Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Świece i kable

Featured Replies

Napisano

Pewno temat bumerang zlosnik.gif

Jakie świece polecacie 1.4 z LPG

To samo tyczy się kabli WN wink.gif

Napisano

Ja mam drugi rok niebieskie Janmor - u mnie bezproblemowe, ale ich tu niepolecają.

Championy są OK.

Napisano

> czyli BPR6ES (V‑Line 2)

Zgadza się.

Kable ja też mam NGK, świetnie się sprawują - szukaj na allegro.

Napisano
  • Autor

> Sentech

no tanie są na Allegro w porównaniu do NGK o ponad połowę i właśnie nad nimi się zastanawiam hmm.gif

Napisano

Świece NGK, kable również NGK, po przebadaniu wszystkich dostępnych na rynku te z NGK do 1.4 są najlepiej dopasowane symbol w katalogu FT-608. Ja kupiłem za 85zł poszukaj dobrze a znajdziesz w podobnej cenie, niebo lepsze dopasowanie od sentecha.

Napisano
  • Autor

Wiesz - nie chce inwestować w to auto, po prostu chce podmienić coś co może mi pomóc w odzyskaniu pełnej sprawności auto - bo jak na razie jest mocno zalewany i się dusi skubaniec.

Pewno sonda też do wymiany jest - tak niby pokazuje diodowy tester sond zlosnik.gif

Napisano

> Wiesz - nie chce inwestować w to auto, po prostu chce podmienić coś co może mi pomóc w odzyskaniu

> pełnej sprawności auto - bo jak na razie jest mocno zalewany i się dusi skubaniec.

> Pewno sonda też do wymiany jest - tak niby pokazuje diodowy tester sond

pytanie brzmi czy sonda jest uszkodzona czy też spaliny mają niewłaściwy skład i dlatego są złe wskazania....

bo sonda to tylko jeden z możliwych powodów złego składu mieszanki.

pozdr

Napisano

Takie same jak miałeś przed założeniem LPG. Tak samo olej silnikowy. U mnie fabryka założyła świece champion i takie dalej pracują. ostatnie przejechały już 40 kkm i czas by je wmienić, ale nie mogę ich znaleźć w swojej miejscowości, więc pracują dalej bezawaryjnie. Kable też fabrycznie zamontowane (MM), ale wymagały konserwacji. I dalej nie widać w nocy przebić.

Napisano
  • Autor

dlatego mam druga na podmiankę ale nie moge odkręić starej sciana.gif trza ją palinikiem potrakować zlosnik.gif

Napisano

polecam Champion i NGK, obydwie firmy dobre. zlosnik2.gif Janmory wyrzuciłem po miesiącu bo pękł jeden przewód. A po założeniu ich miały takie samo przebicie jak stare oryginały sciana.gif

Napisano
  • Autor

podmieniłem układ zapłonowy i cewkę ( na gazie teraz na luzie nie gaśnie ok.gif ) dziś obadam czy cewka czy układ zapłonowy był walnięty zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.