Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Termostat w JTD - wymiana - rezultat

Featured Replies

Napisano

> Czy kolega ustawia zimą taka temperature podczas jazdy toć to chyba

> ukrop w aucie, ja przy -5 jak ustawie 18 stopni to ciężko

> wytrzymać na dłuższą mete w mieście

Zmarźluch ze mnie zlosnik2.gif

BTW jeżdżę dziennie około 30-35km (rozłożone na dwa razy - do/ i z pracy) ze średnią prędkością 27km/h. Niestety, stoję głównie w korkach... Wyjeżdżając spod domu mam wstępnia podgrzany silnik (defa), spod pracy już nie. W takich warunkach auto jest po prostu wyziębione a ja nie lubię chodzić w kożuchu i zimowych butach. Marzy mi się jeszcze podgrzewana kierownica hehe.gif

Napisano

> Witamy w gronie "stojących pionowo"

> Tak dokładnie powinno być....niestety kolega nie ma dogrzewania

> elektrycznego i ten czas jest az taki długi....

Czy ktoś się kiedyś pokusił o domontowanie dogrzewacza? Czy jest to wykonalne i czy nie kosztuje tyle, co połowa Stilona?

Napisano

swoją drogą ostatnio doszedłem do wniosku, że w porównaniu z innymi samochodami stilo jest właśnie 'chlodne'...

może jest to związane z tym, że to włoski wymysł a u nich to raczej temperatury są wyższe niż u nas...

Napisano

słuchajcie, tak mnie naszło, że skoro termostat u mnie działa (aczkolwiek nie wierzę mechanikom w 100%) to gdzieś coś musi byc nie tak. może to głupie będzie pytanie, ale już desperacja mnie bierze:

mam dziurawą plecionkę, może tamtędy się lekko wychładza? już mnie to tak klnie.gif jak ta wskazówka opada, dosłownie 2 sekundy po zdjęciu nogi z gazu. opada nieznacznie i również jak stoję w korku, więc zakrycie chłodnicy nic nie da, co ciekawe ogrzewanie jek jest wył to opada tyle samo jak ogrzewanie jest na max sciana.gifsciana.giffurious.gif

EDIT: popatrzyłem trochę w necie i dochodzę do wniosku, że albo coś jest nie tak z czujnikiem temo albo zapowietrzony mam układ. gdyby zj**any był termostat, to też w lecie by skakała temp: poprzedniej zimy tzn. 2006/07 też skakało, latem 2007 był git. a teraz znów sick.gif

Napisano

> EDIT: popatrzyłem trochę w necie i dochodzę do wniosku, że albo coś

> jest nie tak z czujnikiem temo albo zapowietrzony mam układ.

> gdyby zj**any był termostat, to też w lecie by skakała temp:

> poprzedniej zimy tzn. 2006/07 też skakało, latem 2007 był git. a

> teraz znów

Mam podobnie i mówiąc krótko, uważam że wszystko jest w porządku każdej zimy mam delikatne wahania wskazówki a latem jest ok, sugerowałbym dać se na luz a nie wymyślać usterek na siłę wink.gif

Napisano

> Mam podobnie i mówiąc krótko, uważam że wszystko jest w porządku

> każdej zimy mam delikatne wahania wskazówki a latem jest ok,

> sugerowałbym dać se na luz a nie wymyślać usterek na siłę

ja i luz? terminy wykluczające się biglaugh.gif innym stilakom staje a mojemu nie?! znaczy też staje ale z przerwami zlosnik.gif ok. EOT (na razie spineyes.gif)

Napisano
  • Autor

hmm.gifhmm.gifhmm.gifhmm.gifhmm.gif

Co prawda całego termostatu nie rozbierałem niewiem.gif jeszcze..... ale wydaje mi sie, że jest on dośc specyficzny.....W JTD to tak jaby były dwa termostaty w jednej obudowie .... jeden otwiera wylot płynu na chłodnice a 2-gi zamyka hmm.gif musze sprawdzić co....

ale na 100 % będę pewny jak sie do niego dobiorę....

Może to jest jakaś wskazówka..... niewiem.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.