Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Strzał za strzałem - muszę coś kupić zamiast.

Featured Replies

Napisano

Odchodząc od wątku mojego, wcześniejszego - jutro jadę na giełdę.

Coś do 4000 tyś. Myślałem - nexia, espero, polonez, tempra, tipo.,

Rada potrzebna.

Będę zobowiązany...

Napisano

> Odchodząc od wątku mojego, wcześniejszego - jutro jadę na giełdę.

> Coś do 4000 tyś. Myślałem - nexia, espero, polonez, tempra, tipo.,

> Rada potrzebna.

> Będę zobowiązany...

zejdź z tych "trupów"

Zainwestuj w Astre do której dostaniesz bez problemu częsci ok.gif

Daewoo jest już na wymarciu, Fiaty - stare modele to też będzie problem

Astre za 4 tyś zł dostaniesz z roku 1995 i nalepiej z 1.6 71 konnym silnikiem zlosnik.gif

Napisano

> zejdź z tych "trupów"

> Zainwestuj w Astre do której dostaniesz bez problemu częsci

Będą potrzebne w szczególności blacharskie, rdzę się ciężko spawa grinser006.gif

Napisano

> Rada potrzebna.

> Będę zobowiązany...

Tipo z prostym 1,4 , za 3000pln można kupić naprawdę zadbany egzemplarz , solidne proste auto

Napisano

> zejdź z tych "trupów"

> Zainwestuj w Astre ...

LOL , a czym się różni ten trup od tamtych hehe.gif , zabiłeś mnie

Napisano

> Rada potrzebna.

> Będę zobowiązany...

Gdybyś troche dołożył to dobrym wyborem byłby Lanos.

Napisano

> LOL , a czym się różni ten trup od tamtych , zabiłeś mnie

Tym że ma 500kkm najechane a tamte 300kkm hehe.gif

Napisano

> Rada potrzebna.

> Będę zobowiązany...

To jak już obejrzysz trochę "aut" na giełdzie devil.gif to zapraszam do oglądnięcia mojej nexii swiety.gif. Jest wystawiona na giełdzie AK.

Napisano
  • Autor

Jeżeli jest ładna - biorę ją jutro.

Napisano

> LOL , a czym się różni ten trup od tamtych , zabiłeś mnie

Do Polonezów i Daewoo już się prawie skończyły części.Teraz królują w DU rzemiślnicze wyroby i to co się da pozyskac z gamy podzespołów Opla.

Napisano

> Do Polonezów i Daewoo już się prawie skończyły części.Teraz królują w DU rzemiślnicze wyroby i to

> co się da pozyskac z gamy podzespołów Opla.

Jak do każdego innego z wyzej wymienionych aut...a co niby astra to wyjatek...? grinser006.gif

Napisano

> Jak do każdego innego z wyzej wymienionych aut...a co niby astra to wyjatek...?

GM nie zbankrutowało, pozatym classik z Gliwic był produkowany nawet w XXI w więc częsci w ASO tez są cfaniaczek.gif

Napisano

> GM nie zbankrutowało, pozatym classik z Gliwic był produkowany nawet w XXI w więc częsci w ASO

> tez są

Kupujesz do 15letniej astry oryginalne czesci...?a po za tym popytaj chłopaków z forum Daewoo,czy maja problem z dostępnością jakiejs czesci...

Napisano

> Rada potrzebna.

> Będę zobowiązany...

Laguna 97r 1,8 benz kombi jest ,ładna od dziewczyny ,cena 6 tys. jak dla swojego.. Stary czy Nowy ? wink.gif

Napisano

4kzl kosztowal lanos sedan z gazem z kacikowej gieldy. jezdzi rewelacyjnie ok.gif zreszta jest to ktorys z lanków kupionych z AK i ulokowanych wsrod znajomych. Zaden nie kosztowal wiecej niz 5kzl , a jeden buja sie bezproblemowo codziennie po 400km zlosnik.gif

te trupy, ktore wyieniles sa warte max 1-2kzl. i sa kompletnie niesprzedawalne sick.gifno.gif

M.

edit - brac cos w tym guscie przykład i nie myslec o kupach w stylu nexia, tipo czy poldek no.gif bo miejsce tego czegos jest na złomie.

Napisano

> Do Polonezów i Daewoo już się prawie skończyły części.Teraz królują w DU rzemiślnicze wyroby i to

> co się da pozyskac z gamy podzespołów Opla.

a o co chcesz się założyć że się mylisz ? hmm.gif

fabryka samochodów nie produkuje części lecz kupuje je u kooperantów , którzy produkują je dotąd , dopóki jest opłacalny zbyt ok.gif

Napisano

> edit - brac cos w tym guscie przykład i nie myslec o kupach w stylu nexia, tipo czy poldek bo

> miejsce tego czegos jest na złomie.

Obejrzales fotki tego lanosa? przeciez on jest z kazdej strony pognieciony...

pozdro

Napisano

> Obejrzales fotki tego lanosa? przeciez on jest z kazdej strony pognieciony...

> pozdro

1. to tylko przyklad.

2. jezeli tylko poszycia - to co z tego ?

akurat ta sztuke da sie kupic za <<<3kzl , a bedzie milion razy lepszy od koszmarnie wygladajacej i gnijacej na potege nexii , czy innych trupkow, ktorych miejsce jest wylacznie na złomie. A lanosow z cena <5kzl jest w ogloszeniach kilkadziesiat ok.gif Na auto do przebujania sie kilka mcy (zanim kolega zalatwi kase od ubezpieczycieli) - jak znalazl. I najwazniejsze - bez zadnego stresu da sie takie auto odsprzedac idea.gif

P.S.

Astra bedzie starsza, drozsza i w przeciwienstwie do lanosa - gnije crazy.gif

Napisano

tylko nie espero...jak szukałem samochodu to chyba 99% espero była przeżarta przez rdzę...z zewnątrz ładne a jak się przyjrzeć to masakra...

Napisano

> 1. to tylko przyklad.

> 2. jezeli tylko poszycia - to co z tego ?

...

Do bujania się przez kilka miesięcy trzeba kupić auto beznakładowe, w zasadzie nie ważne jakiej marki. Co z tego, że dasz 3.5 za tego Lanosa skoro nie będzie miał OC, hamulców, opony do wyrzucenia i jeszcze rozrząd do roboty, albo wytłuczone zawieszenie. I po zakupie okaże się że musisz dołożyć 2 tyś., żeby w ogóle wyjechać za bramę komisu. Estetyka to IMO rzeczywiście sprawa drugorzędna, więc jedna czy dwie wgniotki nie dyskwalifikują auta (chyba, że ktoś jest wyjątkowym estetą wtedy należy szukać importowanych "plaków". Lakier będzie miał ładnie przepolerowany i plasticzki w środku i oponki natłuszczone).

Napisano

> ...

> Do bujania się przez kilka miesięcy trzeba kupić auto beznakładowe,

Lanos kupiony tu na forum za 4k mial do wyciecia katalizator i wymiany czujnik temp. powoetrza. Mial OC na pol roku, przeglad na rok, od wrzesnia nie bylo robione przy nim nic. Przed wydaniem go znajomej zostal zreszta gruntownie sprawdzony. Teraz trzeba kupic letnie opony, bo szkoda jezdzic na dobrych zimowkach, ktore byly razem z autem. Aaa... i wlascicielka przygotowuje sie do jeszcze jednego wydatku : kupna radia zlosnik.gif

M.

Napisano

Co do gnijącej Nexii - odkupiłem takową od faceta/pierwszego właściciela w wieku lat 10. Jest u nas juz 4ty rok. Leciwa babcia Nexia.

Sprawuje się super.

Pierwszy właściciel zakonserwował ją zaraz po kupieniu w salonie. Ani śladu rdzy na aucie 14-letnim.

Co nie zmienia faktu, ze te pozostale niekonserwowane Nexie czy Espea są w stanie tragiczno-zgnitym. To prawda.

Espero potrafiło zacząć gnić na błotnkach po pierwszej zimie (osobiście widziałem pierwsze sztuki na Żeraniu).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.