Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupujemy uniaka :]

Featured Replies

Napisano

Siemanko, moj brat szuka swojego pierwszego autka i wybor padl na uno 1,0 fire. Kiedys juz byl taki w rodzince i sprawowal sie bardzo dzielnie wiec sentyment pozostal biglaugh.gif Mamy jednego uniaka na oku z 97roku tylko obecny 3 wlasciciel wspomnial ze autko mialo malowany dach :> uniaki mialy jakies problemy np z luszczacym sie lakierem bezbarwnym czy cos w tym stylu ?? Kolor uniaka bialy 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Siemanko, moj brat szuka swojego pierwszego autka i wybor padl na uno

> 1,0 fire. Kiedys juz byl taki w rodzince i sprawowal sie bardzo

> dzielnie wiec sentyment pozostal Mamy jednego uniaka na oku z

> 97roku tylko obecny 3 wlasciciel wspomnial ze autko mialo

> malowany dach :> uniaki mialy jakies problemy np z luszczacym

> sie lakierem bezbarwnym czy cos w tym stylu ?? Kolor uniaka

> bialy

Moj dach zmatowiał. Czerwony nie metalizowany

Napisano

Czerwony akryl płowieje jak.... sick.gif Szkoda gadać zlosnik.gif A ogólnie co do kupna Uno to najważniejsza jest mulher.gif Sprawdzaj progi, podłogę (tego ni ewidać) oraz standardowo doły drzwi i nadkola. Poza tym jest fajny artykuł poświęcony sprawie oceny atsnu fiacika przed zakupem na naszym wortalu. Polecam tam zajrzeć 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

bylem,czytalem juz wczesniej ;-) tylko wlasnie mnie ten malowany dach zaintrygowal hehe. Co do rudej to przynajmniej pod zdjeciach nie wyglada to zle smile.gif O tego uniaka sie rozbiega

UNO

przedni zderzak troche odstaje....widzicie cos jeszce ?:]

Napisano

Biały... crazy.gif Powiem Ci tak.. Nie koniecznie ale najczęściej takim kolorem są malowane auta powypadkowe. Taki kolor jest najtańszy w przypadku malowania całego auta. Nie twierdzę, iż jest "bity" ale do białych zawsze podchodz ostrożnie. Jeśli chodzi o ten dach to mógł przejść np. gradobicie. Musisz go dokładnie sprawdzić, pamiętając przy tym, że Uno można w takim roczniku i cenie kupić nawet z pierwszej ręki, z małym przebiegiem i czasem warto poczekać lub poszukać ale decyzja należy do Ciebie

Napisano

> Biały... Powiem Ci tak.. Nie koniecznie ale najczęściej takim

> kolorem są malowane auta powypadkowe. Taki kolor jest

Ta... niby masz racje ale jakby to uno miało dobrego dzwona do już by było skasowane przy tej wartości... No chyba, ze miało dzwona jak było jeszcze coś warte.

Napisano

po kierownicy widać że przebieg raczej autentyczny. Mało starta ok.gif

Napisano

> Ta... niby masz racje ale jakby to uno miało dobrego dzwona do już by

> było skasowane przy tej wartości... No chyba, ze miało dzwona

> jak było jeszcze coś warte.

No raczej jak było coś warte.. a co do koloru, to jak pisałem... nie ma reguły

Napisano

> O tego uniaka sie rozbiega

> przedni zderzak troche odstaje....widzicie cos jeszce ?:]

tak: przednie ucho do holowania jest białe, jak by je pomalowano razem ze zderzakiem, natomiast z tyłu już jest czarne hmm.giftylni zderzak masz obtarty.

Napisano

> tak: przednie ucho do holowania jest białe, jak by je pomalowano

> razem ze zderzakiem, natomiast z tyłu już jest czarne tylni

> zderzak masz obtarty.

ano!

no i ta szpara miedzy zderzakiem a błotnikiem z prawej z przodu jest bilusieńka, narmalnie gdyby samochod jezdził z takaą szparą to by sie tam syf zdazyl zebrac, znaczy ze od lakierowania raczej nie jezdzil zbyt duzo... hmm.gif

Napisano

> po kierownicy widać że przebieg raczej autentyczny. Mało starta

ja bym powiedział, że dosyć porządnie starta, zwłaszcza lewa gorna poprzeczka.. u mnie znacznie lepiej wygladała kierownica po 200kkm oslabiony.gif

Napisano

> ja bym powiedział, że dosyć porządnie starta, zwłaszcza lewa gorna

> poprzeczka.. u mnie znacznie lepiej wygladała kierownica po

> 200kkm

daj spokój z wytarciem kierownicy, uno to jest auto miejskie pozatym ten model całkiem ładnie wygląda to ze zderzak gdzies odstaje o niczym nie swidczy kto miał uno wie ze zderzak rozwalic to nie problem bo jest bardzo słaby jak kolega szuro chce to ja moge fachowym okiem spojzec na niego przed kupnem miałem kiedys 3 uno takze znam wszystkie słabe punkty

Napisano
  • Autor

dzieki wielkie za chec pomocy smile.gif jakby co to na pewno sie odezwe smile.gif

Napisano
Napisano

> było

Gdzie cfaniaczek.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.