Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

salon ferrari

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Ale to chyba nie wczoraj, co ? Coś mi się wydaje, że jakiś czas temu, i to spory czas

slychac bylo od dawna, ale cos im nie wychodzilo to otwarcie.. w mediach mowili ze dopiero teraz otworzyli..

Napisano

na stronie jeszcze nic ciekawego nie ma.. nawet konfiguratora nie można sobie otworzyć zeby auto wybrać.. lizak.gif

Napisano

> Ale to chyba nie wczoraj, co ? Coś mi się wydaje, że jakiś czas temu, i to spory czas

Dzisiaj było oficjalne otwarcie , najtańsze ferrari , California za 210tys. euro

Napisano

> Dzisiaj było oficjalne otwarcie , najtańsze ferrari , California za 210tys. euro

...wczoraj widziałem na Waszyngtona, pękne czerwone ferrari jechało sobie na lawecie, zapewne do salonu smile.gif

Napisano

> na stronie jeszcze nic ciekawego nie ma.. nawet konfiguratora nie można sobie otworzyć zeby auto

> wybrać..

chciałem sprawdzić co w używkach proponują a tam pusto zlosnik.gif

Napisano

> jakiś tekst

co z salonu to z salonu

Napisano

> koniec roku - już powinny byc wyprzedaże rocznika

> ciekawe jakie rabaty można wyrwać

rabat do 10%...

...na fabryczne dywaniki hehe.gifgrinser006.gif

Napisano

Chyba nie Ferrari. To auta kolekcjonerskie-zadbany model nie traci na wartości.

Napisano

w lipcu gadalem z gosciem ktory przywozil do Tychow na wystawe 599'tke ta zielonkawa wlasnie z Wawy smile.gif

Napisano

> w lipcu gadalem z gosciem ktory przywozil do Tychow na wystawe 599'tke ta zielonkawa wlasnie z Wawy

Fajnie, a co Ci powiedział?

Napisano

> Fajnie, a co Ci powiedział?

chodzilo mi o to ziom ze juz wtedy cos sie dzialo z tym salonem skoro mowil ze przyjechal laweta z wawy z salonu zarzysz... zlosnik.gif

Napisano

> chodzilo mi o to ziom ze juz wtedy cos sie dzialo z tym salonem skoro mowil ze przyjechal laweta z

> wawy z salonu zarzysz...

Myslałem , że się chwalisz swoją nową znajomością, z kierowcą lawety grinser006.gif

Napisano

> Trzyletnie ferrari...

Mam tak samo w Speedym. Mogę czuć się jak w Ferrari? ;-)

Trudno nie zużyć skóry w tym miejscu w bardzo niskich autach z głębszymi fotelami...

Pozdrawiam.

Napisano

dywaniki, opony zimowe a i może pikacze na tył Ci dołożą zlosnik2.gif

Napisano
  • Autor

ja bym kupil ferrari, najbardziej mi sie podoba z aut tego pokroju... a jak sądzicie o uzytkowaniu takiego dziela sztuki na naszych drogach? chyba da sie wmiare jezdzic przy rozsadnych predkosciach...

Napisano

> Trzyletnie ferrari...

standartowe ferrari - wiecej sie do niego wsiadało i wysiadało, niz nim jeździło- wiec pewnie przebieg mikro, a siedzenie juz wytarte od włażenia - przeciez kazdy chce se posiedziec w czyms takim zlosnik.gif

Napisano

> ja bym kupil ferrari, najbardziej mi sie podoba z aut tego pokroju... a jak sądzicie o uzytkowaniu

> takiego dziela sztuki na naszych drogach? chyba da sie wmiare jezdzic przy rozsadnych

> predkosciach...

to ja się pochwalę, że kiedyś nawet butelkę wódki postawiłem na dachu ferrari ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.