Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ile pali Hummer H2??

Featured Replies

Napisano

> powiem ci ze moje mikro 1.8 T mi wystarcza a Tobie polecam czytanie

> ze zrozumieniem

wzajemnie

>nie napisalem ze to luksusowe auto ani ze

> drogie

wiec skoro sie zgadzasz ze to auto nie ejst drogie ani luksusowe to co Ci przeszkadza w nim gaz?

>ale skoro go stac by kupowac auto z silnikiem ponad 4

> litrowym topo kiego go na gaz przerabia ?

moze dla tego zeby nie jezdzic 1.8T placac tyle samo za paliwo

> che tanim kosztem sie

> pokazac ze smiga hamem a co do niego leje gazz

ale naprawde az tak Ci to przeszkadza ze ktos jedzis autem z wielkiem silnikiem a placi tyle co Ty?

>to tak samo

> jakbys zobaczyl subaru impreze tankujaca gaz tez nie jest droga

> ale jest historia jak hamek

naprawde nie wiem jaka moze miec historie H2 hehe.gif

Napisano

no i nie wiem po co chcesz sie sprzeczac 270751858-jezyk.gif ja miesiecznie zrobie maks 1200 km i kosztuje mnie to miesiecznie tyle co jego jeden bak i nawet przy bardzo ostrej jezdzie moje auto nie spali tyle co jego przy jezdzie w kapeluszu oczywiscie na gazie smile.gif

dla mnie histora bo majac takie auto wstydzilbym sie podjechac na stacje i tankowac gaz Ty moze bys sie nei wstydzil a ja tak bo moimzdaniem jesli auto z fabryki wychodzil z silnikiem ktory ma jezdzic na benie tzn ze ma jezdzic na benie a nie szukac taniej alternatywy gazu ktory niszczy silnik w jakims stopniu smile.gif

i nie mam w sumie nic do tego ze ma gas tylko porpostu mnie to smieszy do takiego byka wielkiego tankowac byle co byle by do przodu jechal i chodzi mi tez konkretnie o tego goscia ktory zgrywa niewiadomo kogo smile.gif

Napisano

> tanim kosztem sie

> pokazac ze smiga hamem a co do niego leje gazz to tak samo

> jakbys zobaczyl subaru impreze tankujaca gaz tez nie jest droga

> ale jest historia jak hamek

a bierzesz pod uwagę element ekologiczny cfaniaczek.gif

btw: np. w Niemczech można kupić Subaru z fabryczną instalacją lpg (w Polsce z niewyjaśnionych przyczyn niekoniecznie).

w Belgii na punkcie ekologii mają fioła i Cayenne z instalacją nikogo nie dziwi.

tak to już jest z naszą polską mentalnością- jak coś jest tańsze to z założenia nie może być dobre a 'biedaków' trzeba z pogardą wytykać palcami.

Napisano

zazdrościsz smile.gif

Napisano

> dla mnie histora bo majac takie auto wstydzilbym sie podjechac na

> stacje i tankowac gaz

moze to jest auto dla ludzi bez kompleksow typu nie wypada tankowac gaz,nie wypada miec automata,nie wypada miec diesla w porsche,nie wypada spelniac swoich marzen z dziecinstwa,nie wypada....

Napisano

waytogo.gif> a w teren to sie wogole nadaje? czy lepiej Defender sobie daje rade?

Zartujesz??? H2 w teren screwy.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif Defender 100 razy by objechal go w terenie bez najmniejszego problemu.

Ja w tym roku utknalem na szlaku za rozkraczonymi Hummerami....H2 i H3...na tyle powaznie sie rozwalily ze musielismy na szlaku zawrocic...a one staly tam jeszcze 4 dni czekajac na remont. I byly to Hummery przygotowane do ciezkiego terenu. W jednym padla skrzynia biegow i reduktor a potem tylny most. A w drugim padly blokady a potem w zasadzie caly system przeniesienia napedu....od skrzyni przez waly az po mechanizmy roznicowe no.gif

Moj Jeep na tym samym szlaku nawet sie nie spocil za bardzo waytogo.gif

Napisano

> I ile max pojedzie ??

> Pytam, gdyż zdziwiłem się dziś mocno na autostradzie, jak wyprzedził

> mnie taki czołg jadąc równe 140km/h (GPS)...

wracaja do tematu kiedyś jeden poseł M. partii na S... prezentował w jakimś programie swoje zabawki i mówił że ten jego H2 tak koło 30 pali.

Napisano

> ja myślę, że może dochodzić do 50 l/100... opór powietrza, opony

> robią swoje

Mysle że Twoja estymata jest najbliższą prawdy.

Napisano

> średnie 15

> czyli w mieście między 15-20

moja autko w mieście pali pomiędzy 20 a 22

w trasie ostatnio wyszło mi coś koło 14 przy prędkościach do 140 a mam jednak trochę bardziej opływowe autko

więc to co piszesz to można między bajki włożyć ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.