Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Taśma dwustronna

Featured Replies

Napisano

Jaką dobrą taśmę na Allegro możecie polecić, chcę przykleić listwę plastikową do drzwi, miałem jakąś APEX, APP czy jakoś tak ale nie zdała egzaminu, tylko żeby nie przepłacać smile.gif

Napisano
  • Autor

drogie te 3M są, a mi nie potrzeba 20m tylko może 2m....

Coś muszę wymyślić.

Napisano

> drogie te 3M są, a mi nie potrzeba 20m tylko może 2m....

> Coś muszę wymyślić.

jedź do aso marki kupisz 2 m a zapłącisz jak za 20 zlosnik.gif

Napisano

> Jaką dobrą taśmę na Allegro możecie polecić, chcę przykleić listwę plastikową do drzwi, miałem

> jakąś APEX, APP czy jakoś tak ale nie zdała egzaminu, tylko żeby nie przepłacać

w sklepie dla lakierników kupiłem kiedyś za kilkanaście złotych 5mb, jest szara zabezpieczona taką czerwoną folią-taśmą, zapakowana w plastikową "wytłoczke". Jest kilku szerokościach 6, 9 i chyba 12mm. To jest taśma specjalnie do listew samochodowych. Ja nią kleiłem prowadnice rolet w oknach plastikowych, bo orginalne się odklejały.

P.S.

znalazłem opakowanie:

zastosowanie: listwy samochodowe, ciężarki przy kołach, lustra łazienkowe

parametry: -gęstość taśmy 100KG/m3

-grubość 8mm

-wytrzymałość 2kg/25mm2

-temp. stosowania -40st.C do +90st.C

producent: P-stwo wielobranżowe "PAAL" A.Pietrzak, A. Lis Spółka jawna.

63-000 Środa Wlkp. ul. Górki 12

tel 61 258 35 97

[email protected]

http://www.pkt.pl/s/sroda_wielkopolska/615690/paal_sj.html

nie wiem czy dane są aktualne, przepisałem z opakowania, ale kupowałem kilka tygodni temu, a w sklepie mówili, że jest w sprzedaży od dawna i blacharze też chwalą

PS II to nie ta sama ale podobna, http://allegro.pl/tasma-dwustronna-samochodowa-technicqll-i1210202263.html

pozdrawiam

Napisano

tak jak inni pisali najlepsze sa tasmy 3M u mnie jedna listwa trzyma sie juz ze 2 lata, ale kleilem tez z firmy Boll i co jakis czas sie odkleja

Napisano

> tak jak inni pisali najlepsze sa tasmy 3M u mnie jedna listwa trzyma sie juz ze 2 lata, ale kleilem

> tez z firmy Boll i co jakis czas sie odkleja

Czym kleił blacharz - nie wiem, listwa odpadła w upały.

Przykleiłem jakąś ze sklepiku moto - odpadła po deszczu w mróz.

Kupiłem w budowlanym markecie taką białą, 19mm do klejenia luster w łazience.

Przeciąłm wzdłuż na połowy, przykleiłem listwę - trzy lata się trzymała aż do pozbycia się auta.

Napisano

> Jaką dobrą taśmę na Allegro możecie polecić, chcę przykleić listwę plastikową do drzwi, miałem

> jakąś APEX, APP czy jakoś tak ale nie zdała egzaminu, tylko żeby nie przepłacać

szatana panie szatana no do kupienia tutaj

Napisano

najlepiej taśma 3M plus do tego specjalny podkład primer , ja tak mam przyklejona szeroką listwę i trzyma super

poszukaj tu

Napisano

ja polecam czerwoną taśmę PATEX, zajemocno trzyma

na jednej z konferencji kumpel wklejał na to switch do szafy zlosnik2.gif

Napisano

W firmie uzywamy czasami do przyklejania różnych pierdół itp itd tasmy dwustronnej firmy TESA. Super i cholernie ciężko ją usunąć smile.gif

Napisano
  • Autor

Zamówiłem 3M 9mm x 20m na Allegro. Zobaczymy.

Napisano

> a nie lepiej klejem do wklejania szyb ?

Ale jak bedziesz chcial taka listwę odkleić to z lakierem odejdzie:) Lepiej czarnym silikonem - u mnie juz 5 rok czyma. Wada - trzeba na poczatku az silikon nie chwyci tę listwę jakąś przycisnąć

Napisano

> Zamówiłem 3M 9mm x 20m na Allegro. Zobaczymy.

dokup sobie jeszcze ten primer saszetka jednorazowa 1-2 zł jest on naprawdę super,błyskawicznie schnie i robi się idealna powierzchnia pod taśmę

Napisano

> ja polecam czerwoną taśmę PATEX, zajemocno trzyma

> na jednej z konferencji kumpel wklejał na to switch do szafy

Taśma faktycznie super mocna, potwierdzam ok.gif

zdjecie_big.jpg

Napisano

> Taśma faktycznie super mocna, potwierdzam

I plus jest taki, że w razie potrzeby daje się mimo wszystko dość łatwo usunąć. Tyle, że nie każdy rodzaj powierzchni da się nią skleić - niektórych tworzyw sztucznych się nie trzyma. zlosnik.gif

Napisano

> I plus jest taki, że w razie potrzeby daje się mimo wszystko dość łatwo usunąć. Tyle, że nie każdy

> rodzaj powierzchni da się nią skleić - niektórych tworzyw sztucznych się nie trzyma.

Z uchwytem słuchawki prysznicowej (słuchawki? hmm.gificon_eek.gif )do kafli sobie nie poradziła, ale i bardzo mała powierzchnia styku była.

Patex w tubie sobie poradził hehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.