Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kombi za 50 tys.

Featured Replies

Napisano

> To już wolę dalej Astrą się kulać niż Octavię 1 kupić.

Octavia byla przykladem

wybor jest wiekszy szczegolnie jesli godzisz sie na noPB oraz ewentualnie ciutke dorzucisz

Napisano

> Jedna uwaga – dopuszczalna ładowność testowanej Cromy to 445 kg.

> Przy pięciu pasażerach na pokładzie, każdy o średniej wadze 75 kg, na załadunek pozostaje

> zaledwie 70 kg. Niewiele jak na tej klasy auto..."

Audi a6 - ladownosc 475 kg ....

Napisano

> Ford Focus II, ewentualnie jak uda Ci się znaleźć to II FL z silniczkiem 1,6 Ti-VCT, bo zwykłe 1,6

> to słabizna straszna.

> Kia Cee'd, wykończnie gorsze, cena niższa.

Wykończenie gorsze od Foki II ? yikes.gif A to nowość jakaś hehe.gifhehe.gifhehe.gif Bo że sie prowadzi gorzej to tak, ale to mnie zaskoczyło zlosnik.gif

Napisano

> Wykończenie gorsze od Foki II ? A to nowość jakaś Bo że sie prowadzi gorzej to tak, ale to

> mnie zaskoczyło

tapicerka porażka, skóry mimo że ford ma słabe to jeszcze większa porażka. Plastiki? Chyba tak samo marne. O tym że wsteczny w 1,6 CRDi ledwo się wbija nie wspomnę skromny.gif

Napisano

> tapicerka porażka, skóry mimo że ford ma słabe to jeszcze większa porażka. Plastiki? Chyba tak samo

> marne. O tym że wsteczny w 1,6 CRDi ledwo się wbija nie wspomnę

Gorszej plastykologii niż w Foce na oczy nie widziałem*. porównianie z Kiłą to lekkie nieporozumienie. W Foce II przed FL służbowej dominuje taniocha, wredy plastyk.

Co do wstecznego 1.6 CRDI ... nie zauważyłem, ale może ja umiem biegi zmieniać zlosnik.gif

EDYTA: *A nei przepraszam - Logan ma gorsze zlosnik.gif

Napisano

> Gorszej plastykologii niż w Foce na oczy nie widziałem*. porównianie z Kiłą to lekkie

> nieporozumienie. W Foce II przed FL służbowej dominuje taniocha, wredy plastyk.

Może ... to moje odczucia, fakt faktem po FL w Foce -plastiki wołają o pomstę do nieba. zlosnik.gif

> Co do wstecznego 1.6 CRDI ... nie zauważyłem, ale może ja umiem biegi zmieniać

> EDYTA: *A nei przepraszam - Logan ma gorsze

Uwierz czy chcesz czy nie, to wada fabryczna, pocztaj sobie nawet forum Cee'da wink.gif

Napisano

> Może ... to moje odczucia, fakt faktem po FL w Foce -plastiki wołają o pomstę do nieba.

Prawda ok.gif

> Uwierz czy chcesz czy nie, to wada fabryczna, pocztaj sobie nawet forum Cee'da

W moim i30 nie mam problemu. Ale to chyba nie jest inna skrzynia hmm.gif

Napisano

Kup pan Vectr ę C 893goodvibes.gif Wielkie auto, połknie wszystko i dieselki fiata całkiem udane. Wyposażenie niezłe. W Audi nawet skórzanej kierownicy nie dostałeś w standardzie.

Napisano

> Kup pan Vectr ę C Wielkie auto, połknie wszystko i dieselki fiata całkiem udane. Wyposażenie

> niezłe. W Audi nawet skórzanej kierownicy nie dostałeś w standardzie.

Nie wiem co to ma do mojej wypowiedzi, ale VC to ja dziękuję. Lubię Opla ale meblościanki we wnętrzach to były modne 20 lat temu grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> Nie wiem co to ma do mojej wypowiedzi, ale VC to ja dziękuję. Lubię Opla ale meblościanki we

> wnętrzach to były modne 20 lat temu

Nie do Ciebie tylko da autora wątku wink.gif Tylko myszka mi objechała biglaugh.gif

EDIT:

kto nie lubi meblościanek w środku niech sobie kupi Volvo V70 D5 cfaniak.gif

633980631178082408.jpg

633980630664618620.jpg

m5352.jpg

Napisano
  • Autor

> Nie do Ciebie tylko da autora wątku Tylko myszka mi objechała

> EDIT:

> kto nie lubi meblościanek w środku niech sobie kupi Volvo V70 D5

Jak podzielimy wszelkie koszty łącznie z utrzymaniem na dwóch to czemu nie - mogę szukać V70.

A tak przy okazji.Wolałbym auto o numer mniejsze niż V70 - coś pokroju Astry III kombi.

Napisano

Przegląd volvo s40 diesla z 2005roku był tańszy niż seata leona u kumpla który tym jeździ - zakres ten sam rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif

Napisano

> A tak przy okazji.Wolałbym auto o numer mniejsze niż V70 - coś pokroju Astry III kombi.

czyli v50, ale to jest maly samochod.

Podejrzewam, ze mniejszy w srodku niz Astra.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.