Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wycieraczki Bosch ECO

Featured Replies

Napisano

Witam

W Selgrosie jest promocja na zwykle wycieraczki Bosch ECO - czy ktos je uzywa / uzywal ? mozecie sie wypwoiedziec na temat jakosci , czy duzo odbiegaja od Bosch Twin, warto je kupic na zime

Tesc musi wymienic w swoim aucie i prosil mnie o rade

Napisano

Wycieraczki działają całkiem dobrze, tylko zobacz kiedy były wyprodukowane! W Biedronce są wycieraczki bezszkieletowe po 9,90 i działają bardzo dobrze.

Napisano
  • Autor

> Wycieraczki działają całkiem dobrze, tylko zobacz kiedy były wyprodukowane!

a to ma jakies znaczenie ? jaki zakres dat wchodzi w gre ?

Napisano

> Witam

> W Selgrosie jest promocja na zwykle wycieraczki Bosch ECO - czy ktos je uzywa / uzywal ? mozecie

> sie wypwoiedziec na temat jakosci , czy duzo odbiegaja od Bosch Twin, warto je kupic na zime

> Tesc musi wymienic w swoim aucie i prosil mnie o rade

Tak z ciekawości w jakiej cenie?

Napisano
  • Autor

> Tak z ciekawości w jakiej cenie?

od 13 zl (z vat) - 400mm itd........ do 29zl (z vat) za 600mm

Napisano

> od 13 zl (z vat) - 400mm itd........ do 29zl (z vat) za 600mm

To szału nie ma chyba. w makro są 50 mm za 18 zł.

Ja kupiłem jakieś "płaskie" Uni- coś tam. 8.9 zł za szt. Wycieraczki dobre.

Napisano
  • Autor

> To szału nie ma chyba. w makro są 50 mm za 18 zł.

tez boscha ? czy innej firmy ?

na allegro bosch eco zaczyna sie od 11,50 (400mm) i konczy sie na 30zl (600mm) wiec chyba warto zakupic w selgrosie

Napisano

Miałem w Pandzie. Ścierają przyzwoicie i są dość trwałe. W porównaniu np. do Alca (które ścierają genialnie przez tydzień, a później nastaje tragedia) Bosch spokojnie wytrzymywał rok (od zimy do zimy).

Napisano

We wszystkich autach firmowych mamy je założone i ścierać ścierają nieźle, tyle tylko, że dosyć szybko nadają się do wymiany.

Napisano
  • Autor

maja to byc wycieraczki na zime bo te co teraz ma to brak slow , dzisiaj w deszcz balem sie z nim jechac smile.gif na lato skusze go na jakies plaskie (bosch, Valeo)

Napisano

Używam i jestem bardzo z nich zadowolony. ok.gif

Napisano

> maja to byc wycieraczki na zime bo te co teraz ma to brak slow , dzisiaj w deszcz balem sie z nim

> jechac na lato skusze go na jakies plaskie (bosch, Valeo)

nie polecam, chciałem zrobi braciszkowi prezent i kupiłem mu do saaba nowe valeo płaskie i dramat. Wycieraczka na powrocie nie zbiera środka. W innych autach to samo. to już nie to valeo. Sam kupuje na giełdzie wycieraczki bezpałąkowe ale grubsze od valeo, sztywne i z dodatkową gumka w zestawie. Bardzo dobrze sie sprawuje płacę 15zł za sztukę a mam w sumie 2.

Napisano
  • Autor

a to dobrze wiedziec zeby nie wywalac kasy na plaskie Valeo ( bo cene maja zaporowa), skoro tak bedzie trzeba pomyslec na wiosne nad plaskimi Bosch lub Motgum a teraz kupilem wlasnie z rana Bosch ECO , zobaczymy jak beda zbierac i jak dlugo smile.gif

tak patrze wszystko idzie na psy (jakosc) tylko nie ceny frown.gif

Napisano

> Witam

> W Selgrosie jest promocja na zwykle wycieraczki Bosch ECO - czy ktos je uzywa / uzywal ? mozecie

> sie wypwoiedziec na temat jakosci , czy duzo odbiegaja od Bosch Twin, warto je kupic na zime

Używam od kilku miesięcy. Zbierają bardzo dobrze, nie "skaczą", ale dźwięki jakie wydają przy niezbyt mokrej szybie doprowadzają mnie do szału. angryfire.gif Wszak wycieraczek używamy nie tylko podczas ulewy...

Napisano

Kiedys miałem eco i były spoko waytogo.gif

Teraz używam tylko aero zima i juz na wiosne mam nowy kpl zlosnik.gif

Napisano

Ja mam teraz jakieś wycieraczki z tesco zlosnik.gif

Kupione na szybko przed dłuższą trasą.

Są świetne hehe.gif

W poprzednim aucie miałem najpierw jakieś firmówki, później firmówki płaskie (ale nie valeo) - byłem bardzo niezadowolony. Chyba nie przylegały właściwie do szyby.

Później kupiłem jakieś najtańsze płaskie z norauto i były o niebo lepsze od tych firmówek...

Nie wiem więc na czym to polega, ale mi wychodzi na to, że wycieraczki im tańsze tym lepsze (i do tego można je częściej wymieniać zlosnik.gif )

Napisano

Kiedys kupilem je w Macro w promocji i po miesiacu robily smugi. Wiecej wytrzymaly Alco z Tesco wink.gif

Napisano

> Ja mam teraz jakieś wycieraczki z tesco

> Kupione na szybko przed dłuższą trasą.

> Są świetne

> W poprzednim aucie miałem najpierw jakieś firmówki, później firmówki płaskie (ale nie valeo) -

> byłem bardzo niezadowolony. Chyba nie przylegały właściwie do szyby.

> Później kupiłem jakieś najtańsze płaskie z norauto i były o niebo lepsze od tych firmówek...

> Nie wiem więc na czym to polega, ale mi wychodzi na to, że wycieraczki im tańsze tym lepsze (i do

> tego można je częściej wymieniać )

też mam płaskie z Tesco, rewelka claps.gif, jak je zajade to kupię takie same nowe claps.gif

Napisano

> Nie wiem więc na czym to polega, ale mi wychodzi na to, że wycieraczki im tańsze tym lepsze (i do

> tego można je częściej wymieniać )

I to jest najlepsze rozwiązanie.

Napisano

ECO ma inną gumę niż TWIN - ta składa się z 2 rodzajów gumy; inna u góry, a inną na pow. współpracującą z szybą.Twin to zazwyczaj wyrób pierwszomontażowy

Napisano

> na lato skusze go na jakies plaskie (bosch, Valeo)

Z doświadczeń w swoich samochodach stwierdziłem, że Bosch dłużej wytrzymują i takie polecam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.