Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

klakson z czego ???????

Featured Replies

Napisano

sory za głupie pytanie ale chciałbym zmienic klakson w seju, jeżdże często w trasy po autastradach i często popylam lewym pasem, i czasami nie puszczaja mnie bo mam seja 270751858-jezyk.gif i klaksonu wogule nie słyszą frown.gif , i pytanie jest takiee z jakiego auta zaadoptowac klakson aby mnie ktoś usłyszał smile.gif albo jakies inne pomysły mile widziane smile.gif20.GIF

Napisano

do tego celu używa się zawsze długich świateł, a klakson jeśli chcesz głośny to warto pomyśleć o jakimś z tira lub czegoś innego co robi wrażenie

Napisano

> sory za głupie pytanie ale chciałbym zmienic klakson w seju, jeżdże

> często w trasy po autastradach i często popylam lewym pasem, i

> czasami nie puszczaja mnie bo mam seja i klaksonu wogule nie

> słyszą , i pytanie jest takiee z jakiego auta zaadoptowac

> klakson aby mnie ktoś usłyszał albo jakies inne pomysły mile

> widziane

z kanta przynajmniej bo byl dwutonowy ok.gif

Napisano

co prawda nie w seju ale kiedys widzialem na youtube filmik z autem w ktorym byla zamontowana pipawka z lokomotywy zeby.GIF

Napisano

> słyszą , i pytanie jest takiee z jakiego auta zaadoptowac

> klakson aby mnie ktoś usłyszał albo jakies inne pomysły mile

> widziane

Mam dwa nowe bodajże od Syreny, taki fajny ślimaczek, jeden mogę Ci opchnąć jak chcesz zeby.GIF

Napisano

ja mam z jakiegos wiekszego Fiata typu Palio.

sa dwa, spiete fabryczna blaszka, ktora ladnie spasowala (po niewielkim pomyslunku) w seryjne mocowanie.

daje rade. najpierw jest reakcja, a pozniej sprawdzanie co trabilo. zlosnik.gif

Napisano

Ja mam z Astry II i spisuje się o wiele lepiej niż seria ok.gif

Napisano

> słyszą ,

No niestety tak to juz jest ze niektorzy puscic nie chca :/ zwlaszza w duzo wyzszej klasy autach smirk.gif Ja nie trabie bo co prawda mogą nie słyszec zwlaszcza jak jeszcze mam kawałek do poprzedzajacego auta. Jak sie zblizam to blysne raz czy dwa dlugimi jak nie ma reakcji to po chwili trzymam dlugie wlaczone tak z 5sek a jak dalej nie ma reakcji to juz caly czas za nim jade na dlugich alien.gif wczesniej czy pozniej zjezdzaja cfaniaczek.gif

Co do klaksonu to ja ostatnio cos takiego kupilem >> KLIK << ale jeszcze nie zalozylem....... ciekawe jak to bedzie sie spisywalo

Napisano
  • Autor

no chyba będe musiał cos takiego kupic , jak zamontujesz to daj znac 270751858-jezyk.gif bo jestem ciekawy jaki to dzwięk 20.GIF

Napisano

polecam klakson od sieny/palio ;-)

Napisano

> A może coś takiego ?

> klik klik!

oj ten to polecam 270751858-jezyk.gif ...

Problem miałem podobny,bo to titanie to jak maluchu , potem dorwałem klakson z duzego fiata i było juz lepiej, a na chwilę obecna jest cos podobnego do tego -> http://moto.allegro.pl/item705363134_potezny_klakson_jak_tir_fanfara_kompresor.html

+ kompresorek i daje piekne brzmienie 270635636-JUMP2.gif

Mówią ze nie ma gdzie zmieścic, ale troszke gimnastyki i nawet podwójna by weszła

Pozdrawiam

Napisano

każdy dwutonowy klakson będzie dobrze hałasował... spróbuj jak koledzy piszą od palio/albei zarzucić.... ja miałem kiedyś z kancioka dwutonowe i było głośno - starczało... a ja bym się nie bawił w żadne fanfary, bo nie pływasz statkiem a do Tira to dużo sejowi brakuje... pozatym kwestia umiejscowienia titków i kompresora confused.gif

Pamiętaj że każde podłączenie większego klaksonu winno odbywać się przez przekaźnik (takie moje zdanie), bo przy większym hałasowaniu spalisz bezpieczniki albo stopisz kabelki albo łapnie Ci te blaszki pod kierą frown.gif

tyle co mogę pomóc

Napisano

widzisz, Ciebie w seju nie chcą puścic, a jak ja pomykam cienkim, w dodatku "007", to niema bata że puści, jeszcze zajedzie drogę smile.gif

klakson w ogóle się chyba na wiele nie zda. Ja robie tak, na sam początek wychylam się trochę i wrzucam lewy kierunkowskaz, jak nie skutkuje to jeszcze długimi po gałach 270751858-jezyk.gif

wtedy są 3 opcje:

1) zjeżdża z drogi

2) olewa mnie dalej

3) depnie tak, żeby mi pokazać kto tu rządzi i w 90% za chwilę znowu go doganiam i ta sama bajka 270751858-jezyk.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wiadomość skasowana przez lila

Napisano

> trąbić to Ty se mozesz na rowerzystów lub na rowerzystki oraz na inne rodzaje piechotnej przechacki

takie rady to udzielaj osobom niespełna rozumu screwy.gif

to najgorsze co moze byc, bardzo łatwo w ten sposób o wypadek, jak jakiś wariat głośnym klaksonem trąbi a rowerzysta o mało nie dostaje ataku i skręca pod koła, lub w najlepszym przypadku do rowu.

Napisano

ja miałem z fso 125 i był o wiele lepszy niz seria, a ten co mam w sienie jest jeszcze lepszy wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.