Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Muszę pochwalić ASO

Featured Replies

Napisano

Muszę pochwalić ASO za posprzątanie i umycie auta przy okazji naprawy gwarancyjnej i przeglądu nadwozia.

Nie pamiętam kiedy ostatnio miałem tak czyste auto w środku :-)

Mam nadzieję, że lakierowanie zostało równie solidnie zrobione.

ASO to Abexim - przy podobnej czynności rok temu Towarowa tak dobrze się nie sprawiła.

Napisano

Jak odbierałem auto po lekkiej kolizji ( wymiana zderzaka przedniego głównie ) to auto w środku i na zewnątrz wyglądało lepiej niż to stojące na salonie. A zostawiłem umazane w środku i uwalone na zewnątrz.

Wielki szacun dla BSP w Łodzi waytogo.gif

Napisano

> Muszę pochwalić ASO za posprzątanie i umycie auta przy okazji naprawy

> gwarancyjnej i przeglądu nadwozia.

> Nie pamiętam kiedy ostatnio miałem tak czyste auto w środku :-)

> Mam nadzieję, że lakierowanie zostało równie solidnie zrobione.

> ASO to Abexim - przy podobnej czynności rok temu Towarowa tak dobrze

> się nie sprawiła.

U mnie przy każdym przeglądzie myją i sprzątają w środku. waytogo.gif

Napisano

> Podobnie u mnie. Umyte z zewnątrz i wewnątrz dywaniki

Ja za to nie polecam Auto-pol serwis na Mangalii przy stegnach w Warszawie. Robia łaske za wszystko, niemili ludzie, kontakt z klientem skandaliczny! Mieli do mnie zadzwonic jak przyjda czesci, nikt nie zadzwonil, a jak do nich dzwonilem 3 (sic!) razy to za kazdym razem ktos mial po sprawdzeniu o co chodzi do mnie odzwonic, a NIKT sie nie pofatygowal o telefon. Oddawalem do nich auto juz 3 razy, ANI RAZU nie posprzatali w srodku, auto bylo nawet brudniejsze.

TRAGEDIA, nie polecam

Napisano

> ANI RAZU nie posprzatali w srodku, auto

> bylo nawet brudniejsze.

> TRAGEDIA, nie polecam

Może po prostu praktykanci w tym serwisie akurat byli zajęci jakimś przeglądem okresowym rotfl.gif

Napisano

> Ja za to nie polecam Auto-pol serwis na Mangalii przy stegnach w

Warszawie. <

Witam,

jakieś 2 tygodnie temu robiłem u nich przegląd po pierwszym roku eksploatacji. W zasadzie była to tylko wymiana filtra i oleju. Na moją prośbę nie myli auta. Dałem 4 litry oleju ... wlali wszystko ! > tak, że musiałem nadmiar odciągnąć strzykawką. Zapłaciłem 350 zł w tym za filtr oleju.

Pzdr.

Napisano

> Warszawie.

Ja ich ostatnio pochwaliłem. Przyjechałem "w potrzebie" bo olej mi się przez uszczelkę korka lał. Przyjęli mnie między umówionymi autami i jeszcze wysprzątali CAŁE auto waytogo.gif

Napisano

> Warszawie.

Ja też u nich serwisuję autko i faktycznie w środku nie sprzątają. Ale za każdym razem samochód jest umyty. Jeżdżę tam bo to najbliższe ASO mojego domu, muszę przyznac, że jakośc i rzetelnośc serwisu nie jest tam najwyższa.

Napisano

> Jeżdżę tam bo to najbliższe ASO mojego domu <

Witam sąsiada smile.gif (mieszkam w rejonie Dolnej), z tego powodu tam również kupiłem samochód.

> muszę przyznac, że jakośc i rzetelnośc serwisu nie jest tam najwyższa <

Dziwna sprawa, że taki średni ten serwis, bo jako dealer Chevroleta mają od kilku lat miano najlepszego.

Pzdr.

Napisano

> Witam sąsiada (mieszkam w rejonie Dolnej), z tego powodu tam również

> kupiłem samochód.

> Dziwna sprawa, że taki średni ten serwis, bo jako dealer Chevroleta

> mają od kilku lat miano najlepszego.

> Pzdr.

dealer jest swietny na pewno bo sa dla ciebie mili bo maja nadzieje ze wyciagna od ciebie kase na nowe auto rotfl.gif

mnie czlowiek ktory przyjmowal rozwalil totalnie tekstem: "chyba pana nie dziwi ze w takim samochodzie za taka cene moga wystepowac usterki" jak sie zglosilem z uszkodzonym alternatorem i jakimis elementami przekladni skrzyni biegow. Jak mozna do klienta taki tekst walnac?!?! Az mi szczeka opadla. Teoretycznie jest to poprawne myslenie, ale primo obraza mnie, secudno to ich psi obowiazek jezeli mam gwarancje naprawiac takie usterki.

Niestety tylko z powodu tego, ze mam tam blisko to korzystam z tego serwisu, ale z wlasnej woli nawet bym sie na niego nie popatrzyl...

Napisano

> dealer jest swietny na pewno bo sa dla ciebie mili bo maja nadzieje

ze wyciagna od ciebie kase na nowe auto <

W sumie serwis też powinien kierować się taką dewizą = być miłym, profesjonalnym, a wtedy klienci bedą zadowoleni, zrobią reklamę, bedą zyski - wydaje się to takie oczywiste i proste, aż dziwne dlaczego tak nie jest.

Pzdr.

Napisano

> ze wyciagna od ciebie kase na nowe auto <

> W sumie serwis też powinien kierować się taką dewizą = być miłym,

> profesjonalnym, a wtedy klienci bedą zadowoleni, zrobią reklamę,

> bedą zyski - wydaje się to takie oczywiste i proste, aż dziwne

> dlaczego tak nie jest.

> Pzdr.

Bo serwisowi nie potrzebna reklama, oni mają głównie kase z przeglądów gwarancyjnych i na tym żerują .

Klient i tak musi przyjechac na przegląd gwarancyjny żeby nie stracić gwarancji no.gif

Po za tym jak byś zarabial tyle co oni, to też by Ci do śmiechu i uprzejmości nie było, oni kierują się zasadą- odwalić co odwalic i do domu- hehe.gif

Napisano

> Jeżdżę tam bo to

> najbliższe ASO mojego domu

E, to mieszkamy koło siebie 20.GIF

Napisano

> mnie czlowiek ktory przyjmowal rozwalil totalnie tekstem: "chyba pana

> nie dziwi ze w takim samochodzie za taka cene moga wystepowac

> usterki" jak sie zglosilem z uszkodzonym alternatorem i jakimis

> elementami przekladni skrzyni biegow. Jak mozna do klienta taki

> tekst walnac?!?!

Kurczę, a do mnie "doradca" mówił, że woli Epicę od Vectry i w ogóle miły był waytogo.gif

Napisano

> Kurczę, a do mnie "doradca" mówił, że woli Epicę od Vectry i w ogóle

> miły był

A mnie przy pierwszym przeglądzie doradca serwisowy pytał się czy mam wersję wolnossąsą czy doładowaną pad.gif

Napisano

> A mnie przy pierwszym przeglądzie doradca serwisowy pytał się czy mam

> wersję wolnossąsą czy doładowaną

hahaha.gif

dysponował obszerną wiedzą w swojej dziedzinie, później się tylko modlić żeby podobnie wiedzący mechanik się nie trafił

Napisano

> A mnie przy pierwszym przeglądzie doradca serwisowy pytał się czy mam

> wersję wolnossąsą czy doładowaną

Żeby być sprawiedliwym: mi na pierwszym przeglądzie wlali 1L oleju za dużo sciana.gif

Napisano

> Żeby być sprawiedliwym: mi na pierwszym przeglądzie wlali 1L oleju za

> dużo

mi tez wlali za duzo oleju na gwarancyjnym a Auto-Pol'u, szkoda gadac... az sie boje myslec co bedzie jak przyjda moje czesci od szkrzyni biegow i jak bedzie mi auto dzialac jak je wymienia... icon_eek.gif

Napisano

> Jak odbierałem auto po lekkiej kolizji ( wymiana zderzaka przedniego

> głównie ) to auto w środku i na zewnątrz wyglądało lepiej niż to

> stojące na salonie. A zostawiłem umazane w środku i uwalone na

> zewnątrz.

> Wielki szacun dla BSP w Łodzi

W moim laczku tylko lakierowali zderzak, autko w srodku błysk => KLASA BSP Łódź - tak trzymać !

Napisano

> W moim laczku tylko lakierowali zderzak, autko w srodku błysk => KLASA BSP Łódź - tak trzymać !

odebralem wczoraj auto z Auto-Pol Service na Mangalii Warszawa. No to juz jest totalny skandal!

Mieli robic cos ze przekladnia, dostaje kluczyki, ide do auta, auto brudniejsze niz oddalem z zewnatrz (sic!), wsiadam a tam:

1. Mieszek wyjety jakby ktos nie skonczyl roboty

2. Na fotelu kierowcy 3 wielkie plamy smaru/oleju !

3. Dywanike cale zabrudzone nie wiem czy, blotem, czy czyms

ide do biura, juz pomijam ze bardziej zblazowanych, niechetnych, chamskich ludzi nigdy nie widzialem, nie wiem jaka oni prowadza polityke kadrowa. Powiedzialem co jest nie tak, a on z łaska w glosie wział kluczyki i bez słowa wsiadł i pojechał na warsztat.

Złośliwie trzymał mnie 45min w poczekalni. Otwieram drzwi, owszem plamy zniknely, ale na siedzeniu jest chyba z milion kawałeczków papieru, a w środku nic nie sprzątnięte. A stracilem 45min !

Od tego czasu chcialem was ostrzec i zaapelować: NIE DAJMY TEMU TRAGICZNEMU, NAJGORSZEMU (z tego co zbieram opinie) WARSZTATOWI.

Jezdzilem tam bo miałem blisko, ale obiecałem sobie, że moja noga nigdy tam nie postanie. Koniec z chamstwem, brakiem kultury i niedoróbkami, ja się już na nich nie nabiore.

Po raz pierwszy w życiu zdażyło mi się spotkać tak fatalne miejsce, jestem zdruzgotany.

pozdrawiam i przestrzegam przed nimi!

Napisano
  • Autor

> jestem zdruzgotany.

> pozdrawiam i przestrzegam przed nimi!

Skarga do Chevrolet Polska? hmm.gif

Napisano

> Skarga do Chevrolet Polska?

mysle, ze jednostkowa akcja nic nie pomoze:)

poza tym nie wiem jaka jest struktura Chevroleta w Polsce. Taki Auto-Pol podlega komuś czy może robić takie rzeczy i nikt mu nic nie może zrobic?

Moja skarga/protestem jest to ze juz nigdy do nich nie wroce i trzeba miec nadzieje, ze takich jak ja, ktorych Auto-Pol potraktował jak "inwektyw" nie wroca tam smile.gif

Napisano

> W moim laczku tylko lakierowali zderzak, autko w srodku błysk => KLASA BSP Łódź - tak trzymać !

Po każdym przeglądzie gwarancyjnym też auto było zawsze umyte ok.gif (niby mała rzecz a pozostawia dobre wrażenie)

Do rozliczenia kosztów (wożę swoje materiały) też nigdy nie miałem okazji się u nich przyczepić. Generalnie, to ASO jest OK.

Napisano

> Skarga do Chevrolet Polska?

ja tam bym napisal (na ten adresik email GM co jest w linkach) stosowna uwage na ten serwis

Ja jak mam ze swoim serwisem problem odrazu wale do GM i sprawa zawsze sie wyjasnia na moja korzysc

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.