Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jazda bez czynnuka (klima) w układzie

Featured Replies

Napisano

witajcie

demontowałem nagrzewnicę musiałem więc rozszczelnić układ, części będę miał na środę w czwartek rano wyjazd ok 5tys w obie strony, nie zdążę napełnić klimy czy można jeździć z nienapełnioną klimą a co za tym idzie bez smarowania? Oczywiście dodam, że klima nie będzie włączana zlosnik.gif

Napisano

> witajcie

> demontowałem nagrzewnicę musiałem więc rozszczelnić układ, części będę miał na środę w czwartek

> rano wyjazd ok 5tys w obie strony, nie zdążę napełnić klimy czy można jeździć z nienapełnioną

> klimą a co za tym idzie bez smarowania? Oczywiście dodam, że klima nie będzie włączana

Jak skręciłeś wsio szczelnie to z luzem możesz jeżdzić waytogo.gif

Napisano

> witajcie

> demontowałem nagrzewnicę musiałem więc rozszczelnić układ, części będę miał na środę w czwartek

> rano wyjazd ok 5tys w obie strony, nie zdążę napełnić klimy czy można jeździć z nienapełnioną

> klimą a co za tym idzie bez smarowania? Oczywiście dodam, że klima nie będzie włączana

w zasadzie nie powinna sie nawet wlaczyc bez czynnika takze bez klopotu jezdzij

Napisano
  • Autor

dzięki za wypowiedzi ok.gifpiwo.gif

Napisano

A czynnik wypuściłeś do środowiska czy odprowadziłeś w ekologiczny sposób?

PZDR

Napisano

> witajcie

Presostat nie załaczy sprężarki bez odpowiedniego ciśnienia w układzie, więc śmiało możesz jeździć tylko w mniejszym komforcie 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

> A czynnik wypuściłeś do środowiska czy odprowadziłeś w ekologiczny sposób?

> PZDR

niestety do środowiska, zupełnie o tym nie pomyślałem chociaż z drugiej strony co mogłem zrobić i gdzie go zgromadzić? crazy.gif

Napisano

> witajcie

zależy od typu sprężarki - jeśli ze sprzęgiełkiem to po prostu kompresor nie włączy się i wszystko będzie ok.

gorzej jeśli jest kompresor nowego typu pracujący cały czas.

pozdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.