Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A Kubica efektywnie korzysta z przerwy w f1 ..

Featured Replies

Napisano

i wygrywa w osce Rally Internacionale del Taro i zajmując 8 miejsce w generalce.

Efektywnie i chyba tez troche efektownie. zlosnik.gif

miejmy nadzieje ze pech w rajdach w koncu sie skonczy.

WYNIKI

Napisano

> i wygrywa w osce Rally Internacionale del Taro i zajmując 8 miejsce w generalce.

> Efektywnie i chyba tez troche efektownie.

> miejmy nadzieje ze pech w rajdach w koncu sie skonczy.

> WYNIKI

Rewelacja. Przed nim 5 WRC i dwa S2000.

Napisano

> Rewelacja. Przed nim 5 WRC i dwa S2000.

Zgadza sie. Sledzilem jego wyniki w tym rajdzie wczesniej i szalal. Az sie boje myslec co by bylo gdyby mu WRC dali zlosnik.gif

Napisano

> Zgadza sie. Sledzilem jego wyniki w tym rajdzie wczesniej i szalal. Az sie boje myslec co by bylo

> gdyby mu WRC dali

myślę że o "pracę" po skończeniu z F1 nie musi się martwić biglaugh.gif

Napisano

bomba cool.gifclaps.gif

co by nie gadać kubica jest jedyny claps.gif

Napisano

To potwierdza, że Robert jest urodzonym kierowcą do szybkiej jazdy. Rajdy i F1, to zupełnie inne bajki, a można sobie równie dobrze radzić w obu konkurencjach.

Napisano

Coś koło 3 minuty widać przejazd Roberta - nieźle cisnął zlosnik.gif Zastanawiam się jak na to patrzyli szefowie Renault, czy byli bardzo zdenerwowani hehe.gif Tym bardziej zastanawia mnie fakt, że to jest nietypowa sprawa - zawodnik czynnie biorący udział w sezonie F1 pozwala sobie na starty w rajdach i to na tydzień przed następnym GP! Niebywałe.

Napisano

> Coś koło 3 minuty widać przejazd Roberta - nieźle cisnął Zastanawiam się jak na to patrzyli

> szefowie Renault, czy byli bardzo zdenerwowani Tym bardziej zastanawia mnie fakt, że to jest

> nietypowa sprawa - zawodnik czynnie biorący udział w sezonie F1 pozwala sobie na starty w

> rajdach i to na tydzień przed następnym GP! Niebywałe.

Ja po cichu obstawiam, że był to jeden z warunków przjścia do renault...

Napisano

> Ja po cichu obstawiam, że był to jeden z warunków przjścia do renault...

Raczej nie. Bardziej mu pewnie zależało na korzystnym kontrakcie w F1, na odpowiednich klauzulach, aby w razie czego bezboleśnie mógł zmienić team i żeby nie powtórzyć sytuacji z kontraktem BMW (ale to były inne okoliczności podpisania umowy).

Jeśli było by tak jak piszesz to Robert praktycznie postawił same warunki - co wcale nie jest nie realne zlosnik.gif

Tutaj jest świetny artykuł przetłumaczony z autosportu - aż serce rośnie 893goodvibes.gif Na razie strzał w dziesiątke i wcale na siłę nie trzeba go wsadzać do Ferrari.

Ciekawa fotka z rajdu hehe.gif

283722709-img0046.jpg

post-48679-14352507883889_thumb.jpg

Napisano

> Raczej nie.

A mi się obiło gdzieś o uszy albo oczy zlosnik.gif, że ma klauzulę pozwalającą na udział w rajdach, ale tylko w samochodach Renault. Mniejsza o to - skoro Francuzi się nie rzucają o to, to znaczy, że może jeździć zlosnik.gif

Napisano

> Mniejsza o to - skoro Francuzi się nie rzucają o to, to znaczy, że może

> jeździć

Jak by się rzucali to by nie jeździł 270751858-jezyk.gif Bardziej mi chodzi o to, że wystartował tydzień przed GP a właściwie to kilka dni. Wszystko to w kontekście ubezpieczenia kciuków (sic!) Alonso na jakąś wysoką kwotę hehe.gif

Napisano

> Jak by się rzucali to by nie jeździł Bardziej mi chodzi o to, że wystartował tydzień przed GP a

> właściwie to kilka dni.

Po informacji, że Renault moze wycofać sie z F1 Morelli w rai uno powiedział, że do czasu wyjasnienia sprawy nie będą czynić gwałtownych ruchów z uwagi na fakt, że kontrakt z Renault jest wysoce zatysfakcjonujacy, także w sferze pozapłacowej.

Wtedy komentarz byl taki, ze Ranault pozwoliło (w odróżnieniu od BMW) na 2 sponsorów osobistych, dało decyzyjność w sferze technicznej, umozliwilo odejscie po roku oraz dało większą swobodę w realizacji pozakontraktowych działań Kubicy.

Jak widac to ostatnie sie chyba sprawdziło zlosnik.gif

Swoją drogą po filmiku (vide lewy nawrot) widać wyraźnie, że jechał po wynik, a nie tylko dla funu.

Napisano

Tak naprawdę szczegółów technicznych kontraktu nie znamy, możemy snuć domysły i łączyć co lepsze plotki w spójną całość. Nie zmienia to faktu, że ma bardzo dobry kontrakt i zaufanie zespołu (gdzieś ktoś kiedyś z branży wyścigowej miał w kontrakcie zakaz bodajże jazdy na rowerze!)

Napisano

> Tak naprawdę szczegółów technicznych kontraktu nie znamy, możemy snuć domysły i łączyć co lepsze

> plotki w spójną całość. Nie zmienia to faktu, że ma bardzo dobry kontrakt i zaufanie zespołu

> (gdzieś ktoś kiedyś z branży wyścigowej miał w kontrakcie zakaz bodajże jazdy na rowerze!)

Noo, któryś połamał się kilka lat temu podczas jazdy na rowerze ... Australijczyk Webber ? hmm.gif

Napisano

>... Australijczyk Webber ?

To był Webber... podczas rajdu "Mark Webber Pure Tasmania Challenge" czołowo zderzył się z samochodem co skutkowało podwójnym złamaniem prawej nogi oslabiony.gif dobrze że nie przeszkodzilo mu to w karierze w F1...

Napisano

> Noo, któryś połamał się kilka lat temu podczas jazdy na rowerze ... Australijczyk Webber ?

Mark, ale to nie był kierowca z F1.

Napisano

> Chyba jednak to ten Webber

> jakiś tekst

Nie no on hehe.gif Chodzi mi o to, że to nie był zawodnik z F1. Nie pamiętam po prostu który zawodnik miał/ma taki zakaz w kontrakcie.

Ps. Loeb to samo miał zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.