Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

turbodoładowane auto z gazem...

Featured Replies

Napisano

jak to sie sprawuje... zakladajac auto z seryjnie doladowanym motorem i instalka sekwencja... potrzebuje kupic jakic tatusiowoz, i szukam opinii zlosnik.gif

Napisano

> jak to sie sprawuje... zakladajac auto z seryjnie doladowanym motorem i instalka sekwencja...

> potrzebuje kupic jakic tatusiowoz, i szukam opinii

dobrze sie sprawuje.

Napisano

Zeeetooonn!!!

Pan do Ciebie!

Gaz to zuo... grinser006.gif

A tak szczerze, to znam bardzo mocno podłubane i uturbione seicento, które jeździło bez przeszkód. Znam starą ibizę Cupra (1.8T), która na hamowni robi prawie 200 kucy na seryjnych gratach i gazie (na benzynie dokładnie tyle samo).

Da się jeśli założysz dobrą instalację u fachowca i dobrze to wystroisz.

Napisano

> jak to sie sprawuje... zakladajac auto z seryjnie doladowanym motorem i instalka sekwencja...

Moje Volvo źle jeździło na gazie.

Dla oszczędności własnych nerwów jeździłem pomimo instalki lpg na benzynie. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Moje Volvo źle jeździło na gazie.

> Dla oszczędności własnych nerwów jeździłem pomimo instalki lpg na benzynie.

jakie miales volvo?? jaki motor bo interesi mnie wlasnie cosik takiego... biglaugh.gif

Napisano

> jakie miales volvo?? jaki motor bo interesi mnie wlasnie cosik takiego...

Przecież byłem nim u Ciebie po motorownie dla Jordana cfaniaczek.gif

850 T-5

4.JPG

Napisano

Bez problemu, jeśli instalka będzie dobra z całym osprzętem a nie na zasadzie "ma być tanio"

Ja polecam KME Diego G3 bo ma duże możliwości dopasowania się do wszelkich modyfikacji, podnoszenia doładowania itp, bez ingerencji w osprzęt benzynowy.

Napisano

znam 280 konnego civica turbo w gazie i bez awaryjnie od ponad roku czasu smile.gif choć mnie to boli, że takie rzeczy ludzie robią w gazie zeby.GIF ale jak powiedział właściciel nie boli go kieszeń jak czasem go podepta zeby.GIF

Napisano

> znam 280 konnego civica turbo w gazie i bez awaryjnie od ponad roku czasu choć mnie to boli, że

> takie rzeczy ludzie robią w gazie ale jak powiedział właściciel nie boli go kieszeń jak

> czasem go podepta

Możesz mnie z nim skontaktować? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> Przecież byłem nim u Ciebie po motorownie dla Jordana

> 850 T-5

bo zasrtanawiam sie nad V 40 T4 wlasnie i jestem ciekaw jak to sie sprawuje biglaugh.gif

Napisano

> bo zasrtanawiam sie nad V 40 T4 wlasnie i jestem ciekaw jak to sie sprawuje

4 gary? Fuuuujjjj... grinser006.gif

To już imo całkiem inna bajka niż mój karawan.

Na pierwsze wydanie V70 bym się teraz szarpnął, ale jeszcze chwila.

Najpierw korozja musi Nissana dobić zeby.GIF

Napisano

> 4 gary? Fuuuujjjj...

> To już imo całkiem inna bajka niż mój karawan.

> Na pierwsze wydanie V70 bym się teraz szarpnął, ale jeszcze chwila.

> Najpierw korozja musi Nissana dobić

4 cylindry to sieczkarnia, tak mawiał Poeta Polski zeby.GIF

Napisano

> znam 280 konnego civica turbo w gazie i bez awaryjnie od ponad roku czasu choć mnie to boli, że

> takie rzeczy ludzie robią w gazie ale jak powiedział właściciel nie boli go kieszeń jak

> czasem go podepta

i ja się pod tym podpisuje obiema nogami i rencoma ok.gif nie widzę sensu nabijać portfeli magnatom paliwowym i państwu z akcyzy skoro można za takie same osiągi płacić o połowę mniej. Dlatego deptam ile wlezie i nawet jak mi spali 15 gazu to mnie to rybka. Ale jakby mi miał palić tyle benzyny to musiałbym jeździć jak kapelusz i wtedy nie było by sensu uturbiac no bo po co skoro i tak nie korzystałbym z osiągow bo za drogo by było. Kto sprytny ten szcza na stereotypy i upala 2x dłużej za te sama kasę, a kto się wstydzi koreczka na zderzaku no to buli, dlatego popieram tego gościa od hondy w 100 procentach ok.gif

dziękuję milego wieczoru

Napisano

> dobrze sie sprawuje.

Ty to naprawde zaraz z lodówki mi wyskoczysz i powiesz jakie to turbo jest fajne sick.gif

Napisano

> Ty to naprawde zaraz z lodówki mi wyskoczysz i powiesz jakie to turbo jest fajne

zlosnik2.gif270635636-JUMP2.gif

Napisano

niechce być dla Ciebie nie miły, nawet nie mam takiego zamiaru, ale czytajać Twoje posty na temat gazu mam takie wrażenie, że masz jakiś jednak na tym punkcie kompleks i strasznie boli Cie ten gaz mimo wszystkiego, chyba nie trzeba powtarzać wkółko, że jest taniej, bo każdy o tym wie, a jak kogoś stać jezdzić na benzynie to niech sobie jezdzi i nie ma co mu tego wypominać, jak dla mnie gaz to złoooooo pozdro

Napisano

> niechce być dla Ciebie nie miły, nawet nie mam takiego zamiaru, ale czytajać Twoje posty na temat

> gazu mam takie wrażenie, że masz jakiś jednak na tym punkcie kompleks i strasznie boli Cie ten

> gaz mimo wszystkiego, chyba nie trzeba powtarzać wkółko, że jest taniej, bo każdy o tym wie, a

> jak kogoś stać jezdzić na benzynie to niech sobie jezdzi i nie ma co mu tego wypominać, jak

> dla mnie gaz to złoooooo pozdro

+1

Bez urazy.

Napisano

> niechce być dla Ciebie nie miły, nawet nie mam takiego zamiaru, ale czytajać Twoje posty na temat

> gazu mam takie wrażenie, że masz jakiś jednak na tym punkcie kompleks i strasznie boli Cie ten

nie wiem dokładnie co masz na myśli z tym kompleksem,

> gaz mimo wszystkiego, chyba nie trzeba powtarzać wkółko, że jest taniej, bo każdy o tym wie,

nie wiem ale jak czytam nie raz wątki to odnoszę wrażenie że jednak nie wiedzą.

> jak kogoś stać jezdzić na benzynie to niech sobie jezdzi i nie ma co mu tego wypominać, jak

> dla mnie gaz to złoooooo pozdro

no własnie a jak ktos chce jeździć na gazie a jeszcze nie daj Boże coś uturbiac albo coś to zaraz się czyta bzdety o kuchenkach i zapalniczkach spineyes.gif więc ja muszę pisac na odwrót coby przeciwwaga była smile.gif mnie tez stać ale wolę wydawać na przyjemniejsze rzeczy niż na wache. Amen

Napisano

> Ty to naprawde zaraz z lodówki mi wyskoczysz i powiesz jakie to turbo jest fajne

1. No bo jest skromny.gif

2. Nie o tym jest temat bo kolega pytał jak się sprawuje turbione auto na gazie. Odpowiedziałem i myślę że mam do tego prawo bo znam z własnego doświadczenia że działa bardzo dobrze.

3. Wejdz w mój profil i tam będzie taki przycisk "ignoruj" i kliknij go i nie otwieraj lodówki ok.gif

Napisano
  • Autor

> 4 gary? Fuuuujjjj...

> To już imo całkiem inna bajka niż mój karawan.

> Na pierwsze wydanie V70 bym się teraz szarpnął, ale jeszcze chwila.

> Najpierw korozja musi Nissana dobić

V70 zona nie da rady zaparkowac, a to ma byc auto w duzej mierze dla niej, ja ujeżdzam ccsa zlosnik.gif

Napisano

claps.gifclaps.gifclaps.gifclaps.gifclaps.gifclaps.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifrotfl.gifok.gif

Napisano

mam taki saab 2.0 t + lpg brc sekwent 24 i smiga az milo nie czuje roznicy po przelaczeniu na gaz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.