na Hockenheim i na Redbulringu. Niemcy bardziej mi się podobały, ale to ze względu na hałas silników V8. W erze silników hybrydowych wolę oglądać na tv. W Austrii zaraz po wyścigu zawinąłem się do auta i w drogę, a w Niemczech to leciałem pod podium zobaczyć, później jeszcze długo wisiałem na płocie pod garażem BMW Sauber, mechanicy zwijali sprzęt, a wszyscy kibice wokół darli japę: "Robert Kubica". Co jakiś czas któryś z mechaników rzucił w naszym kierunku czapkę, albo rękawiczki, ale nie było mi dane złapać. Wyjechałem z parkingu to robiło się ciemno, a był lipiec :hehe:

Napisano
W dniu 20.03.2025 o 14:05, rwIcIk napisał(a):

Ja na Węgrzech byłem najdalej od prostej (w pobliżu szykany) i całkiem fajnie było widać + telebim. I wrażenie jak zaczęli jeździć pełną parą robiło. 

Można było się przemieszczać na trybunach wzdłuż całkiem sporych odcinków toru.

W Budapeszcie jest co robić i nocleg spokojnie znajdziesz w rozsądnych $$$.

Organizowałem sam. W zasadzie nie ma w tym filozofii.

Wrzucę jeszcze swoje trzy grosze z MotoGP.

Przykładowo takie tory jak Brno,  Aragonia są duuuużo tańsze niż np. Sachsenring czy Redbullring. Radzę porównywać ceny.

Napisano

Byłem na Silverstone w 2019 i muszę to powtórzyć. Organizacyjnie rewelacja – doubledekkery zwoziły kibiców z miast oddalonych od torów (nie pamiętam czy były bezpłatne czy coś typu pięć funtów). Nocowaliśmy w Milton Keynes w jakimś airbnb bo tam mamy kuzynkę. Byliśmy na torze codziennie przez 3 dni i nie było chwili nudy. To co organizacyjnie najbardziej mi się spodobało to nie było ani jednego toytoya jak na polskich imprezach, tylko masa kontenerów z czystymi (na bieżąco sprzątanymi) toaletami i megasprawny wyjazd autobusami z toru – na ten czas droga dwujezdniowa A43 była zablokowana i autobusy jechały nitką pod prąd a osobówki opuszczały parkingi i campingi nitką normalną – po kilkudziesięciu milach ruch autobusów wracał na lewą jezdnię razem z osobówkami bardzo płynnie. W dobie foodtrucków to i z jedzeniem nie było najmniejszego problemu. Polecam

Edytowane przez TomcatT4

• 1 miesiąc później...
Napisano
W dniu 20.03.2025 o 17:50, kaczorek79 napisał(a):

Byłem samemu na Hockenheim i na Redbulringu. Niemcy bardziej mi się podobały, ale to ze względu na hałas silników V8. W erze silników hybrydowych wolę oglądać na tv. W Austrii zaraz po wyścigu zawinąłem się do auta i w drogę, a w Niemczech to leciałem pod podium zobaczyć, później jeszcze długo wisiałem na płocie pod garażem BMW Sauber, mechanicy zwijali sprzęt, a wszyscy kibice wokół darli japę: "Robert Kubica". Co jakiś czas któryś z mechaników rzucił w naszym kierunku czapkę, albo rękawiczki, ale nie było mi dane złapać. Wyjechałem z parkingu to robiło się ciemno, a był lipiec :hehe:

Napisz coś więcej o Redbull Ringu, gdzie kupowałeś bilety, na którą trybunę,  na ile dni. Brać bilety stąd?

https://www.f1austria.com/pl/tickets

Edytowane przez misiu

Napisano
30 minut temu, misiu napisał(a):

Napisz coś więcej o Redbull Ringu, gdzie kupowałeś bilety, na którą trybunę,  na ile dni. Brać bilety stąd?

Kupowałem na stronie Redbulringu. Nie miałem trybuny, tylko Grandstand w strefie zielonej. Bilet na sam wyścig.

Napisano
  • Autor
50 minut temu, misiu napisał(a):

Montujemy ekipę :]