Napisano Niedziela o 14:561 dzień Co się teraz kupuje ? Najchętniej taki "dużo w jednym" - z kompresorem
Napisano Niedziela o 17:371 dzień 2 godziny temu, Dakota napisał:Co się teraz kupuje ?Najchętniej taki "dużo w jednym" - z kompresoremKupiłem zimą najtańszy chyba. Odpalił 2.0. TDI, 1,6 TDI wcześniej odpalając aygo 4 czy 5 razyTe z Chin to loteria. Aczkolwiek często działają. Kompresor mam fabryczny więc o nim nie myslalem
Napisano Wczoraj o 04:10 1 dzień Ja mam taki. W firmie 40X.Na allegro dokupiłem sztywny pokrowiec do swojego. Dają radę.
Napisano 9 godzin temu9 godzin UTRAI 1500A urządzenie do uruchamiania awaryjnego samochodu Power Bank przenośna pompa powietrza 150PSI https://a.aliexpress.com/_EzEsHl8Takim w spore mrozy po długim staniu, aku całkiem rozładowany odpalałem 1,6 HDI w Focusie od kopa. Z kuponami i na promce idzie wyrwać go poniżej 2 stów. Najlepiej śledzić peperka. Polecam
Napisano 6 godzin temu6 godzin W dniu 19.07.2026 o 16:56, Dakota napisał:Co się teraz kupuje ?Najchętniej taki "dużo w jednym" - z kompresoremNOCO jako porządny sprzęt. Użytkuję GBX45, bez wysiłku odpala także diesle, nie tylko w osobówkach.Jak z kompresorem, to AX65 Tyle, że to nie kosztuje 300zł... Edytowane 6 godzin temu6 godzin przez Wasylek
Napisano 5 godzin temu5 godzin W dniu 19.07.2026 o 16:56, Dakota napisał:Co się teraz kupuje ?Najchętniej taki "dużo w jednym" - z kompresoremJa kupiłem sobie POPDEER PD-JA1 na Allegro, potem dokupiłem dla szwagra. Miał dobre opinie. Ja odpalałem V8ki, szwagier dostawczaki i ciężarówki w firmie.