Napisano 23 godziny temu23 godzin Od 14 czerwca do Łomży wróciły pociągi. Sam premier 13 czerwca pociągiem przyjechał i przed kamerami wstęgę przecinał. Niestety, po tak długiej, wieloletniej przerwie mieszkańcy odzwyczaili się od ruchu na torach i nie mieli gdzie nabyć odpowiednich nawyków. Nagminnie powtarzają się przypadki ignorowania czerwonego światła i zaskoczenia pod opadającym szlabanem. Policja ma niezłe żniwa mandatowe.
Napisano 21 godzin temu21 godzin Muszą przywyknąć. U mnie kiedyś jak ruszyły tramwaje, też ludzie w nie wjeżdżali.
Napisano 21 godzin temu21 godzin 6 minut temu, rwIcIk napisał:mnie kiedyś jak ruszyły tramwaje, też ludzie w nie wjeżdżali.Oho, zobaczymy kiedy podchwyci samiwieciekto Edytowane 21 godzin temu21 godzin przez iwik
Napisano 17 godzin temu17 godzin Przecież nawet jak 1x w tygodniu towarowy z węglem jechał to też potrafili się pod niego wwalić.Ronda dawno poprzerabiali.Dobrze, że tramwajów nie ma. Edytowane 17 godzin temu17 godzin przez ZUBERTO
Napisano 1 godzinę temu1 godzina Czemu ten pociąg się zatrzymał i dalej nie jechał, czekał na zdjęcie blokady? l
Napisano 42 minuty temu42 min 21 godzin temu, rwIcIk napisał:Muszą przywyknąć. U mnie kiedyś jak ruszyły tramwaje, też ludzie w nie wjeżdżali.W Łodzi do dzisiaj są tacy, wśród których do dzisiaj tramwaj wzbudza strach i przerażenie. Edytowane 41 minut temu41 min przez G.O.A.T.
Napisano Teraz1 min 41 minut temu, G.O.A.T. napisał:W Łodzi do dzisiaj są tacy, wśród których do dzisiaj tramwaj wzbudza strach i przerażenie.W Lublinie też są tacy