Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

19 Rajd Rzeszowski

Featured Replies

Napisano

No to duzymi krokami zbliza sie jedna z dwóch najwiekszych imprez motoryzacyjnych w Polsce czyli 19 Rajd Rzeszowski - połączone rundy

RSMP,

Mistrzostw Słowacji

Mistrzostw Europy Centralnej

RPP

i kierowcy z R2

Kto sie wybiera?

Napisano

> Czekaj, to tam rok temu Grzyb wygrał?

W zeszłym roku i 2 lata temu również.

Napisano

> W zeszłym roku i 2 lata temu również.

Trche czas mi zapitala, wydawało mi się, że ten rajd rok temu to niedawno był smile.gif

Napisano

swietny rajd . byłem tam ze trzy raz. raz kiedys dojazdówka szła pod domem mojej babci. ale szkoda ze w tym roku nie bedzie słynnego watersplasha

Napisano

> Czekaj, to tam rok temu Grzyb wygrał?

heheh a kuzi przeważnie dzwonił grinser006.gif

Napisano

> swietny rajd . byłem tam ze trzy raz. raz kiedys dojazdówka szła pod domem mojej babci. ale szkoda

> ze w tym roku nie bedzie słynnego watersplasha

Rajd super! Potwierdzam. 2 lata temu jechałem w nim jako pilot. Wynik nie był imponujący dzięki

, ale trasy super. smile.gif
Napisano

> Kto sie wybiera?

ja, na safety 3 już raz

2 lata temu bardzo średnio było, w ubiegłym roku Słowacy zrobili swoje i naprawde było co oglądać, w tym roku mam nadzieje bedzie podobnie

Napisano

domek zarezerwowany ok.gif

wyjazd w piątk z samego rana, powrót dopiero w niedzielę.

najlepszy i najtrudniejszy rajd w Polsce moim zdaniem. chyba nawet lepszy od Rajdu Polski. Rok temu byłem, było na co popatrzeć. cool.gif

Napisano
  • Autor

> domek zarezerwowany

> wyjazd w piątk z samego rana, powrót dopiero w niedzielę.

> najlepszy i najtrudniejszy rajd w Polsce moim zdaniem. chyba nawet lepszy od Rajdu Polski. Rok temu

> byłem, było na co popatrzeć.

to widzimy się w Rzeszowie smile.gif

kto jedzie? smile.gif

Napisano

> gdzie to było? testy jakieś?

przedrajdowe testy bodajże w Lubeni

już jutro 5:45 wyjazd na rally devil.gif

Napisano

> przedrajdowe testy bodajże w Lubeni

> już jutro 5:45 wyjazd na rally

jadą i moi, ja tym razem w domu...

w TV coś bedzie na żywo?

Napisano

> No to duzymi krokami zbliza sie jedna z dwóch najwiekszych imprez motoryzacyjnych w Polsce czyli 19

> Rajd Rzeszowski - połączone rundy

> RSMP,

> Mistrzostw Słowacji

> Mistrzostw Europy Centralnej

> RPP

> i kierowcy z R2

> Kto sie wybiera?

mialem jechac i nie pojade frown.gif w sobote kolo poludnia musze byc we wladyslawowie beksa.gif i nastepne RPP tez odpadam, bo sie kumpel obraczkuje facepalm.gif

Napisano

nie jestem z tych regionów ,a chciałbym dzisiaj o 18 zjawić się w Połomii bo przebywam w Rzeszowie w tym czasie smile.gif ciężko dojechać tam ? Jakie miejsce jest ciekawe i bezpieczne na tym OS ?

Napisano

> K...a, znowu?!

Dziwi Cię to?? Mnie jakoś nie... rotfl.gifrotfl.gifrotfl.gif Ciekawe jak długo teraz Gerber z nim wytrzyma.

Napisano

> Dziwi Cię to?? Mnie jakoś nie... Ciekawe jak długo teraz Gerber z nim wytrzyma.

Jak to było?

Leszek Dzwonnik Kuzaj?

Czy Leszek Daleko Od Szosy Kuzaj?

zlosnik.gif

A teraz serio...

Czytałem, że ma poważne obrażenia wewnętrzne...

Życzę mu zdrowia... ok.gif

Napisano

> Dziwi Cię to?? Mnie jakoś nie... Ciekawe jak długo teraz Gerber z nim wytrzyma.

Nie dziwi mnie to, szkoda by mi tylko bylo gdyby stracil kontrakt ze skoda, i gdyby skoda wsparla jakiegos zagranicznego zawodnika, zamiast kogos z "naszych".

Wydaje mi sie, ze Kuzaj ma zbyt duze cisnienie i chyba nikt mu nie powiedzial, ze rajdy to nie konkurs, w ktorym wygrywa ten kto przeroluje najwiecej razy. Przydaloby sie, zeby gore wziela u niego glowa i zimna kalkulacja, niz "hej do przodu, wyda to wyda, nie wyda to ch..." biglaugh.gif

Napisano

poprostu jest mu potrzebny dobry psycholog...facet umie jeździc i wielokrotnie to udowodnił..jest znakomitym kierowca, jednak jak sie jedzie na 110% trzeba sie liczyć z tym, ze gdzies będzie za grubo.. brakuje mu kalkulacji, bo nie zawsze trzeba jechac ponad swoje możliwości...tym bardziej na testach...Myślę ze tu problem siedzi gdzies w głowie i napewno da sie nad tym popracować, zeby było lepiej...

Dobrze by było, gdyby Skoda spakowała do S2000 kogoś z naszych, Butruka, Bębenków, Frycza, Sztukę, Habaja, Staniszewskiego...kogoś, kto siedzi w domu, a jest dobry albo kogoś kto w tym sezonei zrobił ogromny postęp....choc Bębny niech lepiej klepia C2 w pucharze, bo to co widziałem jak Bęben jeździ ośką to szczęka opada... yikes.gif

Kajtek niech dalej jeździ Subru, licze ze w tym roku zdobędzie tytuł i udowodni, ze w przyszłym roku moze spokojnie walczyc o ME albo IRC w S2000....i za rok Skoda jak najbardziej moze go zaprosić... zlosnik.gif

Napisano

> poprostu jest mu potrzebny dobry psycholog...facet umie jeździc i wielokrotnie to udowodnił..jest

> znakomitym kierowca, jednak jak sie jedzie na 110% trzeba sie liczyć z tym, ze gdzies będzie

> za grubo.. brakuje mu kalkulacji, bo nie zawsze trzeba jechac ponad swoje możliwości...tym

> bardziej na testach...Myślę ze tu problem siedzi gdzies w głowie i napewno da sie nad tym

> popracować, zeby było lepiej...

Jestem podobnego zdania, ze psycholog powinien pomoc, ale Kuzaj chyba wychodzi z zalozenia, ze albo jedzie na 150% albo wcale. Fajne podejscie, bardzo sportowe i zdecydowanie lepiej ogladac takiego zawodnika, niz drugiego, ktory jedzie na 80% i wlecze sie gdzies na koncu stawki, ale w przypadku Kuzaja chyba wlasnie jak powiedziales przydalaby sie zimna kalkulacja na starcie, zeby dojechac kilka rajdow nawet na 3-4 miejscu niz konczyc na testowym. Obawiam sie, ze Skoda moze mu niedlugo podziekowac.. jesli tak dalej pojdzie.

> Dobrze by było, gdyby Skoda spakowała do S2000 kogoś z naszych, Butruka, Bębenków, Frycza, Sztukę,

> Habaja, Staniszewskiego...kogoś, kto siedzi w domu, a jest dobry albo kogoś kto w tym sezonei

> zrobił ogromny postęp....choc Bębny niech lepiej klepia C2 w pucharze, bo to co widziałem jak

> Bęben jeździ ośką to szczęka opada...

> Kajtek niech dalej jeździ Subru, licze ze w tym roku zdobędzie tytuł i udowodni, ze w przyszłym

> roku moze spokojnie walczyc o ME albo IRC w S2000....i za rok Skoda jak najbardziej moze go

> zaprosić...

Mysle, ze Frycz bylby tutaj bardzo fajnym kandydatem, bo z tego co czytalem, powiesil definitywnie kask na kolek w przedpokoju, z powodow finansowych, a pokazal niejednokrotnie, ze jezdzic rowniez potrafi.

Bebny w C2 radza sobie bardzo fajnie, ale wydaje mi sie, ze jazda C2 w ich przypadku jest, hm... uwlaczajaca? Jakby nie bylo, wyniki sa, podnosza poziom rywalizacji, ale to nie ich liga. Oni powinni smigac S2000 i konkurowac z czolowka RSMP, a nie z kilkoma za przeproszeniem "chlopcami", ktorzy dopiero ucza sie jezdzic.

Mowiac szczerze Kajtka to ja bym widzial na miejscu Kuchara w Peugeocie, chociaz N-ka rowniez pokazuje, ze "prawdziwy marynarz to i na drzwiach od stodoly poleci" (czy jakos tak waytogo.gif).

Napisano

> Bebny w C2 radza sobie bardzo fajnie, ale wydaje mi sie, ze jazda C2 w ich przypadku jest, hm...

> uwlaczajaca? Jakby nie bylo, wyniki sa, podnosza poziom rywalizacji, ale to nie ich liga. Oni

> powinni smigac S2000 i konkurowac z czolowka RSMP, a nie z kilkoma za przeproszeniem

> "chlopcami", ktorzy dopiero ucza sie jezdzic.

Z tym sia akurat nei zgodze...Bębenki są bardzo zadowolone z tego, ze jeżdżą C2, zobacz po wywiadach i wypowiedziach.. nigdzie nie ma tam braku zadowolenia, Michał jest tym cholernie zajarany... to jest własnie fajne i bardzo mi sie podoba u nich, ze wsiedli bez skrupułów do słabszego auta i czerpią radość z jazdy... i pokazują, ze są piekielnie szybcy (przy tej obsadzie 10 miejsce w generalce i najszybsza ośka w Rzeszowie)... chylę czoła...naprawde....

Napisano

> Z tym sia akurat nei zgodze...Bębenki są bardzo zadowolone z tego, ze jeżdżą C2, zobacz po

> wywiadach i wypowiedziach.. nigdzie nie ma tam braku zadowolenia, Michał jest tym cholernie

> zajarany... to jest własnie fajne i bardzo mi sie podoba u nich, ze wsiedli bez skrupułów do

> słabszego auta i czerpią radość z jazdy... i pokazują, ze są piekielnie szybcy (przy tej

> obsadzie 10 miejsce w generalce i najszybsza ośka w Rzeszowie)... chylę czoła...naprawde....

Masz 100% racji, Bebenki sa zadowolone. Mi bardzo podobala sie wypowiedz ktoregos z nich, ktory odpowiadajac wlasnie na pytanie o jazde C2, stwierdzil, ze "bedac zawodnikiem na takim poziomie, nalezy jechac szybko kazdym samochodem".

Ja jednak dalej twierdze, ze duzo fajniej byloby gdyby jezdzili jednak S2000..

Napisano

no i z powrotem w domu

najpierw testowy - melicharek, kajto i bryan zdecydowanie najlepiej na spadaniu przed metą, brawa dla klementowicza i rzeźnika za 90tke przez mostek

piątek - początkowo koło kościoła w lubeni, potem przewieźli mnie na punkt sos, miejsce takie że kompletna nuda, tylko melicharek boka konkretnego zapiął, że omało co z krzesełka mnie nie zrzucił grinser006.gif plus taki że z sędziami po zamkniętej trasie sie przewiozłem, jakby nie było radocha była cool.gif i inteligjentny pan władza który zamiast pomóc pilnować kibiców to tylko mandaty za piwo i sikanie w krzaki chciał wypisywać screwy.gif

sobota - całkiem ciekawa partia na połomi, wybita szyba sołka, kilka innych drobnych przygód

Napisano
  • Autor

ma ktos moze jakies zdjecia z 19 rajdu rzeszowskiego?

poszukuje zdjec zalogi 207 - pomaranczowo czarno bialy peugeot 106 smile.gif

Napisano
  • Autor

> podaj maila coś się znajdzie

priv

Napisano

> ma ktos moze jakies zdjecia z 19 rajdu rzeszowskiego?

> poszukuje zdjec zalogi 207 - pomaranczowo czarno bialy peugeot 106

taki?

grinser006.gif

Z góry przepraszam za gołą klatę Zetona.

ddb81dbc8c4d.jpg

Napisano

> priv

pochwal sie badi zdjeciem z rajdu a nie kitrasz na dysku grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> taki?

> Z góry przepraszam za gołą klatę Zetona.

nie dziala zdjecie!

Napisano

> nie dziala zdjecie!

teraz działa?

v8d9vp.jpg

Napisano

> teraz działa?

Brawo Kojot idealnie zasłonięty sponsor. smile.gif widać że bawiliście się wybornie ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.