Napisano 2 godziny temu2 godziny Potwierdzone info 😎Nie trzeba już zazdrościć Teslarianom 🥳Na razie w moim egzemplarzu tylko 😁😌
Napisano 2 godziny temu2 godziny Mi w Fordzie powiedzieli, że jest przegląd po dwóch latach, który kosztuje 500zł. U kogoś, kto jest przyzwyczajony do cen w serwisie JLR taka informacja powoduje niepohamowane spazmy śmiechu i rzucanie się po podłodze jak Batyr w kampanii prezydenckiej.
Napisano 1 godzinę temu1 godzina 1 godzinę temu, mrBEAN napisał:Potwierdzone info 😎Jakieś oficjalne info ?Na które modele ?
Napisano 55 minut temu55 min 19 minut temu, sherif napisał:Jakieś oficjalne info ?Na które modele ?Chyba chodzi o to, że w jego KN skończyła sie gwarancja.
Napisano 49 minut temu49 min 5 minut temu, HelixSv napisał:Chyba chodzi o to, że w jego KN skończyła sie gwarancja. a ok, myślałem że coś KIA zmieniało, bo zdarzało się jej zmieniać interwały.
Napisano 28 minut temu28 min Autor 45 minut temu, sherif napisał:Jakieś oficjalne info ?Na które modele ?Na wszystkie chyba, po osiągnięciu 150 kkm przebiegu, mój już się zakwalifikował ;)