Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

oświetlenie "nowych" wozkow

Featured Replies

Napisano

> dzieki za nominacje Panie wszystkowiedzacy

nie no, luz spineyes.gif ale nie zorientowales sie po kilku takich samochodach? yikes.gif w jednym jakbys to zobaczyl to rozumiem - moze dziwic, ale jak widziales juz kilka to nie wyczailes ze tak byc musi ? zlosnik.gif

Napisano

> w jaki sposb zrobiles podlaczenie elektryczne ?

jeśli mogę, to ja zrobiłem zupełnie prosto: w sumie dokładasz jeden przekaźnik, światełka i niezbędne okablowanie waytogo.gif

284060954-LEDDZIENNE.JPG

post-109606-14352509255452_thumb.jpg

Napisano

> Tak.

> Dodatkow trzeba rozwiazac problem gasniecia ich, jak

> Ponieważ światła pozycyjne jak i całe inne oświetlenie nie musi się świecić więc mam zamontowane

> światła dzienne na normalną żarówkę 21W.

> Światła te włączają się wraz z włączeniem zapłonu, a wyłączają się z chwilą wyłączenia zapłonu lub

> włączenia świateł pozycyjnych.

ok, jasne, dzieki ok.gif

Napisano

> 30% to troche za duzo aby osiagnac przepisowe 22W. Oslepiasz innych kolego

Nie jestem pewien, ale widzialem kilka aut co albo jechaly na jakby slabych/zle ustwionych dlugich albo mialy ten modul, efekt taki ze jednak to przeszkadza i oslepia tongue.gif, oczywiscie nie tak bardzo jak zwykle dlugie ale jednak ..

Napisano

> Dobrze rozumiesz.

> Żeby gasły po włączeniu świateł mijania/drogowych (można też po załączeniu pozycyjnych) to albo

> montujesz taki moduł albo masz światła dzienne tego typu , ktore nie potrzebują takiego

> modułu bo po podłączeniu dodatkowego kabelka do + świateł postojowych/mijania gasną

> samoczynnie po zapaleniu ww. świateł.

dzieki za info ok.gif, w sumie mozna samemu cos podobngo zmajstrowac na przekaznikach wink.gif

Napisano

> jeśli mogę, to ja zrobiłem zupełnie prosto: w sumie dokładasz jeden przekaźnik, światełka i

> niezbędne okablowanie

wlasnie cos takiego trzeba bedzie zmajstrowac, musze jeszcze znaleźć miejsce gdzie w Punto2 wsadzic grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> nie no, luz ale nie zorientowales sie po kilku takich samochodach? w jednym jakbys to zobaczyl

> to rozumiem - moze dziwic, ale jak widziales juz kilka to nie wyczailes ze tak byc musi ?

gdybym sie nie zorientowal dalej zylbym w niewiedzy 270751858-jezyk.gifzlosnik.gif

jakos nie wpadlem na to, ze swiatla do jazdy dziennej obejmuja tylko przod auta biglaugh.gifzlosnik.gif

swoja droga troche bez sensu... chyba lepiej jak tyl rowniez jest oswietlony- imho

Napisano

> swoja droga troche bez sensu... chyba lepiej jak tyl rowniez jest oswietlony- imho

po co ?

żeby stop był gorzej widoczny, zwłaszcza przy lampach z żarówką 5W/21W hmm.gif

Napisano
  • Autor

> po co ?

> żeby stop był gorzej widoczny, zwłaszcza przy lampach z żarówką 5W/21W

lepsza widocznosc wolniejszego samochodu, przy wiekszych predkosciach poza miastem np zlosnik.gif

albo chociaz lepsza widocznosc auta jadacego przed jakims autem...

czy stop jest mniej widoczny? nie sadze zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.