Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak namierzyć właściciela auta?

Featured Replies

Napisano

hej

Macie jakieś pomysły, sposoby, znajomych, którzy byli by w stanie pomóc w namierzeniu właściciela auta z Olsztyna?. Mam nr rejestracyjne, wiem jakie auto i kolor.

Dzięki za rady, pomoc.

Napisano
  • Autor

> w jakim celu chcesz namierzyć ??

Stoi w pewnym miejscu w Warszawie od kilku miesięcy. Widać, że nie ruszany od długiego czasu. Nie daleko znajdują się warsztaty i podejrzewam, że jeden z nich wyprowadził auto na parking bo właściciel nie chciał naprawiać czy coś i teraz stoi.

Może właściciel chciał by się pozbyć auta za pare zł i mieć problem z głowy.

Napisano
  • Autor

> Moze sie szykuje.

Jak napisałem wyżej stoi od kilku miesięcy. Żadne lanie nie wchodzi w gre.

Napisano

Zostaw kartkę za wycieraczką, jak masz dobre znajomości to się da inaczej lepiej zapomnij.

Napisano

> hej

to są informacje zastrzeżone i raczej nikt się nie podłoży jak walnąłeś takim czymś na forum. nawet po znajomości jest ciężko.

trzeba było billboard postawić hehe.gif

jak masz sprawę i wiesz, że auto jest NO to możesz próbować prosić o wysłanie wiadomości do właściciela jakąś miłą panią z WK. Wtedy nikt Ci nie podaje danych, więc nie łamie prawa, a właściciel albo się skontaktuje albo nie. Kwestia żebyś znalazł kogoś kto Ci zechce w ten sposób pomóc.

Napisano

> Stoi w pewnym miejscu w Warszawie od kilku miesięcy. Widać, że nie ruszany od długiego czasu. Nie

> daleko znajdują się warsztaty i podejrzewam, że jeden z nich wyprowadził auto na parking bo

> właściciel nie chciał naprawiać czy coś i teraz stoi.

> Może właściciel chciał by się pozbyć auta za pare zł i mieć problem z głowy.

Wybij szybę i zgłoś wrak do SM

Napisano
  • Autor

> to są informacje zastrzeżone i raczej nikt się nie podłoży jak walnąłeś takim czymś na forum. nawet

> po znajomości jest ciężko.

> trzeba było billboard postawić

Nie napisałem ani nr, ani gdzie auto stoi. Nie proszę również o namiary na urzędników, policjantów czy innych takich. Wiem, że na AK jest dużo ludzi z różnych okolic i może ktoś był by w stanie sie coś dowiedzieć. Nie wiem wogóle o co CI chodzi z tym bilbordem. Jest priv, w moim profilu jest GG nikt inny się nie dowie o kontakcie.

> jak masz sprawę i wiesz, że auto jest NO to możesz próbować prosić o wysłanie wiadomości do

> właściciela jakąś miłą panią z WK. Wtedy nikt Ci nie podaje danych, więc nie łamie prawa, a

> właściciel albo się skontaktuje albo nie. Kwestia żebyś znalazł kogoś kto Ci zechce w ten

> sposób pomóc.

I o taką radę prosiłem. Dzięki.

Napisano
  • Autor

> Zostaw kartkę za wycieraczką, jak masz dobre znajomości to się da inaczej lepiej zapomnij.

Jakieś znajomości mam, trzeba będzie odkurzyć stare kontakty.

Napisano

> Jakieś znajomości mam, trzeba będzie odkurzyć stare kontakty.

I tak watpie czy ktos Ci sie podlozy i poda dane. Za takie cos mozna z pracy wyleciec.

Napisano

> to są informacje zastrzeżone i raczej nikt się nie podłoży jak walnąłeś takim czymś na forum. nawet

> po znajomości jest ciężko.

Jak ma się znajomości w sklepie spożywczym, bądź u wulkanizatora ..... to normalne, że będzie ciężko zlosnik.gif

Napisano

> Nie napisałem ani nr, ani gdzie auto stoi. Nie proszę również o namiary na urzędników, policjantów

> czy innych takich. Wiem, że na AK jest dużo ludzi z różnych okolic i może ktoś był by w stanie

> sie coś dowiedzieć. Nie wiem wogóle o co CI chodzi z tym bilbordem. Jest priv, w moim profilu

> jest GG nikt inny się nie dowie o kontakcie.

Ta, jasne hahaha.gif

Napisano

> Jak ma się znajomości w sklepie spożywczym, bądź u wulkanizatora ..... to normalne, że będzie

> ciężko

nie bardzo wiem co chciałeś przez to powiedzieć niewiem.gif

aaaaaa... chciałeś być fajny zeby.GIF

facepalm.gif

Napisano

> nie bardzo wiem co chciałeś przez to powiedzieć

> aaaaaa... chciałeś być fajny

Tak ja jestem fajny, a ty jesteś zwykłym trolem....tak to chciałem powiedziec.

Napisano

> hej

> Macie jakieś pomysły, sposoby, znajomych, którzy byli by w stanie pomóc w namierzeniu właściciela

> auta z Olsztyna?. Mam nr rejestracyjne, wiem jakie auto i kolor.

> Dzięki za rady, pomoc.

wrzuć na priv to co masz

może się coś uda

opisz mi też dokładnie o co chodzi bo ja tez sie muszę wytłumaczyć

pozdroo

Napisano
  • Autor

> I tak watpie czy ktos Ci sie podlozy i poda dane. Za takie cos mozna z pracy wyleciec.

Tak jak napisał MBP, może miła pani z WK da kolesiowi mój nr telefonu.

Jest jeszcze inna mozliwość, zawsze można podjechac , udeżyć swoim autem w to i zadzwonic na policję. Ci już dadzą mi kontakt do właściciela albo go wezwą ale szkoda niszczeć coś co chce sie moze nabyć.

Napisano

szkoda niszczeć coś co chce

> sie moze nabyć.

Zawsze można otrzeć minimalnie najtańszą część samochodu (czarny zderzak) i zadzwonić na policje, koszt uzyskania informacji ograniczy się do wielkości uzyskanego mandatu zeby.GIF

Napisano
  • Autor

> szkoda niszczeć coś co chce

> Zawsze można otrzeć minimalnie najtańszą część samochodu (czarny zderzak) i zadzwonić na policje,

> koszt uzyskania informacji ograniczy się do wielkości uzyskanego mandatu

Jednak 200-300 zł drogą nie chodzi.

Napisano

> Jednak 200-300 zł drogą nie chodzi.

cierpliwości

kilka dni chyba Cię nie zbawi jak jeszcze postoi?

spróbujemy zobaczymy

Napisano
  • Autor

> cierpliwości

> kilka dni chyba Cię nie zbawi jak jeszcze postoi?

> spróbujemy zobaczymy

Spokojnie

Napisano

możesz zadzwonić do cepiku i pogadać...

jak dobrze uzasadnisz to możliwe, że podadzą Tobie taką informację ok.gif

Napisano

to przejdź się po tych warsztatach i popytaj, który wystawił. Pewnie będą mieli kluczyki i dane właściciela. grinser006.gif

Napisano

> Tak ja jestem fajny, a ty jesteś zwykłym trolem....tak to chciałem powiedziec.

facepalm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.