Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Opel Astra ver. Diamond

Featured Replies

Napisano

Witam szanownych kolegów wink.gif jadę jutro zobaczyć i ewentualnie kupić samochód. Opel Astra 1.6 16V tu jest link http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2747869 Rozmawiałem ze sprzedającym no i zapewnił mnie, że nie przyjadę na daremno. Wszystko w 100% jak napisał. Chciałem zapytać kolegów czy warto rąbnąć 270 km hmm.gif Ciekawi mnie brak znaczka na drzwiach kierowcy. Nie mogę jednoznacznie stweirdzić czy auto było uderzone z lewej czy nie. Gość twierdzi, że w 100% bezwypadkowe. Wszelkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam waytogo.gif

Napisano

> Witam szanownych kolegów jadę jutro zobaczyć i ewentualnie kupić

> samochód. Opel Astra 1.6 16V tu jest link

> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2747869

> Rozmawiałem ze sprzedającym no i zapewnił mnie, że nie przyjadę

> na daremno. Wszystko w 100% jak napisał. Chciałem zapytać

> kolegów czy warto rąbnąć 270 km Ciekawi mnie brak znaczka na

> drzwiach kierowcy. Nie mogę jednoznacznie stweirdzić czy auto

> było uderzone z lewej czy nie. Gość twierdzi, że w 100%

> bezwypadkowe. Wszelkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam

auto piękne, mam nadzieje aby nie tylko na zdjęciach, ładne alusy, sam mam takie zlosnik2.gif, i wyposażenie przyzwoite,

Przypatrz się temu bokowi co nie ma znaczka na boku, czy wszystko równo spasowane, od środka komory silnika popatrz czy nie ma tam świezego malowania no i na jakąś stacje diagnostyczną proponuje jak juz tam bedziesz to wejdź pod niego

Cena mi sie podoba mam nadzieje że będzie udany zakup

Napisano

> Witam szanownych kolegów jadę jutro zobaczyć i ewentualnie kupić

> samochód. Opel Astra 1.6 16V tu jest link

> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2747869

> Rozmawiałem ze sprzedającym no i zapewnił mnie, że nie przyjadę

> na daremno. Wszystko w 100% jak napisał. Chciałem zapytać

> kolegów czy warto rąbnąć 270 km Ciekawi mnie brak znaczka na

> drzwiach kierowcy. Nie mogę jednoznacznie stweirdzić czy auto

> było uderzone z lewej czy nie. Gość twierdzi, że w 100%

> bezwypadkowe. Wszelkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam

zakrecony.gif No to dawno ją przywiózł. Z niemiec zachodnich hahaha.gif A tych już dawno nie ma 270635636-JUMP2.gif

Ogólnie ładna ale trochę drogo. Ale ja swoją bym Ci sprzedał za ok 9000 zł grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> auto piękne, mam nadzieje aby nie tylko na zdjęciach, ładne alusy,

> sam mam takie , i wyposażenie przyzwoite,

> Przypatrz się temu bokowi co nie ma znaczka na boku, czy wszystko

> równo spasowane, od środka komory silnika popatrz czy nie ma tam

> świezego malowania no i na jakąś stacje diagnostyczną proponuje

> jak juz tam bedziesz to wejdź pod niego

> Cena mi sie podoba mam nadzieje że będzie udany zakup

Jak góra spasi to podjade na diagnostykę. No ze zdjęć nie widzę, żeby coś było. No na miejscu to bez problemu stwierdzę czy była klepana czy nie. A reszta to nie problem. Znam to auto na wylot mam już takie 3 lata i siedzu tu z Wami trochę biglaugh.gif poza tym jadę z teściem i z kupmlem. Mam nadzieję, że nie zrobię sobie wycieczki krajoznawczej angryfire.gif pozdro

Napisano

> Jak góra spasi to podjade na diagnostykę. No ze zdjęć nie widzę, żeby

> coś było. No na miejscu to bez problemu stwierdzę czy była

> klepana czy nie. A reszta to nie problem. Znam to auto na wylot

> mam już takie 3 lata i siedzu tu z Wami trochę poza tym jadę z

> teściem i z kupmlem. Mam nadzieję, że nie zrobię sobie wycieczki

> krajoznawczej pozdro

Pytanko po za konkursem : offtopic.gif

Czemu kupujesz rok młodsze auto. Czyżby automat Ci się znudził i zapragnąłeś kombi (to akurat rozumiem biglaugh.gif )

Napisano
  • Autor

> Pytanko po za konkursem :

> Czemu kupujesz rok młodsze auto. Czyżby automat Ci się znudził i

> zapragnąłeś kombi (to akurat rozumiem )

Mój jest '95 a pierwsza rejestracja 96. Ale się jeszcze trzyma. Ale za dużo rzeczy będę miał na jesień do zrobienia, a chcę porządne auto, tanie w eksploatacji, bo czeka mnie baaardzo duży wydatek niedługo więc mam nadzieję że 4 latka nią jeszcze pojeżdżę cool.gif Automat super!!! Ale jednak to jest za leciwe autko na tą skrzynkę (to nie amerykaniec), a koszty w razie awarii przekroczą wartość auta (zależy co padnie oczywiście). Wiadomo, że nowe skrzynie DSG czy Tiptronic to jużjest inna bajka. A poczciwy manual zawsze sprawi trochę frajdy z jazdy, tylko w korku jest do kitu oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Silnik czyściutki jakby dopiero z fabryki wyjechał.

hmm.gif też widzę, że nie jest brudny, pytanie tylko, czy w rzeczywistości będzie miał tyle przejechane, a ato okaże się jutro cfaniaczek.gif Mam nadzieję, że będzie ok. Ale na pewno kolegom powiem jak poszło wink.gif

Napisano

> też widzę, że nie jest brudny, pytanie tylko, czy w rzeczywistości

> będzie miał tyle przejechane, a ato okaże się jutro Mam

> nadzieję, że będzie ok. Ale na pewno kolegom powiem jak poszło

Przebieg może być realny. Ja mam rocznik 95 a mam 121 tys a jak go sprowadzałem osobiście od niemca to miał 111 tys i jest wiarygodny.

Napisano
  • Autor

> Przebieg może być realny. Ja mam rocznik 95 a mam 121 tys a jak go

> sprowadzałem osobiście od niemca to miał 111 tys i jest

> wiarygodny.

Zgadza się, ja też swoją przywiozłem osobiście i przebie wg moich ocen autentyczny. No nic jutro się wszystko okaże. 270751858-jezyk.gif

Napisano

jak dla mnei to warto da c z 500 nawet ten 1000 wiecej jak autko jest faktycznie jak na zdjeciach bo widać ładna i kolor zadko spotykany dla mnie super POWODZENIAAAAAAAAaa

Napisano

Zdaje się, że to samochód od handlarza, więc zachowaj czujność. Gość mówi dokładnie to, co chciałbyś usłyszeć....

Napisano
  • Autor

> Zdaje się, że to samochód od handlarza, więc zachowaj czujność. Gość

> mówi dokładnie to, co chciałbyś usłyszeć....

Jeśli będzie chciał mnie wykiwać to uzbroj_zlo.gif i nie bedzie drugi raz robił ludzi w konia cool.gif

Napisano
  • Autor

PANOWIE !!!!! sciana.gif co to byl za wóz hahaha.gif furmanka chyba. Nie wiem od czego zacząć hmm.gif Bity z lewej strony tak jak przypuszczałem, moim zdaniem przywieziony i tu naprawiony bo widać było ślady pasty polerskiej, przebieg na moje oko nie 118kkm ale 218 kkm biglaugh.gif silnik umyty że nowe auta takiego nie mają, nawet wężyki wypolerowane, termostat puszczał, pordzewiałe przy nadkolach i drzwiach, bity z przodu, środek prany, fotel kierowcy krzywy, przejechałem się tym po tym placyku bo auto bez tablic i ubezpieczenia busted.gif i zawiecha do kapitalnego remontu !!!! Panowie nie wiem co to auto przeszło (miało 3 włścicieli) ale powiem krótko WRAK!!! Moja F-ka 95 to jest po prostu igiełka, korozji nie ma nigdzie!! a o reszcie nie wspomnę. Ale szybko przynajmniej obróciłem 4h - 580km busted.gif To był mój osstatni wyjazd po samochód dalej niż 50km. Albo pojade do Niemiec albo blisko od prywatnego. AAA najważniejsze facet, kłamał jak z nut, bezszczelna szowinistyczna świnia uzbroj_zlo.gif Handlarzyk jakich mało. Broń Boże nie kupować tego wozu. Trzeba jakieśostrzeżenie dać, bo ten co to zakupi to będzie miał fajny wóz cool.gif Pozdrawiam wszystkich.

Napisano

A parę postów wyżej pisałem: hehe.gif

> Zdaje się, że to samochód od handlarza, więc zachowaj czujność. Gość

> mówi dokładnie to, co chciałbyś usłyszeć....

Napisano
  • Autor

> A parę postów wyżej pisałem:

> > mówi dokładnie to, co chciałbyś usłyszeć....

Powiem C też miałem nosa ale nikt nie utwierdził mnie w przekonaniu, że nie warto jechać !! Ale cóż dobrze że przynajmniej na samochodach się znam wink.gif Ale to była 1 wsza i ostatnia taka wycieczka.

Napisano

A tak ładnie to wyglądało na zdjęciach. Ale mało kto może przebić gościa, którego ja spotkałem podczas poszukiwań astry. W ogłoszeniu Astra 96 1,6 16V 101 KM, 2 poduszki, elektryka, fotele Recaro, praktycznie full łacznie z klimą. Cena też nie była za wysoka, więc pojechałem obejrzeć. Oględziny zewnętrzne jako takie, zaglądam do środka - recaro niby to były, ale w opłakanym stanie, poducha jedna, elektryczne tylko szyby przód. Przyszedł czas na silnik. I tu największe zdziwienie. Poczciwe 1,6 8V dobrze zapocony, klimy ani śladu. Oszczędziłem sobie dalszych wrażeń i od razu podziękowałem.

I jak tu się nie wściec na takich ludzi - tylko marnuje się czas i pieniądze na dojazd.

Napisano

a czy ta astra nie ma dziwnego aku ? czy wszystkie tak maja? hmm.gif pytam z ciekawosci zlosnik.gif

Napisano

Twoja przygoda jest kolejnym potwierdzeniem tego, co myslę o handlarzach samochodami i autokomisach. Samochody-superokazje zwykle trafiają do rodziny albo znajomych sprzedającego, w następnej kolejności są sprzedawane z ogłoszenia. Handlarze i komisy (może poza nielicznymi wyjątkami) sprzedają to, czego nie da się sprzedać "normalnie"....... frown.gif

Napisano
  • Autor

> Twoja przygoda jest kolejnym potwierdzeniem tego, co myslę o

> handlarzach samochodami i autokomisach. Samochody-superokazje

> zwykle trafiają do rodziny albo znajomych sprzedającego, w

> następnej kolejności są sprzedawane z ogłoszenia. Handlarze i

> komisy (może poza nielicznymi wyjątkami) sprzedają to, czego nie

> da się sprzedać "normalnie".......

Niech już tak pozostanie mlotek.gif W każdym razie przestrzegam innych, nie kupować u żadnych sprzedawczyków. pozdrawiam

Napisano

> Niech już tak pozostanie W każdym razie przestrzegam innych, nie

> kupować u żadnych sprzedawczyków. pozdrawiam

Tu następny. Chociaż to Audi ale pokazuje jak chcą ludzi nabrać.

Pisze że ma 170 tys przebiegu a na fotce widać 240 bokser.gif

AUDI

Napisano

> Tu następny. Chociaż to Audi ale pokazuje jak chcą ludzi nabrać.

> Pisze że ma 170 tys przebiegu a na fotce widać 240

> AUDI

Wysłałem zapytanie... Ciekawe, co odpowie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Wysłałem zapytanie... Ciekawe, co odpowie

Ludzie są bezczelni angryfire.gif k... kłamią w żywe oczy, no kurde, jak to Polak swojemu umie kit wcisnąć 270635636-JUMP2.gif Taka polska tradycja.

Napisano

> Wysłałem zapytanie... Ciekawe, co odpowie

Ja tez smile.gif

Napisano

Facio zmienił przebieg. Teraz go nawet delikatnie zawyżył swiety.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.