Napisano Niedziela o 14:491 dzień Autor 2 godziny temu, Rado_ napisał:Z tego co kojarze nawet tu na forum jest takich sporo. Pewnie już pędzą do salonówNiech poczekają na nową Alfę. Może będzie ładniejszym klockiem
Napisano Niedziela o 14:511 dzień Podoba się dla mnie ten Fastback.Ale mi się też podoba C-HR, więc mam dziwny gust.
Napisano Niedziela o 16:261 dzień 1 godzinę temu, Jan Winnicki napisał:Niech poczekają na nową Alfę. Może będzie ładniejszym klockiem Pewnie z ceną z sufitu to będzie klockiem zalegajacym na placach.
Napisano Niedziela o 16:291 dzień 1 godzinę temu, Jan Winnicki napisał:Niech poczekają na nową Alfę. Może będzie ładniejszym klockiem Z PT 1.2
Napisano Niedziela o 17:161 dzień Autor 43 minuty temu, ochkarol napisał:Z PT 1.2 Jak ich wcześniej przejmą Chińczycy to będzie 1.5 CHsi Premiera dopiero w IV kwartale 2027.
Napisano Niedziela o 17:301 dzień 5 godzin temu, Rado_ napisał:Z tego co kojarze nawet tu na forum jest takich sporo. Pewnie już pędzą do salonówjakby dali sensowny silnik (nie pure tech) z LPG, np 1.4T lub 1.6T w cenie chinczyka to byłby sukces
Napisano Niedziela o 18:261 dzień 54 minuty temu, deszczowyRoman napisał:jakby dali sensowny silnik (nie pure tech) z LPG, np 1.4T lub 1.6T w cenie chinczyka to byłby sukcesZTCW Stellantis nie ma silnika 1.4 a z 1.6 to też chyba tylko PT.
Napisano Niedziela o 18:331 dzień Godzinę temu, deszczowyRoman napisał:jakby dali sensowny silnik (nie pure tech) z LPG, np 1.4T lub 1.6T w cenie chinczyka to byłby sukcesSukces na AK?
Napisano Niedziela o 18:431 dzień 3 godziny temu, ghost2255 napisał:Podoba się dla mnie ten Fastback.Ale mi się też podoba C-HR, więc mam dziwny gust. Z zewnątrz tak, to bardzo ładne auto jest - problemem jest wnętrze - to o czym mówiłem już wcześniej - Panda jest w środku odrzucająca wręcz - awangarda połączona z plastikiem jest po prostu IMO śmieszna, w salonie wsiadłem i wysiadłem (taki trochę projekt dla nikogo - starsi wolą stonowane projekty, młodzi gadżety elektroniczne, a tutaj mamy po prostu chiński tani tablet i bambus oraz okrągłe plastiki). Pólka cenowa, w której będzie obracać się Grizzly to C3 Aircross - Opel Frontera - Fastback pewnie bedzie nieco droższy, ale raczej nie będzie to pułap Peugeota 408, więc wnętrze będzie tak samo tanie i słabe jak w C3 Aircross/Oplu Frontera. A piano black to już naprawdę mogli sobie darować.
Napisano Niedziela o 18:441 dzień Autor 9 minut temu, ochkarol napisał:ZTCW Stellantis nie ma silnika 1.4 a z 1.6 to też chyba tylko PTMieli 1.3 Firefly Multiar ale to było zanim FCA zostało przejęte przez Stellantis. Po fuzji zastąpiono go silnikiem 1.5 T4. Znajdziesz go w AR Tonale i Jeep Compass. Wszystkie wymienione silniki to jednostki doładowane na bezpośrednim wtrysku wyposażone w układy plug i mild hybrydowe. Swoją drogą ponoć średnio udane.
Napisano Niedziela o 19:031 dzień 18 minut temu, Jan Winnicki napisał:Swoją drogą ponoć średnio udane.Też o tym czytałem.
Napisano 12 godzin temu12 godzin 22 godziny temu, Jan Winnicki napisał:Mieli 1.3 Firefly Multiar ale to było zanim FCA zostało przejęte przez Stellantis. Po fuzji zastąpiono go silnikiem 1.5 T4. Znajdziesz go w AR Tonale i Jeep Compass. Wszystkie wymienione silniki to jednostki doładowane na bezpośrednim wtrysku wyposażone w układy plug i mild hybrydowe. Swoją drogą ponoć średnio udane.Ale fiat ma kilka silników w Ameryce południowej
Napisano 10 godzin temu10 godzin W dniu 19.07.2026 o 13:38, Rado_ napisał:Prezentacja, pokazali wnętrze.Wszędzie piano black i założę się, ze pakują ten archaiczny system multimedialny i do obsługi auta. Będzie hit