Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

czy taka kierownica wskazuje na przebieg 170 000?

Featured Replies

Napisano

witam

szukam MW od kilku dni i narazie nic ciekawego nie mogę znaleźć .. mam jedną na oku , z przebiegiem 170k ale mam wątpliwości .. poniżej zdjęcie kierownicy z tego auta

kierownica.jpg

pozdr

Marcin

Napisano

dość mocno wytarta, u mnie przy przebiegu 250 tysięcy nie jest tak wytarta. nie da się FES'em sprawdzić przebiegu ?

Napisano
  • Autor

> dość mocno wytarta, u mnie przy przebiegu 250 tysięcy nie jest tak wytarta. nie da się FES'em

> sprawdzić przebiegu ?

no właśnie .. auto przywiezione 2 lata temy z Holandi , a tam chyba nikt nie jeździ dieslem 20 tyś rocznie

Napisano

> no właśnie .. auto przywiezione 2 lata temy z Holandi , a tam chyba nikt nie jeździ dieslem 20 tyś

> rocznie

Ktoś dał ciała bo kierownicę w takim stanie można łatwo zrobić na "nówka sztuka".

Pozdrawiam BAS

Napisano

> no właśnie .. auto przywiezione 2 lata temy z Holandi , a tam chyba nikt nie jeździ dieslem 20 tyś

> rocznie

Ale załóż że jeśli auto było używane w trybie miejskim to takie wytarcie kierownicy nie powinno dziwić... Polecam zweryfikować przebieg kompem wink.gif

Napisano

Galka i kierownica wygladaja na 170kkm. U mnie tak wygladaly przy 163kkm zanim je obszylem ladnie na nowo zlosnik.gif

Napisano

> 170k ale mam wątpliwości .. poniżej zdjęcie kierownicy z tego auta

Ludzie mają różne dłonie , jedni delikatne , drudzy szorstkie , jeżdżą w różnych butach smirk.gif

Więc wygląd kierownicy i zwłaszcza nakładki na pedał sprzęgła niestety nie zawsze trafnie sugeruje przewidywany przebieg .

Za to podpięcie i odczyt ODO z ECU zajmie zaledwie kilka minut i na ogół wszystko jest wtedy jasne waytogo.gif

Napisano

Dokladnie, jak koledzy powiadaja, to skora, potliwosc dloni tez ma znaczenie, jezdzenie z dlonia na lewarku zmiany biegow, w tym przypadku nie mozna sie sugerowac stanem

Napisano

Jak dla mnie przebieg w okolicach 250-280 tys minimum. Sam ostatnio kupiłem samochód z kierownicą i gałą biegów w podobnym stanie z licznikowym 185 tys.....na examinerze 265 tys i własnie wymieniam sobie silnik .......... łączny koszt wszystkich napraw po kupnie ponad 10 tys pln. Można wpisywać gratulacje:

........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Napisano

> Jak dla mnie przebieg w okolicach 250-280 tys minimum. Sam ostatnio kupiłem samochód z kierownicą i

> gałą biegów w podobnym stanie z licznikowym 185 tys.....na examinerze 265 tys i własnie

> wymieniam sobie silnik .......... łączny koszt wszystkich napraw po kupnie ponad 10 tys pln.

> Można wpisywać gratulacje:

> ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

BBM, JTD ? grinser006.gif

Napisano

> Jak dla mnie przebieg w okolicach 250-280 tys minimum. Sam ostatnio kupiłem samochód z kierownicą i

> gałą biegów w podobnym stanie z licznikowym 185 tys.....na examinerze 265 tys i własnie

> wymieniam sobie silnik .......... łączny koszt wszystkich napraw po kupnie ponad 10 tys pln.

> Można wpisywać gratulacje:

> ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

a co to za przebieg 265kkm ??

Ja mam 272 i silnik chodzi jak złoto.

Napisano

> Jak dla mnie przebieg w okolicach 250-280 tys minimum.

e tam

brak konserwacji skory (trzeba ja raz na jakis czas nacierac preparatami do skor

do tego np ja mam lapy jak szlifierki - gumowa kiere wypolerowalem na wyoski polysk po mniej niz 100tys

galke pokryta chroemem wypolerowalem do mosiadzu 270751858-jezyk.gif

myszy i klawiatury u mnie swieca gladziutkim plastikiem a nie chropowatym

wiec akurat to nic nie znaczy

PS - kobiety masakruja kierownice i galki pierscionkami ktore maja na palcach 270751858-jezyk.gifhehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.